Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“W Karpaczu ? - Nowa-Ski ... What Else...... ? ;-)”
Hotel Nowa Ski — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Hotel Nowa Ski
Miejsce nr 2 wśród 29 hoteli w Karpaczu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 27 stycznia 2016

Widok z okna, 10/10
Cisza i spokój, z dala od zgiełku centrum miasta, 10/10
Bezpieczne dla dzieci 10/10
Mikroklimat w Hotelu 10/10
Estetyczny wystrój wnętrz, 10/10
Przyjazny i pomocny personel hotelu 11/10 ;-)

  • Data pobytu: styczniu 2016, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Dariusz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

I nasi Goście, zawsze 12/10! :-) Dziękujemy i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (164)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

89 z 93 wśród 164 recenzji

Zrecenzowano 26 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy właśnie w hotelu Nova ski,
warunki są naprawdę bardzo dobre.Przyjechalismy z dwójką dzieci, dostaliśmy duze studio z dwoma pokojami.W pokojach jest czysto i miło.Pokoje są codziennie sprzątane.
Śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne a przy tym bardzo miła i życzliwa obsługa.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy.
Hotel godny polecenia.

Data pobytu: styczniu 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Marzena W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Dziękujemy za opinię i polecenie naszego hotelu. Mamy nadzieję, że pobyt był udany. Do zobaczenia ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 stycznia 2016

Bardzo miły personel, hotel czysty i zadbany codziennie sprzątane pokoje ,jedzenie bardzo dobre dla każdego niejadka coś się znajdzie smacznego.Dzieci i rodzice zadowoleni miły upominek od hotelu (mikołaj) dla dzieci .Na pewno tam wrócimy

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Przyjemnością dla nas będzie ponownie Państwa gościć. Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 stycznia 2016

Wspaniały hotel gorąco polecam wyposażenie pokoju bardzo dobre , jedzenie świetne ,obsługa bardzo miła .Gorąco polecam wszystkim naprawdę warto byliśmy w Święta Bożego Narodzenia bardzo fajnny rodzinny klimat na pewno tam wrócimy

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Adamus7411
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Dziękujemy i zapraszamy. O dobry rodzinny klimat dbamy cały rok, nie tylko w Święta :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 grudnia 2015

Widoki piękne jak w większości hoteli usytuowanych w pięknym miejscu jakim jest Karpacz.Jednak największym plusem hotelu Nowa Ski jest z pewnością obsługa.Co z tego,że nie ma basenu(jest strefa spa z jackuzzie,sauną) jak wygrywa obsługą, uśmiechem i życzliwością pracowników.

  • Data pobytu: styczniu 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2015

Dziękujemy za miłe słowa :-) Taka pochwała bardzo wiele dla nas znaczy. Przykładamy ogromną uwagę do atmosfery tworzonej przez nasz personel i do jakości obsługi. Cieszymy się, że efekt jest zauważalny :-) Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Karpacz)
w odległości 1.1 km
Mercure Karpacz Resort
Mercure Karpacz Resort
Nr 4 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 396
w odległości 1.3 km
Hotel Relaks
Hotel Relaks
Nr 9 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 68
w odległości 0.9 km
Hotel Konradówka Wellnes & SPA
Hotel Konradówka Wellnes & SPA
Nr 1 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 216
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2.1 km
Vivaldi Hotel Karpacz
Vivaldi Hotel Karpacz
Nr 6 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 114
w odległości 0.5 km
Palac Margot
Palac Margot
Nr 17 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 219
w odległości 0.9 km
Alpejski Hotel
Alpejski Hotel
Nr 13 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 55
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Nowa Ski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Nowa Ski — dodatkowe informacje

Adres: ul. Mostowa 9, Karpacz 58-540, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Karpacz
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 29 hoteli w Karpaczu
Zakres cen: 162 zł–259 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Nowa Ski 3*
Liczba pokoi: 34
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Nowa Ski. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem