Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zakopane
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (572)
Filtruj recenzje
572 wyniki
Oceny podróżnych
288
193
66
16
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
288
193
66
16
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 572 recenzji
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel świetny, dzieci zachwycone, bardzo duża bawialnia, fajny basen. Hotel z klimatem, trochę vintage Zarówno młodzi i jak starsi będą czuć się w nim dobrze. Jedzonko super. Lokalizacja idealna, widok na Giewont zapiera dech

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Zacznę od plusów: przemiła i pomocna obsługa, fajna sauna i basen, dobra strefa spa (zabiegi wykonywane przez fizjoterapeutów), pyszna restauracja „pod aniołami”, smaczne śniadania, przestronne pokoje, łazienki i ogólnie cały hotel, dużo miejsc parkingowych, czysto.
Zdecydowane minusy: fatalne wifi, system z którego nie da się korzystać, słaby zasięg i co chwile rozłącza. Tor do kręgli jest pokrzywiony. Łóżko podwójne dla par = złączenie dwóch pojedynczych (w trzech przypadkach to samo rozwiązanie, wiec raczej jest to standard w tym hotelu, chyba że byliśmy klientami drugiej kategorii, nie wiem czy tak to działa). Wystrój to typowe stare PRL, ma swoj urok (dużo drewna, zabytkowe kominki), ale w większości raczej wymaga remontu, zmian.
Ceny trochę zawyżone jak na te przestarzałe standardy, ale do zniesienia.
Dla takich podstawowych udogodnień jak: obsługa, jedzenie i basen, nie zamierzam wracać do tego hotelu.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, SowaStyle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019

Korzystałam tylko z basenu (katastrofa , po wizycie w Kasprowym ), basen stary , mały, nie ładny . Byłam z małym dzieckiem , zawsze po basenie (korzystamy tylko w hotelach )idziemy na plac zabaw hotelowy aby dziecko mogło dojść do siebie po basenie, po zabawie idziemy na obiad , w tym hotelu nie było nam to dane . Z placu hotelowego nie mogłyśmy korzystać nawet za opłatą (odpowiedz pani z recepcji nie bo nie ,dziecko bardzo prosiło pani jeszcze bardziej nie ugięta) na obiad było za wcześnie więc nie było nam dane skosztować kuchni, nie polecam

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Obsługa
Dziękujemy, grazynaignatiuk11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019

Wszystko na wysokim poziomie .Obsługa ,jedzenie-rewelacja,miejsce.Pokoje już troszkę wysłużone ale za to mają swój klimat (jak i cały hotel ). Basen bardzo fajny , sala gimnastyczna,kręgielnia,squash,siłownia,masaże,kilka knajp.Więc jak nie ma pogody nie zanudzisz się tam.

Termin pobytu: październik 2018
Dziękujemy, 274adamosa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2019

Byłem z rodziną kolejny już raz w Belvederze i śmiało mogę stwierdzić, że pobyt tutaj to czysta przyjemność. Obsługa, czystość , jedzenie wszystko bez zarzutu.
Jedyny minusik to za to,że w moim apartamencie meble były już wysłużone. Szafy skrzypiące i rozklekotany stolik kawowy. Lokalizacja jest niewątpliwie atutem bo troszkę na uboczu a do Krópówek tylko kilkaset metrów.

Termin pobytu: styczeń 2019
Dziękujemy, Andrzej D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji