Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyjazd we dwoje”
Qubus Hotel Glogow — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Glogow
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Głogowie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 5 maja 2016

Lokalizacja bardzo dobra, centrum miasta, pokój duży, wygodne łóżko, czyściutko,w pokoju zestaw do parzenia kawy, woda mineralna, WI- FI, miły personel hotelu, rewelacyjne śniadania bardzo duży wybór dań, dobre i niedrogie posiłki w restauracji. Minus za drogi parking hotelowy.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokoje od strony wejściowej do hotelu mają widok na miasto, na 5 piętrze całkiem przyzwoicie.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, habura
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 16 maja 2016

Szanowny Panie,
bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii po pobycie w naszym hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt zaliczył Pan do udanych.

Zapraszamy ponownie,
Do zobaczenia w Qubus Hotel,
Z wyrazami szacunku,
Anna Kania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (63)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

16 z 20 wśród 63 recenzji

Zrecenzowano 2 maja 2016

Pięknie czysto pysznie czego chcieć więcej serdecznie polecam serdecznie jedzenie przynoszące do pokoju za drobną opłatą to coś pięknego i pysznego obsługa bardzo miła i profesjonalna pokój czysty i przestronny byliśmy bardzo miłe zaskoczeni i ciężko było wracać do domu!

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój numer 433 jest duży apartament dla dwojga typu studio lodówka pełna czajnik itd. ,luksusowo
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara Q
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 kwietnia 2016

Wizyta w tym hotelu jak zawsze udana. Miła obsługa w recepcji, dobre dania na kolacje i śniadanie. Cichy pokój z opcja dla niepalących. Tylko cena za parking mogła by być niższa albo za free. Generalnie polecam.

  • Data pobytu: kwietniu 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Rafał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2016

Krótki rodzinny wypad w/s służbowych. Lokalizacja, obsługa i sam obiekt bardzo pozytywnie oceniam. Byłiśmy wraz z żoną bardzo zadowoleni. W dodatku jeszcze dopisała pogoda ! W przypadku kolejnego wyjazdu w okolice Głogowa więcej jak pewne, że skorzystamy z tego samego obiektu.

Wskazówka dotycząca pokojów: Często korzystam z hoteli ale wobec tego nie miałem specjalnych uwag negatywnych. Czułem się w nim...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2015, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Kierownik, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2016

Szanowny Panie,
bardzo dziękuję za pozostawienie opinii. Jest na niezmiernie miło, że pobyt w Qubus Hotel Głogów należał do udanych. Zapraszamy ponownie do Głogowa oraz pozostałych 12 lokalizacji Qubus Hotel.

Z wyrazami szacunku,
Anna Kania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 marca 2016

Pokój 2os. był tak przestronny,wręcz ogromny,co niebywale zwiększyło komfort pobytu .Rewelacja.Sauna i wspaniałe,urozmaicone śniadanie dopełniają całości.Hotel na najwyższym poziomie.Pozdrawiam i polecam.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój 2 był przestronny,co niebywale zwiększyło komfort pobytu.Sauna i śniadanie dopełniają całośc...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, SŁAWEK C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 16 marca 2016

Szanowny Panie,
bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w hotelu Qubus w Głogowie był dla Pana tak udany.

Do zobaczenia podczas kolejnej wizyty.

Z serdecznymi pozdrowieniami,
Zespół Qubus Hotel Głogów

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Głogów)
w odległości 1,1 km
Nie umieszczono zdjęcia
Cztery Pory Roku
Nr 2 z 3 w lokalizacji Głogów
Liczba recenzji: 8
w odległości 1,5 km
Nie umieszczono zdjęcia
Hotel Serby
Nr 1 z 1 w lokalizacji Głogów
Liczba recenzji: 5
w odległości 1,5 km
Nie umieszczono zdjęcia
Pensjonat Pod Kasztanami
Nr 1 z 3 w lokalizacji Głogów
Liczba recenzji: 2
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Glogow? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Glogow — dodatkowe informacje

Adres: pl. Konstytucji 3 Maja 1, Głogów 67-200, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Głogów
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Głogowie
Zakres cen: 246 zł–396 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Qubus Hotel Glogow 3*
Liczba pokoi: 80
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Glogow. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem