Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 447)
Filtruj recenzje
1 448 wyniki
Oceny podróżnych
666
466
210
66
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
666
466
210
66
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
37 z 42 wśród 1 448 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Jak co roku-już od kilkunastu lat,kiedy tu gościmy- jest fantastycznie pod każdym względem.
Wspaniały życzliwy personel na czele z Panią Kierownik Marzeną Kozłowską.
Gratulujemy Panu Dyrektorowi zarządzania tak znakomitym obiektem!

Wskazówka dotycząca pokoi: Bez zarzutu
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, golonscy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

dziękuję za zaufanie i za ponowny wybór naszego hotelu. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Jest dla nas największym wyróżnieniem, gdy Goście do nas wracają i doceniają starania całego naszego zespołu. Bardzo dziękuję za wszystkie słowa uznania i serdecznie zapraszam do kolejnych odwiedzin.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Bardzo udany pobyt. Mieliśmy pakiet z dostępem do strefy relaksu- świetna sprawa, sauny, jacuzzi, wieczorem zaledwie kilka osób, cisza i spokój. Pokoje sprzątane codziennie, uzupełniana woda butelkowana i serwis kawowy. Śniadania wspaniałe- ogromny wybór pieczywa i dodatków, dostępne były również domowe jogurty i ciasta. Hotel położony w świetnym miejscu, z przepięknymi widokami. Na pewno wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Judyta_JS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

bardzo dziękujemy za podzielenie się wrażeniami po Państwa pobycie. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt był udany a strefa relaksu dodatkowo go Państwu uprzyjemniła. W imieniu naszego Szefa Kuchni dziękujemy za słowa uznania oferty śniadaniowej. Było nam miło Państwa gościć i mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Lubie Hotel Kasprowy za doskonała lokalizacja, miła obsługa, smaczna kuchnia. Jest doskonała baza na wypady w góry jak również na odpoczynek przy basenie czy w SPA. Chetrie odwiedzam go latem ponieważ kocham górskie spacery

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Maciej Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

dziękuję że zechciał się Pan podzielić z nami swoją opinią. Niezmiernie się cieszę, że pobyt w Hotelu Kasprowy był udany a lokalizacja, nasza obsługa i kuchnia zasłużyły spełniły Pana oczekiwania. Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

jestem bardzo zadowolona z pobytu w Hotelu Mercure Kasprowy. Przepiękny hotel z cudowną strefa spa i wellness i z Super wyposażoną siłownia. Pokój z widokiem na Giewont. Jedzenie przepyszne i urozmaicone. Chętnie tu kiedyś wrócę. Polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, oliviergonska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaB7, Dyrektor generalny, Mercure Kasprowy ZakopaneOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

było nam bardzo miło móc Panią gościć. Bardzo dziękujemy za ocenę i opinię o naszym hotelu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych i wróciła Pani od nas z miłymi wspomnieniami. Dziękujemy za uznanie dla naszej kuchni oraz strefy Wellness & Spa. Mamy nadzieję, że wkrótce odwiedzi nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Sebastian Nocuń
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji