Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja!!!”
Góralski Browar — recenzja

Góralski Browar
Nr 57 wśród 203 Restauracje (Zakopane)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 26 września 2019 z urządzeń przenośnych

Gorąco polecamy! Rewelacyjna kuchnia, wspaniała obsługa i powalający widok. Klimat, atmosfera tego miejsca jest nie dopisania❤️❤️

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 204filipczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan_Walas, Dyrektor generalny, Góralski BrowarOdpowiedź udzielona 26 września 2019

Dziękujemy bardzo za takie miłe słowa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (167)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

78 z 82 wśród 167 recenzji

Zrecenzowano 22 września 2019 z urządzeń przenośnych

Brak możliwości płacenia kartą, o czym dowiadujemy sie dopiero przy płaceniu, widoki fajne z tarasu, o ile sie załapiesz na miejsce wolne. Z głebi restauracji widok górskich szczytów przysłaniają paskudne parasole. Jedzenie słabe, a głownie dania z ziemnaikami. Ziemniaki w kawasnicy nieswieże , dużo.wcześniej ugotowane, kluchowate, zepsuły całkowcie kwaśnice. De volaille niezły,nawet masełko wypływa po przekrojeniu, ale puree znów kiepskie. Na deser sie nie odważyłem, bo szału też nie było, widziałem co serwowano innym klientom. Zdecydowałem sie iśc zjeśc w sprawdzone pewne miejsce.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, ZOMBI-XXX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan_Walas, General Manager, Góralski BrowarOdpowiedź udzielona 26 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinię. Każda z nich jest dla nas bardzo cenna. Dołożymy wszystkich sił żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Góralskim Browarze będziemy mogli Ci ją wynagrodzić i zaskoczyć smakiem! Każda opinia jest dla nas bardzo cenna, dlatego też będziemy wdzięczni za wiadomość prywatną.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 września 2019

Widoki wspaniałe i tylko za nie 2 pkt, niestety byłam jedną z tych osób, które przez 15 minut nie mogły się doczekać zainteresowania obsługi, mimo niewielkiego obłożenia:(
Młodzież szumnie nazywana obsługą ewidentnie przejawia większe zainteresowania własnymi osobami niż klientami, a szkoda bo lokal ma potencjał.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, Lexi2032
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan_Walas, Dyrektor generalny, Góralski BrowarOdpowiedź udzielona 22 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinię. Każda z nich jest dla nas bardzo cenna. Dołożymy wszystkich sił żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Góralskim Browarze będziemy mogli Ci ją wynagrodzić i zaskoczyć smakiem! Każda opinia jest dla nas bardzo cenna, dlatego też będziemy wdzięczni za wiadomość prywatną.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bez kitu, cały makaron chyba nie zmieścił się do garnka, bo dostałem taki na pół obrotu widelca. Ewentualnie był to makaron rosołowy, heh.
Poza tym smak carbonary był ok.
Gdyby długość makaronu była moją jedyna fanaberią, mógłbym postawić lepszą ocenę, bo widok jest super, a ceny zupełnie normalne... ale obsługa w lokalu to istny dramat. Dania podane szybko, ale później czekałem z pustym talerzem przez ponad godzinę, podczas, gdy kelnerka bajerowała barmana.
W lokalu nie można płacić kartą, klient odsyłany jest do bankomatu na parterze budynku.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Radosław G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan_Walas, Dyrektor generalny, Góralski BrowarOdpowiedź udzielona 22 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinię. Każda z nich jest dla nas bardzo cenna. Dołożymy wszystkich sił żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Góralskim Browarze będziemy mogli Ci ją wynagrodzić i zaskoczyć smakiem! Każda opinia jest dla nas bardzo cenna, dlatego też będziemy wdzięczni za wiadomość prywatną.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 września 2019

Nic dodać, nic ująć, 5 z plusem, byliśmy z pięć razy, burger, pizza, pierś, pierogi, tatar, rosół, śledź, kaszanka, wszystko super, na pewno wrócimy

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, MadziaS76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jan_Walas, Dyrektor generalny, Góralski BrowarOdpowiedź udzielona 22 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinię! ;) Cieszymy się, że daliśmy tyle przyjemności. Zapraszamy jeszcze nie jeden raz! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Góralski Browar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Zakopane, Małopolskie
Zakopane, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Góralski Browar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem