Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
eDreams
Expedia.com
78 USD
Wyświetl ofertę
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Agoda.com
81 USD
73 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 8 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 17.05.21
Booking.com
Priceline81 USD
Hotels.com78 USD
Wyświetl 12 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (243)
Filtruj recenzje
243 wyniki
Oceny podróżnych
165
60
16
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
165
60
16
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
162 z 167 wśród 243 recenzji
Zrecenzowano: 23 lutego 2016

Tak powinien wyglądać hotel 3*. Obsługa bardzo uprzejma i to w każdej cześci hotelu. Czysto, schludnie, pokoje wygodne i przytulne z widokiem albo na góry, albo na las (oba wyjątkowe). Jedzenie smaczne, strefa rozrywkowa w pełni satysfakconująca :) Gorąco polecam.Michał W.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mogę ocenić tylko drugie piętro - polecam na spokojny odpoczynek z rodziną :)
Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Michał W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Bardzo się cieszymy, że nasz hotel spełnił Pana oczekiwania :-) Dziękujemy za pozytywną opinie i zapraszamy w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 stycznia 2016

Widok z okna, 10/10
Cisza i spokój, z dala od zgiełku centrum miasta, 10/10
Bezpieczne dla dzieci 10/10
Mikroklimat w Hotelu 10/10
Estetyczny wystrój wnętrz, 10/10
Przyjazny i pomocny personel hotelu 11/10 ;-)

Termin pobytu: styczeń 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Dariusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

I nasi Goście, zawsze 12/10! :-) Dziękujemy i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy właśnie w hotelu Nova ski,
warunki są naprawdę bardzo dobre.Przyjechalismy z dwójką dzieci, dostaliśmy duze studio z dwoma pokojami.W pokojach jest czysto i miło.Pokoje są codziennie sprzątane.
Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne a przy tym bardzo miła i życzliwa obsługa.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy.
Hotel godny polecenia.

Termin pobytu: styczeń 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marzena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Dziękujemy za opinię i polecenie naszego hotelu. Mamy nadzieję, że pobyt był udany. Do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2016

Bardzo miły personel, hotel czysty i zadbany codziennie sprzątane pokoje ,jedzenie bardzo dobre dla każdego niejadka coś się znajdzie smacznego.Dzieci i rodzice zadowoleni miły upominek od hotelu (mikołaj) dla dzieci .Na pewno tam wrócimy

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Przyjemnością dla nas będzie ponownie Państwa gościć. Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 stycznia 2016

Wspaniały hotel gorąco polecam wyposażenie pokoju bardzo dobre , jedzenie świetne ,obsługa bardzo miła .Gorąco polecam wszystkim naprawdę warto byliśmy w Święta Bożego Narodzenia bardzo fajnny rodzinny klimat na pewno tam wrócimy

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Adamus7411
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Dziękujemy i zapraszamy. O dobry rodzinny klimat dbamy cały rok, nie tylko w Święta :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji