Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (11)
Filtruj recenzje
11 wyniki
Oceny podróżnych
2
3
2
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
2
3
2
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 11 recenzji
Zrecenzowano: 26 lutego 2019

Trudno znaleźć pijalnię uzdrowieńczych wód z głębi ziemi, która mieści się przy tym uzdrowisku. Wpadłem na genialny pomysł i poszedłem do informacji turystycznej tuż obok. Woda smaczna i ciepła, co zimą jest zaletą. Zdziwiłem się tylko brakiem toalet w pobliżu - wszakże to pijalnia! Pooglądałem bazę zabiegową, wydaje się duża i różnorodna, kiedyś spróbuję może. Położenie idealne w centrum miasta, wszędzie blisko.

Termin pobytu: styczeń 2019
1  Dziękujemy, Emilian P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019

Pokoje ladne lecz brudne..Jadalnia okropna ,brudne i mokre naczynia brak widelcy i kubkow.Posilki podawane niechlujnie,obiady nie do zjedzenia .Panie na jadalni niemile jakby pracowaly za kare .Recepcja pracuje nieudolnie z laska odpowiadaja na pytania.Brak internetu ,zeby miec zasieg trzeba koczowac w holu.Do parkingu daleko wiec walizki trzeba ciagnac przez pol miasta .Sniadania i kolacje pyszne ,produkty dobrej jakosci ,jednak przerobione przez kucharza zmieniaja sie w niejadalne.Tylko baza zabiegowa jest bez zarzutow obsluga na wysokim poziomie mila i uczynna .Nie polecam jednak tam pobytu ,przerazil mnie brud w tym osrodku i nietylko.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, boziek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2018

byłem w turnusie od 20-02-2018 do 15-03-2018 na początku marca były przymrozki w pokoju 18 w dom zdrojowy 3 było 11 stopni ciepła na prożby o grzejnik elektryczny nie reagowali a na koniec po badaniach fałszują dokumenty do do ZUS sprawa dla Prokuratury

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
1  Dziękujemy, Stanisław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2018

W sanatorium byłem w lutym 2018r. w ramach prewencji rentowej ZUS.
Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Pokoje czyste zadbane, jedzenie dobre tylko jest go mało szczególnie na śniadania i kolacje, dobrze ze są w pobliżu sklepy ok. 150m także można kupić coś do zjedzenia. Zabiegów jest dużo, wszyscy z ZUS mieli po 125 zabiegów przez cały pobyt. Same Cieplice słyną z wód termalnych.
Cieplickie gorące źródła mają temperaturę wody dochodzącą do 90 stopni Celsjusza – i są to najgorętsze źródła w Polsce. Tym, co wyróżnia Cieplice spośród innych uzdrowisk jest szerokie zastosowanie wód leczniczych – począwszy od kąpieli w basenie poprzez klasyczne masaże i hydromasaże aż po inhalacje i okłady borowinowe.
W czasie pobytu były organizowane różne wycieczki np:

1) Zamek Czocha - 36zł
2) Drezno - 95zł
3) Praga - 86zł
4) Kotlina Jeleniogórska - 43zł
5) Zamek Książ - 45zł
6) Skalne Miasto Adrspach - 75zł

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
7  Dziękujemy, mariuszk1970
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2017

Po pobycie w szpitalu na oddziale neurologicznym dostałem skierowanie do szpitala uzdrowiskowego. Czas oczekiwania na skierowanie z NFOZ około miesiąca i wyjazd do Cieplic Śląskich. Na miejscu zakwaterowanie w pokoju 1-osobowym i zabiegi. Nie mam uwag do pokoju i wyżywienia oraz zabiegów. Wszystko z należytym porządku. Byłem tutaj 5 lat temu i miałem uwagę do kolegi z pokoju, dlatego tym razem wziąłem jedynkę. Obsługa i zabiegi są naprawdę wspaniałe i polecam ten Dom wszystkim chorym i pragnącym podreperować swoje zdrowie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie ma problemów z przemieszczaniem się ponieważ 2 windy doskonale obsługują odległości między piętrami
Termin pobytu: styczeń 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, henrych6755
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji