Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (194)
Filtruj recenzje
194 wyniki
Oceny podróżnych
134
49
11
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
134
49
11
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
150 z 155 wśród 194 recenzji
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2014

Bardzo fajnie położony hotel w zacisznym miejscu, z dużym parkingiem i fajną przeszkloną werandą restauracyjną. Obsługa hotelowa bardzo miła. Posiłki smaczne. Podczas śniadania wybiera się z dostępnego menu co się chce na obiadokolację, co może świadczyć o tym, iż obiadokolacje są przygotowane ze świeżych produktów. W hotelu czysto i przytulnie. Faktycznie minusem jest brak basenu ale dostępne jest jaccuzi, bilard, solarium i SPA co może pozwolić na ustalenie swojego grafiku podczas pobytu. Hotel godny polecenia. Cena przystępna. Obsługa SPA bardzo sympatyczna!!!:)

  • Data pobytu: marzec 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Tomato85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2014

Dziękujemy za dodanie opinii i polecenie nas! Postaramy się, aby każda osoba, która przeczyta tę rekomendację i wybierze nasz hotel, wróciła od nas równie zadowolona :-) Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2014

Hotel dla wszystkich -rodzin z dziećmi jak i singli.Świetne położony, posiada duży bezpłatny parking.Na terenie hotelu bezpłatne wifi-solidnie działające. W strefie spa sauna fińska, jacuzzi, solarium co ważne wszystko darmowe. Jest rowniez pokój do zabaw dla dzieci z min. Pilkarzykami, pokój z bilardem a także mała siłownia wiec jest gdzie spalić kalorie po przepysznych posilkach. KUCHNIA REWELACYJNA!!! W cenie mieliśmy śniadania- stół szwedzki i obiadokolacje-przystawka, zupa, danie główne i deser, pieknie podane i bardzo smaczne. Jezeli chodzi o strefe spa, świetna masażystka i kosmetyczka zabiegi np.czekoladowa kąpiel i masaz-rewelacja. Obsługa całego hotelu bardzo mila, profesjonalna i pomocna. Cena pobytu wraz z zabiegami w porownaniu do innych hoteli spa w górach ( w Wiśle, Polanicy Zdrój czy w innych obiektach w karpaczu) bardzo konkurencyjna. Wokół hotelu jest ogród z altana na grila, placem zabaw dla dzieci. Jedyny minus to brak basenu ale 10 minut od hotelu jest Gołębiowski wiec zawsze mozna podjechać do aqua parku.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje przestronne te z widokiem na góry z dużym balkonem. Czyste, sprzątane codziennie. Łazienka niezbyt przestronna ale to ze względu na dużą kabinę prysznicową
  • Data pobytu: marzec 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Dziękujemy za wyczerpującą opinię i pozytywną ocenę :-) Staramy się, aby nie tylko korzystna cena, ale też poziom świadczonych usług wyróżniał nas na tle konkurencji. Opinie takie jak ta, są dla nas ważnym sygnałem, że idziemy w dobrą stronę! Zapraszamy do ponownego odwiedzenia Karpacza i naszego hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2014

Pobyt wspominam bardzo miło, dzięki życzliwej obsłudze oraz warunkom jakie zagwarantował hotel.Jedzenie dobre ,dużo atrakcji ;odnowa biologiczna,pokoje zabaw,Dobrze położony blisko Centrum.Bardzo miła obsługa restauracji oraz recepcji.

  • Data pobytu: luty 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Cieszymy się, że nasza obsługa i hotel zagwarantowały Państwu dobre wspomnienia - to dla nas bardzo ważne! Dziękujemy za podzielenie się opinią na nasz temat i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2014

Piekny hotel, piekna obsluga, jedzenie super, veranda to bylo nasze miejsce, zabiegi bardzo fajne, kosmetyczka bardzo grzeczna. Pokoj bardzo czysty i sporo miejsca dla nas 6. Do zobaczenia w grudniu..... Polecamy kolegom ktore was odwiedza....

Wskazówka dotycząca pokojów: 4 dzieci nas dwoch .....pokoj 304
  • Data pobytu: marzec 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, darec r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Dziękujemy za dobrą opinię i polecenie. Cieszymy się, że mogliśmy zagwarantować komfortowe warunki nawet dla 6 osób :-) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2014

Hotel i obsługa spełniły nasze najśmielsze oczekiwania.. Piękne czyste pokoje, pyszna kuchnia, miłe Panie z recepcji, kelner, kelnerki, masażystka, kosmetyczka pani i pan kierowca. Wszystko na 5+
Cicho,czysto, dyskretnie, miło, uprzejmie pysznie. Z pewnością wrócimy
Ela i MARIUSZ

  • Data pobytu: luty 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Ela B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna G, Kierownik, Hotel Nowa SkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2014

Dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę. Postaramy się, aby kolejny pobyt również był udany! Zapraszamy :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji