Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 447)
Filtruj recenzje
1 447 wyniki
Oceny podróżnych
665
466
210
66
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
665
466
210
66
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
24 z 29 wśród 1 447 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 6 września 2019

Pokoje w porządku. Zdarzają się drobne niedociągnięcia. Szkoda, że nie ma klimy. Zalecam unikanie pokoju typu standard. Świetne spa. Dobre śniadania. Obiadokolacje za tą cenę mogłyby być lepsze (część potraw była totalnie niedopprawiona).

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje w porządku. Zdarzają się drobne niedociągnięcia. Szkoda, że nie ma klimy. Zalecam unikanie pokoju typu standard.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, rpergol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny Panie,

dziękuję, że zechciał się Pan podzielić z nami swoją opinią. Cieszę się, że śniadania i strefa Wellness & Spa spełniły Pana oczekiwania. Dziękuję również za uwagi krytyczne, które posłużą nam w procesie ciągłego doskonalenia jakości naszych usług. Mam nadzieję, że w przyszłości zechce Pan odwiedzić nas ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Bardzo fajny hotel z super widokiem na Tatry - Giewont. Wspaniale odrestaurowana część SPA: basen, jacuzzi, sauna biała ogólnodostępna. Jest też część SPA relax za dopłatą. Przed hotelem duży basen z częścią rekreacyjną.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepiej wybrać pokoje delux, z widokiem na Tatry
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, alicjapanasiuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowna Pani,

bardzo dziękujemy za wybór hotelu Kasprowy oraz chęć podzielenia się swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych a nasza strefa Wellness & Spa dodatkowo go Pani uprzyjemniła. Zawsze jest nam miło, gdy nasi Goście wracają od nas z miłymi wspomnieniami. Mamy nadzieję, że wkrótce odwiedzi nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Organizowaliśmy w hotelu kilkudniową konferencję. Otrzymałem pokój de luxe, co mnie ucieszyło - zawsze miło jest mieszkać w wyższym standardzie. Pierwszy rzut oka na pokój i łazienkę - bardzo pozytywny odbiór. Ładnie i stylowo wyposażone wnętrze i wszystko czego potrzeba, do funkcjonowania. Za oknem piękny widok na hotelowy basen oraz na Tatry.
Pierwsze rozczarowanie przyszło w łazience, gdy sięgnąłem po ręcznik - okazał się być porozrywany w kilku miejscach. Przecież to niedopuszczalne w jakimkolwiek hotelu! Drugie roczarowanie przyszło niedługo później, gdy okazało się, że szczotka klozetowa jest złamana i nie da się z niej korzystać... Na domiar złego, nową szczotkę dostałem dopiero późnym popołudniem, gdzie zgłosiłem problem przed południem.
Później jeszcze serwis pokojowy zabrał zawieszkę na drzwi, więc nie miałem jak zasygnalizować, aby mi nie przeszkadzano. To na szczęście zostało szybko naprawione i zawieszka pojawiła się w ciągu godziny.
Kulminacją złych wrażeń okazał się brak klimatyzacji w pokoju - mimo kratki sugerującej jej obecność. Gorące ostatnie dni sierpnia okazały się nieznośne nawet w nocy, gdzie niewiele pomagał nawet otwarty balkon.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, lukaszzwawy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Panie,

Dziękuję za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami uwagami na temat pobytu w Mercure Zakopane Kasprowy. Jest mi niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji; proszę przyjąć z tego powodu nasze najszczersze przeprosiny. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu Gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawiona przez Pana opinia jest dla nas niezwykle ważna. Jestem wdzięczny, że podzielił się Pan z nami swoimi doświadczeniami i mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości odwiedzi nas Pan ponownie a my będziemy mieli szansę zadbać aby kolejny Pana pobyt był idealny. Serdecznie zapraszam.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

To już czwarty pobyt w tym roku. Lubię tu wracać. Tym razem mogliśmy skorzystać z zewnętrznego basenu, który miał ciepłą wodę. Dobrze położony hotel z pięknymi widokami, obowiązkowa kawa na tarasie, pyszne jedzenie - duży wybór, pomocni i przychylni pracownicy, co bardzo wpływa na jakość hotelu. Rozbudowana strefa wellness - jednak już za dopłatą, wcześniej w cenie.
Polecam o każdej porze roku!

Wskazówka dotycząca pokoi: Zdecydowanie pokój delux. Wszystko nowe, bardzo dobra jakość mebli, piękny design. Pomysłowa tapeta w łazience.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Mariolka32
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowna Pani,

dziękujemy za zaufanie i ponowny wybór naszego hotelu. Cieszymy się, że pobyt i tym razem należał do udanych. Jest dla nas ogromnym wyróżnieniem gdy nasi Goście do nas wracają i doceniają naszą pracę, ponieważ dokładamy wszelkich starań aby nasze usługi i obsługa były na jak najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy za wszystkie słowa uznania i zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji