Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fajne miejsce ze smacznym jedzeniem”
Tunel — recenzja

Tunel
Nr 22 wśród 209 Restauracje (Zakopane)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja warta polecenia, menu dość bogate. Można zjeść zarówno pizze jak i golonke :-). Ponadto polecam zupe cebulową. W lokalu miejsce do zabawy dla dzieci, więc jest szansa zjeść jak człowiek w spokoju i ciszy. Ceny Zakopiańskie ale w porównaniu do innych lokali porcje dość uczciwe. Obsługa miła. Lokal dostałby maksymalną notę gdyby toalety były czystsze i gdyby były w nich papierowe ręczniki lub działająca suszarka.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, WojciechS1848
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (218)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 219 recenzji

Zrecenzowano 13 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy restauracje wieczorową porą. Zamówiliśmy dwie pizze. Obie pyszne, szybko podane, ceny nie są zbyt wygórowane, a dodatkowo bardzo miła obsługa. To już druga nasza wizyta w tym miejscu i za każdym razem byliśmy zadowoleni. Gorąco polecam.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, kasiek0512
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Chodzimy do Tunelu regularnie. Początkowo na pizzę i burgery ale teraz też na inne dania. Najlepszy sznycel cielęcy jaki jadłem a puree ziemniaczane to już poezja. Świetny pstrąg no i przede wszystkim lane czeskie piwo Holba - rzadkość w innych restauracjach.
Spokojnie wyślę tam znajomych.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Maciej W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Burgery najlepsze jakie jadłam. Do tego podane z sałatką i frytkami. Ceny przystępne jak na Krupówki. Warto odwiedzić to miejsce będąc w Zakopanem. Napewno tam wrócimy :)

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, 871sylwiac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce fajne, jakaś odskocznia od wszystkich krupówkowych karczm. Burger był dobr, chociaż trochę się rozjeżdżał podczas jedzenia, frytki bez szału. Ceny w porządku.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Vlladii
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tunel — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Zakopane, Małopolskie
Zakopane, Małopolskie
 
Zakopane, Małopolskie
Zakopane, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Tunel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem