Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (117)
Filtruj recenzje
118 wyniki
Oceny podróżnych
65
31
13
5
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
65
31
13
5
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
39 z 44 wśród 118 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Doskonale, polecam na rodzinny wyjazd . Super lokalizacja , smaczne jedzenie , fantastyczna obsługa , hotel godny polecenia , na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z pobytu w tym hotelu .
Było fantastycznie .

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 44katarzyna111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że doceniła Pani serwowane u nas poisiłki, a także wysiłki naszej ekipy, każdego dnia staramy się, aby nasi goście czuli się u nas jak u siebie w domu.

Zapraszamy serdecznie ponownie, mam nadzieję, że uda nam się spotkać na miejscu.

Pozdrawiam serdecznie,
Agata

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Położenie obiektu super
Kelnerzy w restauracji wspaniali , a w szczególności Pani kelner strzał w dziesiątkę dla obiektu. najmilej wspominana przez moją rodzinę osoba pracująca w waszym hotelu, Kuchnia wspaniała ,

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mlitwi673922
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię - cieszymy się, że nasz hotel przypadł do gustu.

Pozdrowienia od całej ekipy kelnerskiej, a w szczególności od damskiej części ekipy :)


Zapraszamy ponownie,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Plusami Hotelu jest: bardzo ładny, nowoczesny z możliwością przyjazdu z pupilem, szybkie zameldowanie, urozmaicone śniadania i obiadokolacje, bardzo dobre desery. Do minusów hotelu zaliczę: tłoczność przy śniadaniach oraz zbyt chłodne dania na ciepło, niedostateczna liczba misek i posłań dla zwierząt.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, gosc8i0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię. To wspaniale, że nasza kuchnia trafiła w gust.
Dziękujemy również za uwgaę dotyczącą wyposażenia dla naszych pupili - weźmiemy to pod uwagę przy okazji kolejnych zakupów.

Mam nadzieję, że już niedługo będziemy mogli po raz kolejny zaprosić w nasze progi.

Pozdrawiam serdecznie,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Hotel bardzo czysty i nowoczesny. Pokoje wygodne. Mieliśmy pokój 40m2- wielkość w sam raz dla naszej rodziny. Świetna lokalizacja. Śniadania bardzo dobre, duży wybór. Kolacje smaczne ale wybór dań niezbyt duży. Sala zabaw dla dzieci trochę słabo wyposażona ale duży plus za to ze jest. Fajna siłownia i basen.Na basenie brodzik dla dzieci, gdyby miał jeszcze małą zjeżdżalnię byłoby idealnie.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jdrzal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Dziękujemy za opinię oraz sugestię, aby wyposażyć przestrzeń basenową dla dzieci w dodatkową zjeżdżalnię, być może uda nam się to wcielić w życie.
Staramy się, aby zapewnić naszym gościom doskonałe warunki, również jeśli chodzi o odpowiedni metraż pokoi - cieszymy się, że pobyt był komfortowy.

Pozdrawiam serdecznie,
Agata
Front Office Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Pobyt bardzo udany. Hotel w świetnej lokalizacji. Czysto, strefa relaksu na wysokim poziomie. Polecam serdecznie, bo warto. Jedzenie na śniadaniu pyszne i zróżnicowane. Obsługa miła, hotel wart swojej ceny.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, jolantatomczuk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluZakopane, Front Office , Radisson Blu Hotel & Residences ZakopaneOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzień Dobry,

Pani Jolanto dziękujemy za czas poświęcony na wyrażenie swojej opinii, która jest dla nas niezwykle ważna , a także za wybór Hotelu Radisson Blu w Zakopanem. Cieszymy się iż spełniliśmy Pani oczekiwania. Jesteśmy nowym hotelem, który cały czas pracuje nad ulepszeniem jakości świadczonych usług. Będzie nam niezmiernie miło gościć Panią jak również Pani rodzinę , znajomych po raz kolejny bądź pierwszy raz w Hotelu Radisson Blu w Zakopanem.
Z poważaniem
Front Office
Anna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji