Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“:-(”
Cafe Bar Pan Cogito — recenzja

Nie umieszczono zdjęcia
Masz ciekawe zdjęcie?
Możesz je dodać.
Cafe Bar Pan Cogito
Nr 10 wśród 40 Restauracje (Lubin)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Chciałem usiąść popracować i napić się kawy. A tu brak WiFi, ekspres popsuty dlatego nie skorzystałem
Może się poprawią to spróbuję jeszcze raz.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Bartp76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (16)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 16 recenzji

Zrecenzowano 4 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Sympatyczny stylowo-retro urządzony lokal z uśmiechniętą obsługą oraz bardzo dobrą pizzą. Lokal składa się z dwóch sal oraz ogródka letniego przy czym jedna z sal otwierana jest z reguły na weekend. Oprócz pizzy można zjeść gyros, sałatki oraz napić się drinka lub piwka.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Pablo76-2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne i nastrojowe miejsce w którym miło spędzisz czas oraz zjesz smaczną pizzę. Bardzo miła i szybko działająca obsluga.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Gresku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

W dniu 04.03.2019r zamówiliśm 6 pizz do szkoły na zabawę dla dzieci. Z 20 osób 9 rozbolał brzuch po zjedzeniu, dzieci skarżyły się na silne bóle, zwłaszcza po pizzy z salami. To jakaś masakra, jak można takie coś dzieciom podać? Nigdy w życiu nie zjem tam nic, a innym odradzam jedzenie tam, zwłaszcza w poniedziałek, bo ewidentnie dostaniecie tam to co zostało z weekendu... Albo Jeszce gorzej

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Patrycja Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsza pizza w mieście - bezdyskusyjnie. Lokal jak lokal, klimatycznie, trochę ponuro, lubię takie miejsca. Sporadycznie bywam w lokalu natomiast pizza to ich flagowy produkt - nie ważne czy na miejscu czy na dowóz - zawsze super.

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, kacper2077
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cafe Bar Pan Cogito — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Lubin, Województwo dolnośląskie
Lubin, Województwo dolnośląskie
 
Lubin, Województwo dolnośląskie
Lubin, Województwo dolnośląskie
 
Lubin, Województwo dolnośląskie
Lubin, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Cafe Bar Pan Cogito? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem