Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (194)
Filtruj recenzje
194 wyniki
Oceny podróżnych
134
49
11
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
134
49
11
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
121 z 126 wśród 194 recenzji
Zrecenzowano: 14 stycznia 2016

Wspaniały hotel gorąco polecam wyposażenie pokoju bardzo dobre , jedzenie świetne ,obsługa bardzo miła .Gorąco polecam wszystkim naprawdę warto byliśmy w Święta Bożego Narodzenia bardzo fajnny rodzinny klimat na pewno tam wrócimy

  • Data pobytu: grudzień 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Adamus7411
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 2 maja 2016

Dziękujemy i zapraszamy. O dobry rodzinny klimat dbamy cały rok, nie tylko w Święta :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 grudnia 2015

Widoki piękne jak w większości hoteli usytuowanych w pięknym miejscu jakim jest Karpacz.Jednak największym plusem hotelu Nowa Ski jest z pewnością obsługa.Co z tego,że nie ma basenu(jest strefa spa z jackuzzie,sauną) jak wygrywa obsługą, uśmiechem i życzliwością pracowników.

  • Data pobytu: styczeń 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2015

Dziękujemy za miłe słowa :-) Taka pochwała bardzo wiele dla nas znaczy. Przykładamy ogromną uwagę do atmosfery tworzonej przez nasz personel i do jakości obsługi. Cieszymy się, że efekt jest zauważalny :-) Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2015

Pokój przestronny, widok wprost na Śnieżkę, wyposażenie pokoju bardzo dobre, jedzenie przepyszne, ceny w restauracji i barze bardzo dobre. A pani masażystka - cudowna kobieta, najlepsze masaże pod słońcem! Bilard, jacuzzi, sauna i solarium w cenie - nic dodać nic ująć. Ekipa pań sprzątających genialna :) Jak najbardziej polecamy!

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 6 października 2015

Dziękujemy za bardzo pozytywną recenzję :-) Zachęcamy do odwiedzenia nas ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2015

Pobyt wspominamy bardzo miło,świetna obsługa,przytulne pokoje,świetne jedzenie. Miejsce godne polecenia :) Oferta zabiegów SPA jest bogata i na wysokim poziomie. Myślę,że jeszcze tam kiedyś wrócimy, pozdrawiamy ze Śląska :)

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Beata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 21 września 2015

Mamy nadzieję, że miłe wspomnienia pozostaną na długo :-) Zachęcamy do powrotu w każdej chwili!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2015

Wspaniałe miejsce!
Polecamy wszystkim tym, którzy chcą miło spędzić weekend lub dłuższy czas w Karpaczu. Pokoje czyste, przestronne, przytulne, obsługa miła, uśmiechnięta i zawsze do naszej dyspozycji. Pyszne śniadania - szczególnie naleśniki ;) Do dyspozycji gości, strefa wellness i spa, bilard oraz siłownia i wiele innych. Na pewno z radością wrócimy do tego hotelu. Właścicielom oraz obsłudze bardzo dziękujemy za miło spędzony czas.
Pozdrowienia z Poznania,
David, Marika i synek :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Tytuł filmu ;)
  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, David W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 21 września 2015

My również dziękujemy - za wybór naszego hotelu i za miłe słowa :-) Przyjemnością będzie dla nas gościć Państwa ponownie. Pozdrawiamy i zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji