Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Zaskoczony

Zaskoczyła mnie pozytywnie ta stacja narciarska.Super zajebi.....trasy i widoki.Obsługa pomocna i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 marca 2017
JarekUM
,
Świętochłowice, Polska
Super wyciąg

Bardzo dobre miejsce na wypad z rodziną na narty. Trasy bardzo zróżnicowane, dla początkujących i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 stycznia 2017
Marcela P
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (5)
  
Recenzje (5)
Filtruj recenzje
5 wyniki
Oceny podróżnych
3
1
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
3
1
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
Zrecenzowano: 24 marca 2017

Zaskoczyła mnie pozytywnie ta stacja narciarska.Super zajebi.....trasy i widoki.Obsługa pomocna i za to wielki plus.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2016
Dziękujemy, JarekUM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na wypad z rodziną na narty. Trasy bardzo zróżnicowane, dla początkujących i zaawansowanych się coś znajdzie. Wspaniała atmosfera i widoki, polecam czekoladę na gorąco i zapiekanki w karczmie przy stoku.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Dziękujemy, Marcela P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2013
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji