Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (283)
Filtruj recenzje
283 wyniki
Oceny podróżnych
124
106
43
4
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
124
106
43
4
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 283 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo fajny Pensjonat , personel miły oraz bardzo pomocny . Położony w bliskiej odległości od dworca PKP oraz Krupówek. Duża zaletą jest darmowy parking oraz miejsce gdzie można zrobić grila. Śniadania są dobre.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój czysty z wygodnym łóżkiem , z balkonem ,ładny widok. Prywatna łazienka z prysznicem, TV. Czajnik na wyposażeniu.
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, MarcinC822
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr P, Właściciel, Pensjonat HalnyOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Dziękujemy za skorzystanie z naszej gościny i pozostawienie komentarza wraz oceną. Cieszymy się, że pobyt spełnił oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Pensjonat Halny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Naprawdę polecam. Blisko centrum. Pyszne jedzenie. Ładny plac zabaw i salka dla dzieci. Byliśmy już drugi raz. Ale i przyjedziemy trzeci. Obsługa bardzo serdeczna. Bardzo polecam. Idealne miejsce na wypad w góry.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, agnieszkasudy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr P, Właściciel, Pensjonat HalnyOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za ponowne wybranie naszego Pensjonatu. Cieszymy się, że pobyt spełnił oczekiwania. Jesteśmy wdzięczni za podzielenie się wrażeniami z pobytu na łamach tego portalu. Serdecznie pozdrawiamy.
Pensjonat Halny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Polecam pensjonat, dobre śniadania, kawa z ekspresu,wygodne łóżko a co najważniejsze bardzo dobra lokalizacja. Blisko do przystanków busów, PKP, PKS, blisko do centrum. Łazienka może w trochę starodawnym stylu, lecz czysto i schludnie.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, chwialaanna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr P, Właściciel, Pensjonat HalnyOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Było nam bardzo miło gościć Panią. Dziękujemy za wybranie naszego Pensjonatu i podzielenie się z nami opinią. Serdecznie pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

pokoje przestronne, mogły by być unowocześnione , łazienki wyremontowane, a korytarze wyłożone nowa wykładziną, przydała by się klimatyzacja w pokojach. Bardzo miła i uczynne Panie i Panowie z recepcji jak równieżi pozostała obsługa. Sniadania w formmie bufetu doskonałe, uważam, że w obecnych czasach obrusy nie muszą być , chyba że zakrywają nieciekawe stoliki. Bardzo lubię hotel Halny i było by miło, żeby dorównywał XXI wiekowi. Dziękuję, za bardzo miły pobyt.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, iwonaprzedworska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr P, Właściciel, Pensjonat HalnyOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za skorzystanie z naszej gościny. Jest nam niezmiernie miło czytać Pani opinię. Cieszymy się, że pobyt spełnił oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Bez szału, nic ponad standard. Pokój czysty, nikt nie przeszkadzał, hotel spełnił swoją rolę. Oprócz wolnego terminu w tym okresie nie było nic co by wyróżniało hotel na tle innych.
Jak będą dobre ceny i wolne terminy to może jeszcze wrócę

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Stasiek2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr P, Właściciel, Pensjonat HalnyOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Cieszymy się, że nasza oferta cenowa oraz dostępność terminu spowodowały, że mógł Pan skorzystać z naszej gościny. Mamy nadzieję na ponowne spotkanie. Serdecznie pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji