Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zakopane
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Bardzo polecam!”

Drukarnia Smaku Cristina
Nr 1 wśród 213 Restauracje (Zakopane)
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019

Pyszne jedzenie , przemiła obsługa. Dania najwyższej jakości przy tym pięknie podane, aż chce się jeść! Polecam spróbować serów jeden z nich był przez 1,5 roku sezonowany w jaskini coś niesamowitego!

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, DomiMich1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Drukarnia Smaku CristinaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziękujemy za opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (239)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 239 recenzji

Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Cristina usytuowana jest w ścisłym centrum Zakopanego, ale jednak kilkaset metrów od Krupówek, gdzie falująca masa odstrasza smakoszy. Koneser przejdzie kawałeczek aby już w spokoju, w super wnętrzu, lub pod parasolami nad potokiem, kiedy świeci słonko, zjeść w spokoju coś wyjątkowego. Wybraliśmy się tam pod koniec tygodnia w 6-osobowym składzie w porze kolacji (19.oo). Zarezerwowaliśmy miejsce, ponieważ Cristina już zapracowała na markę i nie zawsze można liczyć na pusty stolik. Karta jest kompaktowa. Podzielono ją na : przekąski, zupy, dania główne, grill, dania wegetariańskie, dodatki i desery. Wszystko zajmuje zaledwie stronę, ale dlatego wzbudza zaufanie. Wybór skondensowano do kilku potraw, z których jednak każdy łatwo wybierze coś dla siebie. Za to jakość i świeżość gwarantowane, jak w kultowych prowansalskich "jadłach" prowadzonych przez mistrzów. Zamówiliśmy min. tatara z rydzami w cebulce, kaczą wątróbkę z gruszką i nugatem, pierożki " drukarnia smaku" z jagnięciną i jogurtem, chłodnik z botwiną, kurę czarnopiórą, żebro wołowe, sandacza z koprem włoskim. Wszystko mistrz. Lekki posmak francuskich smaków. Na deser wzięliśmy rewelacyjną szarlotkę i bezę z marakują już tylko do skosztowania dla 6 osób ( 2 porcje). Do tego espresso z kawy brazylijskiej - rewelka. UWAGI : kelner znakomicie zna receptury potraw, potrafi doradzić, widać, że ta praca sprawia mu przyjemność. Jak duch czuwa "ober" czyli starszy kelner lub jak kto woli kierownik sali. Bravo Cristina.

Termin wizyty: sierpień 2019
3  Dziękujemy, skimag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Drukarnia Smaku CristinaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Wspaniała opinia! Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Ciężko mi się wypowiadać w kwestii karty dań bo piłam tylko herbatę czekając na moją drugą połówkę- ale mogę ocenić wystrój: petarda!!! Pan kelner przyjmujący moje zamówienie był bardzo uczynny, miły i taktowny. Sącząc moją herbatkę obserwowałam jak pomagał/obsługiwał lekko zmoczoną i przestraszoną parę z maleństwem w nosidełku (dodam, że nad Tatrami i Zakopanem szalała właśnie tragiczna w skutkach burza z 22 sierpnia). Mogę powiedzieć: specjalista w swym zawodzie. Gratuluję właścicielom takich pracowników. Bardzo dobre wrażenie zrobiło na mnie to miejsce i sądzę, że kolejna wizyta będzie już na dłużej :)
Ps. 6 za jedzenie i wartość dałam dlatego, że widziałam kartę i wiem,że dania są wykwintne i mocno bym skrzywdziła dając niższą ocenę.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
3  Dziękujemy, Dorota R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Drukarnia Smaku CristinaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Zapraszamy następnym razem na coś dobrego do jedzenia. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kolejny raz byłem w drukarni smaku i kolejne przyjemne zaskoczenie!! Rosół o niezwykłym doskonałym smaku którego nie spotkałem jeszcze nigdzie w Polsce! Mieszanka wielu ziół stworzyła coś kultowego- brawo! Tatar i pierogi to uczta dla podniebienia! A steki +++ - ta restauracja jakością nie pasuje do miernoty grożącej zatruciem krupówkowej gastronomi!! Taką jakość i smak jak w Drukarni smaku można traktować jako produkt eksportowy dla turystów z całego świata! Brawo brawo brawo!! I jeszcze kosmiczne pyszne desery!!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, ww69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Drukarnia Smaku CristinaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy było wykwintnie, elegancko, i pysznie. Szczególnie smakowały nam burgery oraz pierogi (przystawka) poza tymi daniami zamawialiśmy kaczkę, schab z grila, żeberko oraz coś do picia (kawa, piwo, woda, sok). Jedliśmy obiad grupą 6 osób i wzięliśmy wspólny rachunek zapłaciliśmy 480 zł. Więc ok 10-15% drożej niż na samych Krupówkach, jednak z cała odpowiedzialnością możemy polecić tą restauracje dla osób ceniących sobie wykwintne jedzenie i sposób jego podania. Magda Gessler nie miła by tam co robić. PS. Obsługa 10/10! Warto docenić starania kelnerów.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 650krzysztofd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Robert B, Kierownik ds. gości, Drukarnia Smaku CristinaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za recenzję i polecenie. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Drukarnia Smaku Cristina — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Zakopane, Małopolskie
Zakopane, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Drukarnia Smaku Cristina? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem