Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (47)
Filtruj recenzje
47 wyniki
Oceny podróżnych
27
11
7
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
27
11
7
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 47 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Apartament 4, wyjazd lipec/sierpień apartament nieadekwatny do ceny i wyglądu na zdjęciach, nieposprzatany do końca, podłoga zniszczona jak również kuchenne meble poniszczone. Przepiękny widok na góry, lecz cena wydaje się zbyt wysoka do wyglądu apartamentu

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament 4
Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 115katarzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WillaMotylek, Recepcja, Apartamenty ApartArt ZakopaneOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za pobyt w naszym obiekcie i czas poświęcony na podzielenie się opinią i spostrzeżeniami na temat apartamentu.
Pragnę zaznaczyć, że zdjęcia prezentowane na stronie internetowej są dokładnie przyporządkowane do określonego apartamentu. Gość robiąc rezerwację sam wybiera apartament i dokładnie ten apartament dostaje po przyjeździe. Działamy uczciwie i jest dla nas niedopuszczalne przedstawianie zafałszowanych zdjęć.
Aneks kuchenny, wyposażony we wszystkie potrzebne przy krótkoterminowym wynajmie sprzęty, był remontowany wiosną tego roku. Posiada nową lodówkę oraz zmywarkę do naczyń, stół i krzesła były również odrestaurowane.
Podczas następnego remontu, planowanego po sezonie wakacyjnym planujemy również wymianę wykładzin podłogowych.
Jest nam bardzo przyjemnie, że zachwycił Państwa widok na góry.
Mamy nadzieję, że Państwa pobyt był udany i dobre wrażenia z Zakopanego pozostaną z Państwem na długo.

Z pozdrowieniami
Weronika Nodyzńska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Bardzo przyjemne miejsce w centrum Zakopanego. Apartamenty bardzo przestronne, wygodnie urządzone i w pełni wyposażone. Polecam szczególnie dla dużych rodzin z dziećmi. Personel dość pomocny. Wszędzie blisko.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joe_alex007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WillaMotylek, Recepcja, Apartamenty ApartArt ZakopaneOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się opinią o naszym apartamencie za pośrednictwem strony TripAdvisor.

Jest nam niezmiernie miło, że doceniacie Państwo walory naszego Obiektu. Cieszymy się, że oceniacie nas Państwo jako "super miejsce" i podkreślacie przestronność apartamentu, wygodę, pełne wyposażenie oraz lokalizację. Przyjemne jest również to, że doceniacie pracę i zaangażowanie naszego Personelu. To dodatkowo motywuje nas do dalszej ciężkiej pracy.
W imieniu całego zespołu dziękujemy za wysoką ocenę.
Zapraszamy do ponownej wizyty.

Z pozdrowieniami
Weronika Nodzyńska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Apartament przestronny, duża kuchnia i łazienka. Polecam w 100%. Obiekt czysty, dosyć zagospodarowany, przystępna cena, dogodna lokalizacja.
Dostęp do pralni, grilla, darmowy parking.
Przy najbliższej okazji będę tam wracał, oczywiście jak będą jeszcze wolne miejsca.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, krzysio700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WillaMotylek, Recepcja, Apartamenty ApartArt ZakopaneOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcony czas i napisanie tak miłej recenzji za pośrednictwem portalu TripAdvisor.

Cieszymy się, że określacie nasz Obiekt jako "super apartamenty", oraz podkreślacie Państwo lokalizację, czystość, przestronność apartamentu, dużą kuchnię i łazienkę oraz przystępną cenę. Miło jest czytać, że dzięki naszym udogodnieniom takim jak dostęp do pralni, grilla oraz darmowemu parkingowi wypoczynek u nas był jeszcze bardziej komfortowy.
Największym komplementem jednak jest to, że chcecie Państwo do nas wracać. Oczywiście serdecznie zapraszamy! Będzie nam miło gościć Państwa ponownie.

Z pozdrowieniami
Weronika Nodzyńska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Apartament bardzo ładny, bardzo dobrze wyposażony: pralka, zmywarka, mikrofalówka, a także inne sprzęty gospodarstwa domowego. Nie słychać, a nawet nie widać innych wczasowiczów w willi. Przemiła obsługa, a zwłaszcza Pani na recepcji, służąca pomocą. Bardzo Jej dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu weterynarza dla pieska, który nam zachorowal. Już dzwoniąc z drogi do Zakopanego podała nam adresy.
Pobyt był bardzo udany. Zmartwilismy się zmiana dotychczasowych udogodnień, tj. brak akceptacji zwierząt. Dla nas wyklucza to obiekt że skorzystania z noclegu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Brak uwag.
Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Getaway58184572092
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WillaMotylek, Recepcja, Apartamenty ApartArt ZakopaneOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybór naszego apartamentu i za podzielnie się opinią za pośrednictwem TripAdvisor.

Jest nam bardzo przyjemnie czytać, że spędzili Państwo doskonały czas w Zakopanem. Cieszymy się, że apartament się podobał oraz, że wyposażenie kuchni oraz ogólnie mieszkania pozytywnie wpłynęły na komfort wizyty w Apartamentach Smrek.
Dziękujemy, że doceniacie Państwo ciężką pracę oraz zaangażowanie naszego Personelu. Mamy nadzieję, że piesek czuje się dobrze :) Pupil nie stwarzał żadnych problemów i był grzeczny. Dla takich Klientów robimy oczywiście wyjątek, dlatego piesek jest mile widziany następnym razem.
Miło nam będzie gościć Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy, oczywiście z pieskiem!

Z poważaniem
Weronika Nodzyńska
Willa Motylek i Apartamenty Smrek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2019

Apartamenty bardzo czyste i dostosowane dla najmłodszych. Doskonałe miejsce do spacerowania. Bardzo blisko centrum, a zarazem cicho i spokojnie. Jesteśmy oczarowani tym miejscem.
Wracamy co roku.
Polecam!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Roving41102918532
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WillaMotylek, Recepcja, Apartamenty ApartArt ZakopaneOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że wybraliście nasz apartament oraz że chcieliście podzielić się opinią za pośrednictwem portalu TripAdvisor.

Jest nam bardzo przyjemnie czytać tak miłą recenzję.
Dziękujemy, że doceniacie Państwo ciężką pracę i zaangażowanie naszego Personelu. Staramy się aby naszym Gościom, zarówno dorosłym i najmłodszym było u nas jak najbardziej przyjemnie i każdy znalazł coś odpowiedniego dla siebie. Wszyscy są dla nas bardzo ważni! Cieszymy się, że czystość, lokalizacja oraz cisza i spokój wpłynęły pozytywnie na pobyt u nas. Jednak największym komplementem jest dla nas to, że chcecie Państwo do nas wracać co roku. Serdecznie zapraszamy! Do zobaczenia!

Z pozdrowieniami
Weronika Nodzyńska
Apartamenty TWW Zakopane

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji