Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prze-py-szne!!!❤”
Chata Karkonoska — recenzja

Chata Karkonoska
Nr 7 wśród 74 Restauracje (Karpacz)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 17 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opis: Restauracja regionalna „Chata Karkonoska” to stylowy budynek zbudowany z drewna świerkowego o ścianach wieńcowych wykonany z bali drewnianych. W konstrukcji ścian występuje charakterystyczne dla naszego regionu połączenie drewna z murem pruskim, który w oryginalny, niepowtarzalny sposób urozmaica wykończenie wnętrza chaty. Wprawne oko zauważy że do uszczelnienia ścian drewnianych użyto przynajmniej pięciu rodzajów splotów drewnianego wióru jako mszenia co jest unikatem w skali europejskiej. Budynek powstał bez użycia nowoczesnych urządzeń ciesielskich i stolarskich a podstawowe narzędzia użyte do jego budowy to piła, siekiera i ośnik. W środku urządzony w stylu wiejskiej chaty. Z tarasu rozpościera się piękny widok na góry i las. Serwujemy potrawy kuchni polskiej i europejskiej. Ceny przystępne na każdą kieszeń.
Zrecenzowano 9 września 2018 z urządzeń przenośnych

Trzeba troche doczłapać tutaj z centrum,ale miejsce wynagradza trud. Ciisza.
drewniana goralska chata,duzo zieleni i widokow,takiego miejsca szukalismy♡
Najlepsze jedzenie w Karpaczu!
Pierogi z kozim serem obłeedne..(a jestem fanka domowych),golonka pyszna,porcja dla 2chlopow:)wszystko swiezo zrobione,warto dluzej poczekac na przygotowanie,napewno wrocimy,ciekawi piatkowej imprezy!

1  Dziękujemy, niedzwiadki2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HKARKONOSZE, Właściciel, Chata KarkonoskaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Kochane "Niedźwiadki" pięknie dziękujemy za doskonałą opinię :) ...Pierogi robimy sami i to bez "kombinowania"
Pewnie dlatego tak smakują "jak u Babci" , z pozostałymi daniami również ....
Zapraszamy ponownie, Jarek Pol właściciel wraz z całą Załogą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (518)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 518 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Każdy pobyt w Karpaczu wiąże się z obiadem w Chacie. To jest nasz obowiązkowy punkt wycieczki . Nie ma innego miejsca, gdzie można tak przepysznie zjeść. Wszystko zawsze świeże, do tego w wyjątkowej atmosferze. Obsługa tworzy rewelacyjny klimat, aż chce się tu wracać
Polecam wszystkim, którzy chcą przeżyć niezapomniane doznania smakowe.

3  Dziękujemy, annazimmermann
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HKARKONOSZE, Właściciel, Chata KarkonoskaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Pani Anno piękne dzięki za wspaniałą opinię :) ...Zapraszamy ponownie, Jarek Pol właściciel wraz z całą Załogą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2018

Do chaty trafiliśmy z uwagi na dobre opinie z tripadvisora. Mimo to restauracja przerosła nasze oczekiwania. Fantastyczna obsługa, pyszna lokalna kuchnia i bardzo urokliwa okolica. Dla tego wszystkiego warto pofatygować się trochę dalej od deptaka. Dużym plusem było również to, że nie było problemu z parkowaniem czy miejscem na sali, co bywa trudne w większości dobrych restauracji w Karpaczu w sezonie. Na szczególną uwagę zasługuje przemiły kelner.

2  Dziękujemy, Dagmara W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HKARKONOSZE, Właściciel, Chata KarkonoskaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2018

Szanowna Pani Dagmaro, dzięki za świetną opinię. Faktycznie do górnej części deptaka mamy 300 m, to mało i dużo.... Dla "Mieszczuchów" to dużo zwłaszcza, że trzeba iść pod górę :). Dzięki tej lokalizacji ZAPEWNIAMY .... ciszę, spokój i piękne widoki z naszego Tarasu. Pięknie dziękujemy jeszcze raz, zapraszając ponownie, Jarek Pol właściciel wraz z cała Załogą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Smaczne jedzenie.
Ładnie podawane.
Miła i sympatyczna bsługa, potrafi dobrze doradzić.

Zdecydowanie 5 na 5.

2  Dziękujemy, Guillaume G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HKARKONOSZE, Właściciel, Chata KarkonoskaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2018

Dzięki, piękne dzięki za krótka ale jak miłą opinię ... Zapraszamy ponownie, przy kolejnej wizycie w Karpaczu, Jarek Pol Właściciel wraz z całą załogą :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Podczas kolejnej wizyty w Karpaczu wróciliśmy do tej restauracji.

Podobnie jak ostatnio - miła obsługa.

Jedzenie świetne jak na ten charakter miejsca! Relacja ceny do jakości i ilości - bardzo korzystna.
Świetne miejsce na obiad po górskich wędrówkach.
Kwaśnica warta podwójnej porcji!

Polecam, na pewno wrócimy!

1  Dziękujemy, Marek374
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HKARKONOSZE, Właściciel, Chata KarkonoskaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2018

Szanowny Marku374 dzięki za niezłą opinię... jednak musiało być coś "NIE TAK" jeśli ocena tylko na "CZTERY" :)
Pięknie dziękujemy, zapraszając ponownie, Jarek Pol właściciel wraz z całą Załogą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Chata Karkonoska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Karpacz, Województwo dolnośląskie
Karpacz, Województwo dolnośląskie
 
Karpacz, Województwo dolnośląskie
Karpacz, Województwo dolnośląskie
 
Karpacz, Województwo dolnośląskie
Karpacz, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Chata Karkonoska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem