Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (194)
Filtruj recenzje
194 wyniki
Oceny podróżnych
134
49
11
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
134
49
11
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
125 z 130 wśród 194 recenzji
Zrecenzowano: 14 września 2015

Wspaniałe miejsce!
Polecamy wszystkim tym, którzy chcą miło spędzić weekend lub dłuższy czas w Karpaczu. Pokoje czyste, przestronne, przytulne, obsługa miła, uśmiechnięta i zawsze do naszej dyspozycji. Pyszne śniadania - szczególnie naleśniki ;) Do dyspozycji gości, strefa wellness i spa, bilard oraz siłownia i wiele innych. Na pewno z radością wrócimy do tego hotelu. Właścicielom oraz obsłudze bardzo dziękujemy za miło spędzony czas.
Pozdrowienia z Poznania,
David, Marika i synek :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Tytuł filmu ;)
  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, David W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 21 września 2015

My również dziękujemy - za wybór naszego hotelu i za miłe słowa :-) Przyjemnością będzie dla nas gościć Państwa ponownie. Pozdrawiamy i zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2015

pokój przestronny, lokalizacja ciekawa... udogodnienia super... jedno co...to proszę zwrócić uwagę na osy, które np bardzo chętnie przylatywały (pokój 300) pozatym miły klimacik, przyjemna temperatura w pokaju

  • Data pobytu: sierpień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jarosław L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Właściciel, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 3 września 2015

Dziękujemy za pozytywną opinię. Pokoje z widokiem na las są doskonałe na upalne dni, panuje w nich naprawdę przyjemna temperatura. Sprawdzimy dokładnie, czy nigdzie na naszym terenie nie pojawiło się gniazdo os. Jeżeli takie znajdziemy, zostanie natychmiast usunięte.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2015

Ladny, duzy pokoj, wygodne lozko, pyszne jedzenie. W lazience niestety brudno.. Wanna wytarta do sucha,nie umyta. W katach podlogi kurz i wlosy. Przeszkadzal nam brak kosza na smieci w pokoju. Mimo tych minusow pobyt udany.

  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, 996ewelinap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Właściciel, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2015

Dziękujemy za opinię i uwagi. Kosze na śmieci znajdują się w łazienkach, we wszystkich pokojach, zgodnie w wymaganiami kategoryzacyjnymi. W kwestii czystości, zachęcamy do zgłaszania wszelkich zaniedbań w recepcji, w trakcie pobytu. Zareagujemy natychmiast. Przepraszamy za niedogodności i cieszymy się, że mimo to pobyt u nas był udany. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2015

Bardzo przyjemny hotel,pokój czysty, miła obsługa, jedzenie całkiem dobre. Spacerem do centrum miasta jest ponad 15 min. , można z hotelu pożyczyć rower (nieodpłatnie). Zdecydowanie polecam pobyt w tym hotelu.

  • Data pobytu: czerwiec 2015, podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Madzia84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Właściciel, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2015

Dziękujemy za podzielenie się opinią i polecenie nas :-) Zapraszamy ponownie w każdej chwili!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2015

Miła obsługa, dobre jedzenie, fajne zabiegi, panie od zabiegów sympatyczne z profesjonalnym podejściem.
Ogólnie byliśmy zadowoleni jedynie co to przy tym standardzie wszystkiego łóżko mogłoby być trochę wygodniejsze, bo jako rodzice bez dzieci spuszczeni ze smyczy trochę się tam gimnastykowaliśmy;)

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokój studio
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, wojciech f
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Właściciel, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2015

Dziękujemy za odwiedzenie naszego hotelu i pozytywną opinię. Z pewnością rozważymy wymianę przynajmniej części łóżek, jeżeli uwagi na ich temat się powtórzą :-) Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji