Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (550)
Filtruj recenzje
550 wyniki
Oceny podróżnych
475
52
18
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
475
52
18
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 550 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel położony w parku, wokół cisza i spokój. Bardzo ładne pokoje, świetna strefa relaksu. Fantastyczna kuchnia, bardzo miła obsługa. To hotel, z którego nie chce się wyjeżdżać. Polecam zarówno rodzinom z dziećmi, jak i osobom dorosłym.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto poprosić o pokój z widokiem na park
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Agataslask
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M_Kaczmarski_DH, Dyrektor generalny, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica ZdrójOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowna Pani.
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii na temat pobytu w Hotelu Spa Dr Irena Eris Polanica Zdrój. Takie słowa na temat naszego Hotelu, kuchni i obsługi to najlepsza nagroda jaką możemy otrzymać. Dziękujemy za polecenie naszego Hotelu.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie w niedalekiej przyszłości.

Mariusz Kaczmarski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Świetna lokalizacja hotelu, cicho i blisko centrum. Zadbane, w dobrym guście otoczenie. Bardzo ładny basen. Obsługa recepcji profesjonalna Bardzo dobre restauracje. Szef Dekompresji mistrz w swoim zawodzie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M_Kaczmarski_DH, Dyrektor generalny, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica ZdrójOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękuje za przemiłą recenzję dotyczącą Pana pobytu. Dziękujemy za docenienie naszego otoczenia, basenu, a także naszej obsługi w recepcji. Jest nam miło również czytać, że podobały się Panu obie restauracje, a także za docenienie naszego Szefa Kuchni restauracji Decompresja.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do kolejnych pobytów w niedalekiej przyszłości.

Mariusz Kaczmarski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Fantastyczny hotel z intymna atmosfera i absolutnie przemiła obsluga. Przepyszne dania codziennie nas zaskakiwaly. Polecam rowniez zabiegi, piekne zapachy i profesjonalna obsluga. Czujemy sie dopieszczeni pod kazdym wzgledem!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna_Danek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M_Kaczmarski_DH, Dyrektor generalny, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica ZdrójOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za przemiłą recenzję po pobycie w Hotelu Spa Dr Irena Eris Polanica Zdrój. To dla nas bardzo ważne, gdy doceniona jest nasza obsługa. Staramy się, aby każdy Gość czuł się jak u siebie w domu. Po recenzji wnioskuję, że tak właśnie było. Takie opinie to dla nas największe nagrody.

Serdecznie dziękuję i zapraszam ponownie
Mariusz Kaczmarski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na bardzo wysokim poziomie z wykwintną restauracją i dużym basenem. Pokoje czyste, zadbane, jedzenie bardzo dobre. Polecam kosmetyki Dr. Irena Eris, a szczególnie balsam, świetnie nawilża i koi podrażnienia.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, podrozetravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M_Kaczmarski_DH, Dyrektor generalny, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica ZdrójOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy, że znalazła Pani czas, aby podzielić się opinią na temat ostatniego pobytu. Dziękujemy za docenienie naszego standardu, wykwintną restaurację i duży basen. Takie opinie są dla nas bardzo ważne, ponieważ są najlepszą nagrodą dla całego zespołu.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszamy już teraz do skorzystania z naszych usług w niedalekiej przyszłości.

Pozdrawiam serdecznie
Mariusz Kaczmarski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Doskonały w każdym calu, czysto miło, z uśmiechem. Pełen profesjonalizm. Polecam mimo słusznej ceny. Cudowny balans pomiędzy luksusem a rodzinnym wypoczynkiem. w okresie wakacji hotel przygotował zajecia animacyjne dla dzieci, młodzieży i dorosłych, treningi, joga.

Wskazówka dotycząca pokoi: Twin dla jednej lub dwóch osób w zupełności wystarczający.
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kasska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: M_Kaczmarski_DH, Dyrektor generalny, Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica ZdrójOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii po wyjeździe z Hotelu Spa Dr Irena Eris Polanica Zdrój.
Cieszymy się, ze docenienia naszego profesjonalizmy, czystości, uśmiechu. Takie słowa bardzo nas motywują do dalszej i ciężkiej pracy nad jak najlepszym serwisem, standardem i jakością poczynając od najmłodszych na dorosłych kończąc.

Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług.
Pozdrawiam serdecznie
Mariusz Kaczmarski
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji