Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miejsce, do którego chce się wracać.”
Hotel Nowa Ski — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Hotel Nowa Ski
Miejsce nr 4 wśród 29 hoteli w Karpaczu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 22 kwietnia 2014

Hotel położony jest trochę na uboczu, co zapewnia ciszę i spokój, ale nie sprawia trudności komunikacyjnych, nawet osobom będącym bez samochodu (można skorzystać z transportu, oferowanego przez hotel, po uprzednim zgłoszeniu takiej potrzeby w recepcji).
Posiłki bardzo smaczne, urozmaicone i pięknie, estetycznie podane. Z proponowanego codziennie jadłospisu zawsze można wybrać coś dla siebie oraz dla dziecka ( proponowane są nawet dania przeznaczone specjalnie dla dzieci). Jedyną wadę stanowić tu może powtarzalność menu w kolejnych tygodniach, co pewnego znaczenia nabiera jednak ewentualnie dopiero przy dłuższym pobycie. Zarówno w pokojach, jak i w całym obiekcie jest bardzo czysto, dobrze utrzymana jest także strefa spa. Szczególnie mocną stroną hotelu jest jednak jego personel ( zarówno obsługa recepcji i restauracji, jak i dyrekcja).Wszyscy, bez wyjątku, bardzo mili i pomocni. Ewentualne problemy rozwiązywane są natychmiast, w sposób dogodny dla gości. Profesjonalizm personelu nie ogranicza się jednak wyłącznie do sprawnej obsługi, ale obejmuje także indywidualne traktowanie potrzeb gości oraz umiejętności tworzenia wyjątkowo miłej, przyjaznej atmosfery, która powoduje, że hotel Nowa Ski jest miejscem, do którego chce się wracać. Gorąco polecam!

  • Data pobytu: lutym 2014, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Daria S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2014

Dziękujemy za wyczerpującą recenzję i wysoką ocenę! Atmosferę miejsca tworzą przede wszystkim ludzie. Dlatego staramy się, aby kontakt z naszym personelem zawsze był pozytywnym doświadczeniem. Bardzo nas cieszy, kiedy możemy przeczytać, że udaje nam się tworzyć miejsce, do którego chce się wracać :-) Dziękujemy i zapraszamy ponownie w każdej chwili!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (139)
Hotel Nowa Ski — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

97 z 101 wśród 140 recenzji

Zrecenzowano 9 kwietnia 2014

Bardzo fajnie położony hotel w zacisznym miejscu, z dużym parkingiem i fajną przeszkloną werandą restauracyjną. Obsługa hotelowa bardzo miła. Posiłki smaczne. Podczas śniadania wybiera się z dostępnego menu co się chce na obiadokolację, co może świadczyć o tym, iż obiadokolacje są przygotowane ze świeżych produktów. W hotelu czysto i przytulnie. Faktycznie minusem jest brak basenu ale dostępne jest jaccuzi, bilard, solarium i SPA co może pozwolić na ustalenie swojego grafiku podczas pobytu. Hotel godny polecenia. Cena przystępna. Obsługa SPA bardzo sympatyczna!!!:)

  • Data pobytu: marcu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Tomato85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2014

Dziękujemy za dodanie opinii i polecenie nas! Postaramy się, aby każda osoba, która przeczyta tę rekomendację i wybierze nasz hotel, wróciła od nas równie zadowolona :-) Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 marca 2014

Hotel dla wszystkich -rodzin z dziećmi jak i singli.Świetne położony, posiada duży bezpłatny parking.Na terenie hotelu bezpłatne wifi-solidnie działające. W strefie spa sauna fińska, jacuzzi, solarium co ważne wszystko darmowe. Jest rowniez pokój do zabaw dla dzieci z min. Pilkarzykami, pokój z bilardem a także mała siłownia wiec jest gdzie spalić kalorie po przepysznych posilkach. KUCHNIA REWELACYJNA!!! W cenie mieliśmy śniadania- stół szwedzki i obiadokolacje-przystawka, zupa, danie główne i deser, pieknie podane i bardzo smaczne. Jezeli chodzi o strefe spa, świetna masażystka i kosmetyczka zabiegi np.czekoladowa kąpiel i masaz-rewelacja. Obsługa całego hotelu bardzo mila, profesjonalna i pomocna. Cena pobytu wraz z zabiegami w porownaniu do innych hoteli spa w górach ( w Wiśle, Polanicy Zdrój czy w innych obiektach w karpaczu) bardzo konkurencyjna. Wokół hotelu jest ogród z altana na grila, placem zabaw dla dzieci. Jedyny minus to brak basenu ale 10 minut od hotelu jest Gołębiowski wiec zawsze mozna podjechać do aqua parku.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje przestronne te z widokiem na góry z dużym balkonem. Czyste, sprzątane codziennie. Łazienka ni...
  • Data pobytu: marcu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Dziękujemy za wyczerpującą opinię i pozytywną ocenę :-) Staramy się, aby nie tylko korzystna cena, ale też poziom świadczonych usług wyróżniał nas na tle konkurencji. Opinie takie jak ta, są dla nas ważnym sygnałem, że idziemy w dobrą stronę! Zapraszamy do ponownego odwiedzenia Karpacza i naszego hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2014

Pobyt wspominam bardzo miło, dzięki życzliwej obsłudze oraz warunkom jakie zagwarantował hotel.Jedzenie dobre ,dużo atrakcji ;odnowa biologiczna,pokoje zabaw,Dobrze położony blisko Centrum.Bardzo miła obsługa restauracji oraz recepcji.

  • Data pobytu: lutym 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Cieszymy się, że nasza obsługa i hotel zagwarantowały Państwu dobre wspomnienia - to dla nas bardzo ważne! Dziękujemy za podzielenie się opinią na nasz temat i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 marca 2014

Piekny hotel, piekna obsluga, jedzenie super, veranda to bylo nasze miejsce, zabiegi bardzo fajne, kosmetyczka bardzo grzeczna. Pokoj bardzo czysty i sporo miejsca dla nas 6. Do zobaczenia w grudniu..... Polecamy kolegom ktore was odwiedza....

Wskazówka dotycząca pokojów: 4 dzieci nas dwoch .....pokoj 304
  • Data pobytu: marcu 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, darec r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Dziękujemy za dobrą opinię i polecenie. Cieszymy się, że mogliśmy zagwarantować komfortowe warunki nawet dla 6 osób :-) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Karpacz)
w odległości 1.1 km
Mercure Karpacz Resort
Mercure Karpacz Resort
Nr 3 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 387
w odległości 2.1 km
Vivaldi Hotel Karpacz
Vivaldi Hotel Karpacz
Nr 5 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 112
w odległości 1.3 km
Hotel Relaks
Hotel Relaks
Nr 10 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 64
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.9 km
Hotel Konradówka Wellnes & SPA
Hotel Konradówka Wellnes & SPA
Nr 2 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 182
w odległości 2.4 km
Hotel Gołębiewski
Hotel Gołębiewski
Nr 7 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 422
w odległości 2.0 km
Hotel Greno
Hotel Greno
Nr 6 z 29 w lokalizacji Karpacz
Liczba recenzji: 120
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Nowa Ski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Nowa Ski — dodatkowe informacje

Adres: ul. Mostowa 9, Karpacz 58-540, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Karpacz
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 4 wśród 29 hoteli w Karpaczu
Zakres cen: 165 zł–287 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Nowa Ski 3*
Liczba pokoi: 34
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Hotels.com i Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Nowa Ski. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem