Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (117)
Filtruj recenzje
117 wyniki
Oceny podróżnych
65
30
13
5
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
65
30
13
5
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
36 z 41 wśród 117 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Nowy, świetnie urządzony hotel. Pokoje rewelacyjne. Lód na korytarzach.
Minusy brak zabiegów w SPA typu masaże, wyniosła i niemiła obsługa na recepcji oraz kiepska o dziwo jakość jedzenia i słaby wybór

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Maps438488
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Team, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzień dobry.
Dziękujemy za poświęcony czas na ocenę Państwa pobytu w naszym hotelu. Jest mi niezmiernie miło że są Państwo zadowoleni z pobytu. Każdy komentarz jest dla nas cenny i pomaga nam w polepszaniu naszych usług. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Państwa ponownie.
Pozdrawiam serdecznie
Dagmara
Front Office

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Przestronne pokoje z dużymi i bardzo wygodnymi łóżkami. Eleganckie łazienki robią również spore wrażenie.
Obsługa bardzo uśmiechnięta i szczerze miła, oby tak zostało ;)
Obiekt jest czysty i zadbany.
Przyjemny basen z oddzielną strefą dla małych dzieci. Jest też sauna, siłownia oraz mały kącik dla najmłodszych.
Śniadania smaczne chociaż podczas mojego pobytu nie były urozmaicane, ale to nie stanowi problemu.
Na krupówki mamy jakieś 10 minut spacerem.
Za rozsądną cenę warto !

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ketnog
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dla takich komentarzy warto pracować - serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Staramy się, uśmiechem "zarażać" naszych gości, aby czuli się u nas komfortowo i mogli się w 100% zrelaskować i odpocząć, zarówno w przestronnym pokoju, jak i aktywnie na basenie czy siłowni.

Mam nadzieję, że spotkamy się na miejscu ponownie już niedługo.

Pozdrawiam,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

W 100% mogę polecić pobyt w hotelu Radisson zarówno dla osób podróżujący w pojedynkę jak i rodzin z dziećmi. Standard w hotelu oraz obsługa była na bardzo wysokim poziomie. Jedynym minusem był fałszywy alarm, który się włączył podczas naszego pobytu.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, martynafrelik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię oraz wysoką ocenę. Bezpieczeństwo naszych gości to dla nas piorytet, także fałszywy alarm który miał miejsce, był dla nas przy okazji bardzo ważnym testem - teraz wiemy, że jesteśmy pewni, że jesteśmy gotowi również na taką sytuację.
Cieszymy się, że miło spędziła Pani u nas czas, również miło nam, że zostaliśmy docenieni jako obiekt przyjazny dla dzieci.

Zapraszamy serdecznie po raz kolejny.

Pozdrawiam,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Doskonale, polecam na rodzinny wyjazd . Super lokalizacja , smaczne jedzenie , fantastyczna obsługa , hotel godny polecenia , na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z pobytu w tym hotelu .
Było fantastycznie .

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 44katarzyna111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że doceniła Pani serwowane u nas poisiłki, a także wysiłki naszej ekipy, każdego dnia staramy się, aby nasi goście czuli się u nas jak u siebie w domu.

Zapraszamy serdecznie ponownie, mam nadzieję, że uda nam się spotkać na miejscu.

Pozdrawiam serdecznie,
Agata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Położenie obiektu super
Kelnerzy w restauracji wspaniali , a w szczególności Pani kelner strzał w dziesiątkę dla obiektu. najmilej wspominana przez moją rodzinę osoba pracująca w waszym hotelu, Kuchnia wspaniała ,

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mlitwi673922
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię - cieszymy się, że nasz hotel przypadł do gustu.

Pozdrowienia od całej ekipy kelnerskiej, a w szczególności od damskiej części ekipy :)


Zapraszamy ponownie,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji