Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (118)
Filtruj recenzje
120 wyniki
Oceny podróżnych
67
31
13
5
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
67
31
13
5
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
32 z 37 wśród 120 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Krótki , spontaniczny , ale za to bardzo miły pobyt . Czysto , miło , smacznie . Ciepła woda w basenie .Na pewno wrócę . Będę polecała . Już polecam . Dziękuję obsłudze , personelowi za uczciwość . Pozdrawiam .

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, anna5912019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za ciepłe słowa! Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był mile spędzonym czasem. Polecenia to chyba jedna z największych nagród jaką możemy dostać za nasze codzienne wysiłki. Nasz personel stara się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom gości i stara się jak najlepiej spełniąc swoją role - dziękujemy, że nas Pani doceniła.

Pozdrawiam i zapraszamy ponownie,
Agata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Wszystko w najwyższym standardzie, najlepsza lokalizacja pod kątem komunikacji z dolinami wejściowymi w góry i dostępu do Krupówek, a jednocześnie w dość spokojnym otoczeniu. Troszkę tłoku przy śniadaniu i mikrohałas generowany przez dużą ilość dzieci.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mariuszdobrzynski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Team, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Witam ,
Dziękujemy za wysoką opinię oraz ocenę hotelu Radisson Blu w Zakopanem. Jest nam bardzo miło, że są Państwo zadowoleni z pobytu i że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy do kolejnego pobytu i odpoczynku w naszym hotelu.
Pozdrawiam,
Dagmara
Front OfficeTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Pobyt w hotelu bardzo udany . Dobra lokalizacja, wszędzie blisko jednocześnie cicho. Menu podczas śniadań jak na 4 gwiazdki trochę slabo, jednak obiady i desery fenomenalne. Ciasny garaż podziemny. Ogólnie polecam ;)))

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, arkurant
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Team, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas oraz za pozytywną opinię .
Bardzo się cieszymy, że Państwa pobyt był udany oraz że są Państwo zadowoleni z naszej hotelowej restauracji Roots, a przedstawione zastrzeżenia weźmiemy pod uwagę. Mam nadzieję, że kolejny Państwa pobyt w hotelu Radisson Blu również będzie pomyślny .
Pozdrawiam ,
Dagmara
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

Komfortowy pobyt - wygodne i czyste pokoje, przepyszne jedzenie, wspaniały relaks w strefie basenowej, Mogło by być więcej kanałów tv. Przy dobrej pogodzie przydałby się balkon (były tylko w niektórych pokojach),

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ck9591
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office , Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzień Dobry,
Dziękujemy za wybór Hotelu Radisson Blu w Zakopanem, oraz poświęcony czas na wyrażenie swojej opinii. Cieszymy się iż Państwa pobyt był udany, staramy się dołożyć wszelkich starań aby spełnić oczekiwania naszych Gości, oraz aby czuli się wyjątkowo w naszym Hotelu. Dziękujemy również za uwagi. Hotel jest nowy i są one bardzo cenne dla nas , by polepszyć komfort naszych przyszłych oraz obecnych Gości. Zapraszamy serdecznie do ponownego skorzystania z naszych usług, z poważaniem Anna Front Office

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

Ogólne wrażenia z pobytu dobre, rewelacyjne położenie hotelu. Obsługa recepcji bez zarzutu. Drobne mankamenty jak bardzo wąskie miejsca parkingowe w garażu i mało miejsc. Niezrozumiała kaucja za minibar. Dlaczego np. osoba z potrzebą umieszczenia leków w lodówce (insulina . niektóre inne leki) musi za to płacić kaucję? Można by trochę urozmaicić śniadanie choć jest niezłe. Od tej klasy hotelu spodziewałem się jednak trochę więcej.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
Dziękujemy, kovitek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Team, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzień dobry,
Dziękujemy za poświęcony czas na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu Państwa w Hotelu Radisson Blu w Zakopanem . Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna , dzięki temu możemy ciągle podnosić standard naszego hotelu oraz oferowanych usług . Mam nadzieję że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa w naszym hotelu.
Pozdrawiam ,
Dagmara
Front Office

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji