Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (75)
Filtruj recenzje
75 wyniki
Oceny podróżnych
39
30
6
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
39
30
6
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 75 recenzji
Zrecenzowano: 2 maja 2016

Pięknie czysto pysznie czego chcieć więcej serdecznie polecam serdecznie jedzenie przynoszące do pokoju za drobną opłatą to coś pięknego i pysznego obsługa bardzo miła i profesjonalna pokój czysty i przestronny byliśmy bardzo miłe zaskoczeni i ciężko było wracać do domu!

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój numer 433 jest duży apartament dla dwojga typu studio lodówka pełna czajnik itd. ,luksusowo
  • Data pobytu: maj 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara Q
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2016

Wizyta w tym hotelu jak zawsze udana. Miła obsługa w recepcji, dobre dania na kolacje i śniadanie. Cichy pokój z opcja dla niepalących. Tylko cena za parking mogła by być niższa albo za free. Generalnie polecam.

  • Data pobytu: kwiecień 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Rafał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2016

Krótki rodzinny wypad w/s służbowych. Lokalizacja, obsługa i sam obiekt bardzo pozytywnie oceniam. Byłiśmy wraz z żoną bardzo zadowoleni. W dodatku jeszcze dopisała pogoda ! W przypadku kolejnego wyjazdu w okolice Głogowa więcej jak pewne, że skorzystamy z tego samego obiektu.

Wskazówka dotycząca pokojów: Często korzystam z hoteli ale wobec tego nie miałem specjalnych uwag negatywnych. Czułem się w nim dobrze I to było najwazniejsze.
  • Data pobytu: czerwiec 2015, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Kierownik, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2016

Szanowny Panie,
bardzo dziękuję za pozostawienie opinii. Jest na niezmiernie miło, że pobyt w Qubus Hotel Głogów należał do udanych. Zapraszamy ponownie do Głogowa oraz pozostałych 12 lokalizacji Qubus Hotel.

Z wyrazami szacunku,
Anna Kania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2016

Pokój 2os. był tak przestronny,wręcz ogromny,co niebywale zwiększyło komfort pobytu .Rewelacja.Sauna i wspaniałe,urozmaicone śniadanie dopełniają całości.Hotel na najwyższym poziomie.Pozdrawiam i polecam.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój 2 był przestronny,co niebywale zwiększyło komfort pobytu.Sauna i śniadanie dopełniają całości.Hotel na najwyższym poziomie
  • Data pobytu: luty 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, SŁAWEK C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 16 marca 2016

Szanowny Panie,
bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w hotelu Qubus w Głogowie był dla Pana tak udany.

Do zobaczenia podczas kolejnej wizyty.

Z serdecznymi pozdrowieniami,
Zespół Qubus Hotel Głogów

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lutego 2016

Standard hotelu 3* zachowany, jednak dostałam pokój bez klimatyzacji, z jednym małym kaloryferem na cały pokój, który był ustawiony na maximum a w pokoju było bardzo zimno. Nie wspomnę już o łazience. Nie tylko w pokoju było chłodno, również w całym obiekcie - nawet recepcjoniści się dogrzewali. Wielki minus za to. Poza tym wszystko było na poprawnym poziomie.

Wskazówka dotycząca pokojów: Jeśli jesteś osobą, która lubi ciepło - nie wybieraj tego hotelu, bo zamarzniesz.
  • Data pobytu: styczeń 2016, podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, niedostepna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Dyrektor generalny, Qubus Hotel GlogowOdpowiedź udzielona 16 marca 2016

Szanowna Pani,
Pani opinia z pewnością pomoże nam poprawić jakość usług- bardzo dziękuję. Żałuję, że nie mogliśmy zareagować podczas Pani pobytu i wyeliminować problem z ogrzewaniem.
Bardzo dziękuję za wybór Hotelu Qubus w Głogowie, serdecznie zapraszam ponownie - dołożymy wszelkich starań, żeby pobyt minął komfortowo pod każdym względem.

Z pozdrowieniami,
Anna Kania

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji