Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
27
19
3
2
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
27
19
3
2
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 52 recenzji
Zrecenzowano: 25 maja 2019

Rezydencja Sienkiewiczówka od początku pobytu sprawia dobre wrażenie. Jest bardzo przytulnie zarówno w pokojach jak i w pomieszczeniach wspólnych. Pokoje są dokładnie takie jak widzieliśmy na zdjęciach.
Duży plus za sale klubową i mini fitness oraz saune.
Restauracja ładna z dobrym jedzeniem oraz produktami regionalnymi.
Ciekawą opcją Sienkiewiczówki jest wybór różnych pakietów pobytowych.
Ceny atrakcyjne .
Z chęcią powrócę ponownie.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena937
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sienkiewiczowka, Kierownik, Rezydencja SienkiewiczówkaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowna Pani, dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że doceniła Pani pokoje, udogodnienia dla Gości, śniadanie z regionalnymi produktami oraz naszą ofertę z pakietami.
Miło nam będzie ponownie Panią gościć :-)
Serdecznie zapraszamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce cisza spokój bardzo dobra lokalizacja pyszne śniadanie.Bardzo dobry stosunek jakości do ceny blisko centrum . Jestesmy tu co roku od kilku lat a poziom obsługi jak i samej Rezydencji jest na bardzo wysokim poziomie Bardzo polecam

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Jarosław D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sienkiewiczowka, Kierownik, Rezydencja SienkiewiczówkaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Panie Jarosławie, dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że Stali Goście doceniają poziom naszych usług i nie tylko o nich piszą, ale przede wszystkim wracają do naszej Rezydencji. Zawsze miło Państwa gościć :-)
Zapraszamy na kolejne udane wizyty!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018

Położenie
Obiekt bardzo dobrze położony. Blisko na szlaki, na Krupówki a przystanek autobusowy jest ogólnie blisko. Dodatkowy plus to kiedy wracamy kierowcy busów wysadzają nas obok obiektu.
Zajmowałem pokój z tyłu więc była cisza a jedynym dźwiękiem był płynący potok.
Ogólnie w obiekcie panuje spokój i cisza.

Śniadania
Zróżnicowane.
Także spokojnie każdy się naje i nie musi codziennie jeść tego samego.
Chyba, że ktoś będzie chciał "spróbować" wszystkiego na raz ;)

Pokoje
Normalne bez szaleństw. Wszystko co powinno być jest acz standardem mógłby też być czajnik elektryczny ale o niego można poprosić w recepcji. Fajna opcja to możliwość wynajęcia lodówki.

Recepcja
Bardzo miłe panie służące zawsze pomocą.

Parking
Nie jest za duży i może być problem z zaparkowaniem acz wtedy można spróbować zastawić innego gościa. Na szczęście gdy przyjechałem było jedno miejsce wolne i przez tydzień nigdzie nie wyjeżdżałem więc sam tego nie doświadczyłem.

Jest jednak minus.
Sprzątanie kostki brukowej naokoło obiektu od godziny 6:30 przy użyciu maszyny, która ma plastikowe kółka jak duże samochody dla dzieci i hałasuje okropnie. Nie ma szans na sen :(

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Hosted21
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sienkiewiczowka, Kierownik, Rezydencja SienkiewiczówkaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Gościu, dziękujemy za opinię. Doceniamy poświęcony czas na napisanie tak szczegółowej i pomocnej wskazówki dla wielu podróżnych. Miło nam, że pobyt był udany i obiekt oraz nasze usługi spełniły oczekiwania. Bardzo nam przykro, że hałas przeszkodził w wypoczynku. Z przyjemnością informuje, że wprowadziliśmy zasady, aby wszelkie prace przy obiekcie były wykonywane od 9:00 rano.
Serdecznie zapraszamy na kolejne pobyty!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2018

Lokalizacja to duży plus usytuowania tego obiektu. Śniadania są smaczne, pokoje czyste i wystarczającej wielkości. Jako rodzina 2 + 2 byliśmy tam kilka razy. Parking mały ale zawsze się znajdzie miejsce. Dobre miejsce wypadowe :)

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Monica K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sienkiewiczowka, Kierownik, Rezydencja SienkiewiczówkaOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że lokalizacja, śniadania i czystość pokoi spełniły Państwa oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy na kolejne udane pobyty w Zakopanem :-)
Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2018

Będąc kilka razy w "droższych" hotelach w Zakopanem, przy ostatniej wizycie spacerując zatrzymaliśmy się przed sienkiewiczówką i czytając "ofertę" na tablicy przy ogrodzeniu zdziwiła mnie dosyć nisbiektu i wtedy powiedziałem sobie, że następnym razem zaryzykuję i zobaczymy co toka cena jak na położenie tego o "ta sienkiewiczówka". I tak też przyjechaliśmy początkiem maja na kilka dni, byliśmy na miejscu przed godziną 11, czwartek, więc spokojnie zaparkowaliśmy- tym bardziej że pogoda była dosyć kiepska. Chcieliśmy iść gdzieś na obiad zanim pokój dostaniemy ale Pani w recepcji sprawdziła i był gotowy więc nie było problemu aby już tam się rozpakować :) za to duży plus ;) Pokój jak pokój, schludnie, czysto, nie narzekam, tym bardziej że nie przebywaliśmy tam długo, bo głównie o nocleg chodziło. W całym budynku czysto, cicho, wieczorem rozpalone w kominku przy recepcji, co w chłodne dni dawało fajny klimat. Śniadania?? - fajne- jak byliśmy ok 9 rano to cały czas dwie panie się kręciły i coś donosiły na bieżąco, więc tu się nie zgodzę z niektówymi opiniami że "było powyżerane" :P Trochę mi brakowało jakiś takich lokalnych rzeczy- np jakieś grzyby leśne marynowane albo inne góralskie specjały, ale no ludzie nie oszukujmy się, że za tą cenę to śniadania jak dla mnie na 5+. Jedyne co mi się trochę nie podobało to to, że "jadalnia" była w podziemiach i tak dziwnie cicho tam było, aż strach się było odezwać na głos :D ale być może od towarzystwa to też zależało. Jak robiłem herbatę i powiedziałem to na głos, to miałem wrażenie że wszyscy przestali jeść i się na mnie gapią :D :P ale to po prostu o akustykę pomieszczenia chodzi więc wybaczam ;) podsumowując w skali od 1 do 5: obsługa- jak dla mnie 5, śniadania: 5, pokój 4+(ale tutaj pewnie dlatego że to tak na ostatni moment było rezerwowane więc wyboru nie było), czystość: 5; Jedyny minus, który sprawił że ogólną ocenę dałem "4" : w dniu wyjazdu przed godziną jedenastą spakowaliśmy się do auta i poszedłem na recepcję powiedzieć że się zbieramy i zapytałem czy jeszcze możemy na kawę wyskoczyć tak do godziny?? to Pani odpowiedziała: "dobrze, tylko parking jest płatny 50zł" .... :/ więc nad tym trzeba by popracować, tym bardziej że pustawo na parkingu było ;)

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, sasas d
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sienkiewiczowka, Kierownik, Rezydencja SienkiewiczówkaOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2018

Szanowny Panie, dziekujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii po pobycie w naszej Rezydencji. Bardzo na miło, że zechciał Pan sprawdzić nasze usługi. Dziękujemy za docenienie czystości w pokoju oraz jakości śniadań. Pana uwagi są dla nas bardzo cenne. Z pewnością postaramy się poszerzyć wybór lokalnych specjałów. Obecnie Nasi Goście mogą skosztować regionalnych serów i wyrobów mięsnych. Uprzejmie informuję, że uwagę o akustyce sali przekażemy do odpowiednich działów, dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać wymieniony problem. Bardzo nam przykro, że odnieśli Państwo złe wrażenie co do załatwienia sprawy z samochodem na parkingu. Proszę jednak zauważyć, że nie pobieramy opłat w trakcie pobytu, parking dla Gości jest bezpłatny. Serdecznie pozdrawiamy! Rezydencja Sienkiewiczówka Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji