Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szału nie ma, ale warto spróbować”

Cristina Ristorante & Pizzeria
Nr 3 wśród 208 Restauracje (Zakopane)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 16 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wystrój lokalu zasługuje na pochwałę. Gnocchi bardzo dobre, ładnie podane za rozsądną cenę. Pizza nie zachwyciła tak bardzo, aby zatęsknić za tym miejscem i wrócić ponownie, tym bardziej, że kosztowała prawie 40 zł. Aperol bardzo słaby, natomiast kawa całkiem niezła. Na duży minus - dania nie były podane równocześnie wszystkim uczestnikom kolacji.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Kleinzwerg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (731)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 731 recenzji

Zrecenzowano 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

I've been there twice. Each time it was a very nice dinner. The place is spacious, very nice and tastefully decorated. In the corner of the restaurant there is a large oven in which the pizza is baked.

The restaurant has two types of menus, a restaurant and a pizza one. There is a very wide range of dishes and pizzas that can be ordered, as well as a wide range of alcoholic and no alcoholic beverages. You can also find something tasty and sweet for dessert. What's most important to me, dishes and pizza taste real Italian cuisine. It's not a fake or european italian taste but it's really Italian. Great work!

The service ans staff are top-notch, competent, polite and professional

Byłem tam dwa razy. Za każdym razem była to udana i miła kolacja. Miejsce jest przestronne, bardzo ładnie i gustownie urządzone. W rogu restauracji jest duży piec w którym jest wypiekana pizza.

Restauracja ma dwa rodzaje menu, menu restauracyjne i menu z pizzą. Jest bardzo szeroka gama dań i pizzy która można zamówić, a także bogaty wachlarz napojów i alkoholowych i bez alkoholowych. Na deser też można znaleźć coś dobrego i słodkiego. To, co dla mnie najważniejsze, dania i pizza smakują prawdziwą włoską kuchnia. Nie jest to jakiś udawany i przetworzony smak, ale prawdziwie włoski. Wielkie brawa!

Obsługa jest na najwyższym poziomie, kompetentna, grzeczna i profesjonalna.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, PaulTraveller72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Cristina Ristorante & PizzeriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank You very much for Your visit and great opinion. We are very grateful, kind regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rodzinny obiad podczas pobytu w Zakopanem. Jedzenie smaczne, porcję odpowiedniej wielkości, ceny średnie.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, 123Ania123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Cristina Ristorante & PizzeriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna Pani Aniu, ceny są adekwatne do serwowanych przez nas dań, niemniej jednak dziękujemy za opinie i pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jak to dobrze, że czasem słucham podpowiedzi... No to ktoś zdecydował że tam idziemy i mial rację. Wzięliśmy pizzę rolowaną, kelner nas zmotywował, podobno ulubiona pizza jego babci (i tak w to nie wierzę) :) fajne wnętrze, przestronne - można się nie przejmować innymi gośćmi. Poza tym... samo centrum miasta, a jednak daleko od krupówkowego gwaru :D wrócimy!

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, 0kamilar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Cristina Ristorante & PizzeriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna Pani Kamilo, bardzo nas cieszy Pani opinia i fakt, że wrócą Państwo do nas ponownie :) Historia o babci jest jak najbardziej prawdopodobna, ponieważ pizza rolowana jest przepyszna! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacja najlepsza ośmiornica z grila z dala od morza .Dobry wybór win ,sprawna obsługa .
Nieco nijakie wnętrze ale jedzenie pierwsza klasa ,jak nad ciepłym morzem.

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, Andrzej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Cristina Ristorante & PizzeriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Dziękujemy Panie Andrzeju za wizytę i opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Cristina Ristorante & Pizzeria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Zakopane, Małopolskie
 
Zakopane, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Cristina Ristorante & Pizzeria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem