Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Karpacz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (65)
Filtruj recenzje
65 wyniki
Oceny podróżnych
21
11
12
10
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
21
11
12
10
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 65 recenzji
Zrecenzowano: 14 marca 2019

Hotel z potencjałem, jednak zdecydowanie niewykorzystanym. Pokoje klaustrofobiczne. Po rozsunięciu łóżek- przegląd menu poprzednich lokatorów (słonecznik, chipsy, paluszki..). Posiłki dramat. SPA...Z masaży nie udało się skorzystać, bo masażyści byli w innym hotelu...Strefa saunowo-basenowa otwierana przez obsługę, ale w okolicach 21 ciężko znaleźć kogoś, kto by to zrobił. Basen mętny, dna nie widać. W jacuzzi najwyraźniej zastosowano metodę - po co zmieniać wodę, jak można dolać chemii. Sauna ok :)

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych

4 masakryczne noce, nigdy więcej. Te wszystkie negatywne opinie to prawda.. wszystko wydawało się ok, do momentu wejścia do pokoju, śmierdzi stęchlizną, jakby niewietrzone. Brak wieszaków w szafie, brak czajnika (musieliśmy poprosić o niego) maleńki kosz na śmieci, który nie jest opróżniany, ba pokoje w sumie nie są sprzątane w trakcie pobytu, także taka sytuacja. Okna nieszczelne, leżąc na łóżku czuć chłód. Sala zabaw w okropnym bałaganie i brudzie mimo braku dzieci w hotelu (poza naszym niemowlakiem). Basen mimo, że mały na pierwszy rzut oka wszystko z nim okej, jednak ostatniego dnia pobytu przestała działać wanna z hydromasażem, w saunnach zimno a basen.. woda zimna basen nieczyszczony pewnie od zeszłego roku, na dnie widać brud, okropną warstwę brudu. Obsługa bardzo się stara, ale jednak sobą nie nadrobią braków w hotelu. Dysponują barem, który jest czynny tylko do 15. I na koniec hit, posiłki czyli śniadanie w formie stołu szwedzkiego, przydział to jedna pszenna bułka na osobę, (na pożegnanie dostaliśmy bułki, twarde jak dla konia) kilka plastrów ogórka i pomidora, serek topiony i płatki, które leżą bardzo długo są zwilgotniałe i posklejane i kawałki masła pływające w wodzie również wyliczone. Gorąco odradzam. Mam liczne nagrania z pobytu, jednak nie można ich tutaj wgrać.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Angela W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019 z urządzeń przenośnych

W swojej opinii chciałbym potwierdzi wszystkie negatywne recenzje na temat tego hotelu, w tym:

- basen i jacuzzi z brudną wodą
- naszego pokoju nikt nie sprzątał
- o włączenie sauny trzeba było się prosić
- godziny otwarcia basenu krótsze niż w ofercie

Jedyny plus tego hotelu to lokalizacja !

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, AndrzejM105
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2019

Ja i mąż byśmy gośćmi hotelu przez 4 dni, noworoczny pobyt. Nie mamy dużych wymagań, niestety pod dosłownie każdym względem były mniejsze lub większe niedociągnięcia ze strony hotelu, na co o ile w pierwszym dniu można było przymknąć oko, to przy dłuższym pobycie zaczęło męczyć i wkurzać. Pokój mały, ale niebrzydki, niestety nie do końca czysty i przez 4 doby nikt nie sprzątał, przez cały dzień na korytarzu przed pokojami stały śmieci powystawiane ze wszystkich pokoi. Spa całkiem w porządku, ale jeśli miało się ochotę skorzystać to trzeba było poszukać pani z recepcji żeby je otworzyła. Śniadania- mimo, że skromne, to głodni nie wychodziliśmy, ale... pieczywo nieświeże, ciasto zawsze zeschnięte itp., takie to wszystko bez serca robione. Wystarczyłyby niewielkie zmiany, żeby było smacznie. Panie z recepcji bardzo miłe, ale niczego nie ogarniały. Przy rezerwacji masażów za każdym razem niedomówienia. Zdarzyła się również kradzież na parkingu hotelowym. Na duży plus lokalizacja hotelu, dla nas była rewelacja (dla narciarzy do wyciągu Winterpolu 5 min spacerem, nie trzeba płacić za parkingi :D) , w sąsiedztwie hotel Gołębiewski, który dostarcza mnóstwo rozrywki (aquapark, escape roomy, dyskoteki...), do centrum miasta niecałe 10 minut spacerem, to samo do świątyni Wang. Mimo, że hotel ma zadatki na fajne miejsce, to brakuje dobrego zarządzania.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

W zasadzie to moglabym zmiksować wszystkie negatywne opinie i wyszlaby moja :(cena nie świadczy w tym hotelu o jakości,brak przygotowanego pokoju,niewiedza pracownika,oszczędność na oświetleniu,nie włączane sauny na vzas,chyba też oszczędność i teraz najważniejsze-jedzenie!śniadania tragiczne,to samo codziennie ale przy tym ma się wrażenie,że podawane resztki z dnia poprzedniego,nie dokładane na bieżącą a jajka sadzone bądż w jajecznicy zeskwarczone,parówki natomiast rozmoczone dosłownie,być może też z dnia poprzedniego.Obiad natomiast odradzam kategorycznie,zimne bądż spalone dania,rosół pewnie na kostkach z warzywami suszonymi,wstyd.Ogólnie jak dla mnie i męża tragednia.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, MartaW2723
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji