Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (134)
Filtruj recenzje
134 wyniki
Oceny podróżnych
68
27
23
9
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
68
27
23
9
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
19 z 24 wśród 134 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko na 5+ . Przepiękne usytuowanie obiektu dopieszcza w trakcie pysznych śniadań. Kawa przepyszna - zwłaszcza late w wysokiej szklance . Elegancka muzyka w restauracji . Super basen zewnętrzny , leżaki i płac zabaw . Prze stronnie czysto i relaksująco ! Nawet deszcz nam nie przeszkadzał .

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, BEZLITOSNA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GreenMountainKarpacz, Kierownik ds. gości, Green Mountain Hotel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług !
Zapraszamy ponownie !
Bartosz Pech - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Podróżując wybieram hotele najwyższej klasy. W tym przypadku o wyborze zdecydował fakt, że hotel jest nowy i -jak w reklamie- jedyny 5*w Karpaczu.Plusy: ładny pokój i wygląd zewnętrzny hotelu. Obsługa i poziom baru w lobby. Położenie - kwestia preferencji - do centrum ok.0,5h; z powrotem było to długie pół godziny. Przy parku. Minusy: notoryczne poczucie braku profesjonalnej obsługi - kelnerskiej (brak wystarczającej ilości); sprzątającej (ogranicza się do wymiany ręczników i zaścielenia łóżka!). Szyby na balkonie po prostu brudne. Fatalny poziom śniadania - bufet "słodki" - zgniły ananas, zepsuty arbuz i stare drożdżówki z makiem; nic poza tym nie było. Szampan - brak osoby, która by nalewała i częstowała. Niedostateczna ilość szkła - sok z papierowego kubka lub filiżanki - poniżej poziomu. Pomijam brak kucharza serwującego jajecznicę na życzenie, naleśników, ciepłych bułek itp.. które spotyka się w hotelach o niby niższym standardzie. Teren przy hotelu niewysprzątany. Ogólne wrażenie - brak profesjonalizmu - wiedzy i umiejętności do prowadzenia takiego hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, lara78790
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GreenMountainKarpacz, Kierownik ds. gości, Green Mountain Hotel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pokoju, wyglądu obiektu, obsługi lobby baru.
Przepraszamy za niedogodności związane z obsługą restauracji, śniadania.
Stale podnosimy nasze kompetencje i organizujemy szkolenia personelu.
Mamy nadzieję, że mimo tych sytuacji będziemy mogli ponownie Państwa gościć w naszym hotelu !
Bartosz Pech - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Generalnie nam się podobało. Fajne apartamenty, niezłe wellness, basen zewnętrzny, porządna kawa do posiłków... ale o minusach :)

1. Oferta 2+2. W apartamencie 3 ręczniki. Telefon do recepcji. Przepraszam, ale mamy w regulaminie, że dzieci poniżej 5 lat nie otrzymują ręczników. Pytam zatem, co za różnica, czy przyjeżdżam z 4 latką czy 16? Pani: taki mamy regulamin...
Koniec końców ręczniki doniesiono.

2. Wg oferty - sprzątanie w gratisie po 4 dobie. Melduje się więc zaraz po śniadaniu ze stosowną prośbą. Bez problemów została przyjęta. Pani nawet zapytała, czy jakieś konkretne godziny nas interesują. Tak, wychodzimy na spacer więc 11-15 pokój wolny. Pani pojawia się po 17. W odpowiedzi na moją informację, że dziecko śpi, usłyszałem odpowiedź, że to dziś już nie przyjdzie... Idę następnego dnia do recepcji. Mówię, co i jak było wczoraj. Pani przeprasza, ustalamy, że znów idziemy do centrum i w godzinach 10-15 nas nie będzie. Oczywiście po powrocie b.z. Kolejna wizyta w recepcji. Pani znów przeprasza. Na plus, że po interwencji po 10 min jest sprzątaczka a my dostajemy dwa talony na gratisowe drinki.

3. Posiłki smaczne, ale przy 7-mio dniowym pobycie zdecydowanie zbyt monotonne.

4. Do obiadokolacji brak możliwości zamówienia wina. Generalnie menadżer powinien dostać po uszach za kwestię wina. Na stole powinny być informacje, że do śniadania lampka prosecco za 10 zł a do kolacji jakieś 2-4 promocyjne wina. Hotel by zarobił, a i goście byliby zadowoleni.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GreenMountainKarpacz, Kierownik ds. gości, Green Mountain Hotel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie Jakubie,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych apartamentów, strefy wellness, basenu zewnętrznego, kawy.
Przepraszamy za niedogodność związaną z ręcznikami, sprzątaniem apartamentu.
Pańskie wszystkie uwagi zostały przekazane do odpowiednich działów w celu poprawy naszych usług.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie Państwa gościć w naszym obiekcie !
Bartosz Pech - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne, zaskakujące oraz oryginalne miejsce. Byliśmy w części hotelowej. To nie jest hotel jak cała masa hoteli ze SPA. Tu jest naprawdę wyjątkowo... Polecam zdecydowanie! Pyszne jedzenie, miła obsługa i świetne zabiegi. Na pewno nie raz jeszcze odwiedzimy to miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, artbudinz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GreenMountainKarpacz, Kierownik ds. gości, Green Mountain Hotel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszych usług gastronomicznych, obsługi, zabiegów spa.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie Państwa gościć w naszym hotelu !
Bartosz Pech - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Moja opinia na temat pobytu w Green Mountain Hotel (byliśmy gośćmi hotelu) jest, tak jak w tytule, bardzo przeciętna. Zasadniczym problemem obiektu, jest brak odpowiedniej tożsamości i jasnego przekazu, co do tego dla kogo jest on kierowany (jaka jest grupa docelowa), ale po kolei. Uwagi (te krytyczne) wynikają z faktu, że hotel jest 5*****, tak więc oczekiwania muszą być odpowiednie, gdyby to był zwykły pensjonat, to nawet bym się do części rzeczy nie przyczepił.

Na początek plusy:
+sam obiekt przepięknie zlokalizowany, cisza i piękne widoki są niewątpliwym atutem, również blisko jest do szlaku turystycznego, który wiedzie w góry,
+uwzględniona został nasza prośba, co do lokalizacji pokoju,
+ pokoje (byliśmy w pokoju dwupoziomowym) ładnie urządzone, klimatyzowane i czyste (czyli tak jak w hotelu z górnej półki),
+śniadania smaczne i różnorodne (w sali było tłoczno, ale jestem w stanie zrozumieć, że to wakacje i długi weekend),
+basen oraz sauny, bardzo ładne i czyste, dobrym pomysł było również, to, że po godzinie 19:00 był zakaz wstępu dla dzieci (niestety nie było, to do końca respektowane), w tym miejscu chcę zwrócić uwagę, że dla osób, które przyjechały do hotelu z dziećmi może być to zawód, bo nigdzie nie jest, to jasno zaznaczone, ale pomysł dobry,
+ jedzenie w restauracji Albero.

Teraz minusy:
- największy zarzut, jaki mam, to poziom jedzenia w restauracji Green, tu można śmiało powiedzieć, że niektóre przydrożne bary (z całym szacunkiem) są o wiele lepsze. Zamówiłem rosół z kaczki, który poza tym, że był letni, to właściwie był wodą lekko muśniętą kostką rosołową czy może korpusami, drugie danie jednak było niestety "negatywną" gwiazdą wieczoru - talerz ryb i owoców morza - otrzymaliśmy nieświeżą i śmierdzącą rybę (to nie tylko moja opinia, ale również samej obsługi, która potwierdziła, że faktycznie "jest coś nie tak"), co prawda danie nie zostało doliczone do rachunku (jakieś wybrnięcie z sytuacji), ale ogromny niesmak (nie tylko dosłowny) pozostał, myślę, że od restauracji w 5***** hotelu oczekuje się o wiele więcej. Tylko drinki i bardzo miła pani kelnerka, były pozytywami tego wieczoru. Także mocno przestrzegam, jeśli ktoś zdecyduje się na jedzenie w tej restauracji, to poza bardzo rozczarowującymi daniami, jeszcze może słono za nie zapłacić,
- obsługa w restauracji Albero, co prawda jedzenie bardzo smaczne (a jest to część apartamentowa, która jest niesklasyfikowana w przeciwieństwie do hotelu), to czas oczekiwania na obsługę (przy jednej wizycie i dwukrotnym zwróceniu uwagi) był bardzo długi i karty otrzymaliśmy po grubo ponad 15 minutach. Czas oczekiwania na zupę (ponad 20 minut) też jest dość długi, ale powiedzmy, że jedzenie rekompensuje ten czas,
- brak lub częściowy brak respektowania zasad dotyczących wstępu na basen i sauny - po godzinie 19:00 jest zakaz wstępu dla dzieci (poniżej 18 lat), jest to wprowadzone to i powinno być egzekwowane. Co do saun, to mimo, że są dostępne dla osób powyżej 16 roku życia, to ze spokojem można tam było spotkać dzieci, które na pewno nie spełniały tego kryterium - na drzwiach do saun jest duży znak +16 (nie mylić tego z dopłatą 16 zł), rozumiem, że wiele osób ma duże problemy z czytaniem ze zrozumieniem oraz rozsądnym myśleniem (hotel nie nauczy ludzi myśleć), ale powinien w takim razie pilnować by te zasady były respektowane. Również obowiązująca w saunach strefa ciszy, to rzecz umowna. Proponuję, więc zrobić wielkie znaczki, które informują o zasadach na basenie i saunach plus ich mocno pilnować, to na pewno wyjdzie wszystkim na dobre i nie będzie trzeba np. wynosić zasłabniętego dziecka z saun.

Podsumowując, pobyt zaliczam do średnio udanych. Źródłem wszystkich problemów hotelu (w mojej opinii), jest brak określenia się do kogo ma być przeznaczony. Jeśli ktoś liczy, że po tzw. aferze z niestosownym zapisem na rachunku, przekaz jest tak, że to hotel przeznaczony generalnie dla dorosłych, to się grubo może zawieść (dzieci było mnóstwo). Nie można być "eksluzywnym hotelem 5*****" i jednocześnie mocno nastawiać się na rodzinny z dziećmi, to niestety nie wyjdzie.

Myślę, że Osada Śnieżka, które również należy do tego samego operatora, jest o niebo lepsza i podkreślam, że jest obiektem niesklasyfikowanym.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paw E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GreenMountainKarpacz, Kierownik ds. gości, Green Mountain Hotel & ApartmentsOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii.
Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej lokalizacji, pokoju, czystości, śniadania, basenu zewnętrznego i wewnętrznego.
Przepraszamy za niedogodności związane z restauracją Greem, obsługą, stefy spa i wellness,
Państwa wszystkie uwagi zostały przekazane do odpowiednich działów w celu poprawy naszych usług.
Mamy nadzieję, że mimo tych sytuacji będziemy mogli ponownie Państwa gościć w naszym hotelu.
Bartosz Pech - Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji