Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (169)
Filtruj recenzje
169 wyniki
Oceny podróżnych
97
48
15
5
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
97
48
15
5
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 169 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zacznijmy od tego co dobre, hotel ma bardzo dobre położenie, w dole szumi urokliwie strumyk, a z niektórych pokojów rozpościera się widok na Giewont. Budynek jest bardzo zadbany ładny i nowoczesny. Jest również dobrą bazą wypadową na wycieczki. Jedzenie jest całkiem smaczne, ale wybór niezbyt wielki. Obiekt ma przyjemny taras i pokoik dla dzieci.
Teraz przejdę do wad. Po pierwsze z pobytu w hotelu przywiozłam pluskwy. Pokoje są mega zakurzone i całe wyłożone starymi dywanami, zasłonami, starymi kanapami (w których sprężyny wychodzą ze wszystkich stron). Moje dziecko uczulone na roztocza dusiło się w pokoju. Pomieszczenia były dobrze sprzątane, ale ilość starych tekstyliów była tak ogromna, że nie sposób ich odkurzyć.
Łóżko dla dziecka było mocno wiekową, rozkładaną sofą, z której wystawały sprężyny. Prosiłam o dodatkowy materac, żeby było wygodniej, ale moja prośba została zignorowana.
Kolejna rzecz basen- z koszmarnie zimną wodą.
Kolejna rzecz wyżywienie. Śniadania ok, ale obiadokolacje do których nie można wypić herbaty (dodatkowo płatna 10zl) to gruba przesada...
Generalnie hotel nie spełnia standardów **** gwiazdek, a jest drogi.

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, asiad365
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa J, Kierownik sprzedaży, Hotel CrocusOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii na temat naszego Hotelu Crocus****, jednakże z niepokojem czytamy Pani słowa.
Miło nam, że nasz budynek przypadł Pani do gustu, a kuchnia Państwu smakowała.

Przede wszystkim dziwi nas to, że umieszcza Pani opinie prawie rok po pobycie więc ciężko nam odnieść się konkretnie do zarzutów jednakże w stosunku do oskarżeń, które wysunęła Pani w naszą stronę, musimy stanowczo zareagować.

W całym Hotelu regularnie raz w miesiącu przeprowadzane są kontrole i prowadzone są działania, aby zapobiegać pojawieniu się jakichkolwiek insektów czy szkodników-deratyzacja. W związku z czym z całą pewności nie było i nie ma u nas pluskiew! Przykładamy dużą wagę do czystości obiektu.
Wykładziny w znacznej części hotelu zostały już wymienione, również jesteśmy w trakcie wymiany materacy.
Wszystkie tekstylia są regularnie czyszczone przez firmy zewnętrzne jak i naszych pracowników.
Basen w naszym obiekcie ma wodę o temperaturze 29-31stopni Celsjusza co jest temperaturą standardową w basenach hotelowych.

Wspomniała Pani również na temat naszej kuchni – jeżeli chodzi o posiłki, to obiadokolacje są zestawem 3 dań w bardzo korzystnej cenie i zawsze przy zakupie informujemy, że w cenie jest tylko woda.
Mamy nadzieję, że pomimo nieprzyjemnych odczuć spędzili Państwo miło czas w Zakopanem.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Hotelu Crocus****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Świetna lokalizacja, spacerek 10 minut na Krupówki, Kuźnice blisko, skocznia 5 minut, cisza i spokój, miła obsługa, śniadania typowy szwedzki stół, ale b. dobre, basen, SPA, sauna, w pobliżu i na miejscu kilka fajnych knajpek.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najwyższe pokoje, piętro IV to skosy, okna dachowe, może troszkę ciemno
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, marcin d
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa J, Dział sprzedaży, Hotel CrocusOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019

Szanowny Panie Marcinie dziękujemy za tak miłą recenzję. Zadowolenie Gości ze świadczonych przez nas usług jest dla nas najważniejsze. Będzie nam miło ponownie Państwa gościć w naszym hotelu.
Hotel Crocus****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019

Ogólnie hotel jest ładny, nowoczesny, nowy. Personel kompetentny i pomocny. Trafiłam jednak niefortunnie. Pokój na 4 pietrze ze skosami i trzema oknami w dachu przez co był mało widny i trochę przytłaczający. Rolety w oknach spełniały tylko role zasłaniaczy choć nie było takiej potrzeby przydałyby ie raczej rolety zaciemniające bo w nocy niestety ich zaciągniecie niczego nie zmieniało. Pokój sam w sobie duży z dwoma małymi osobnymi łózkami dodatkowa kanapa i fotelem. duzy minus to niestety brak ogrzewania. Na życzenie otrzymałam grzejnik olejowy który trochę poprawił sytuacje. Wentylacji stale głośno pracującej i wiejącej zimnym powietrzem nie ma możliwości wyłączenia. Moze to zrobić jedynie serwis techniczny - na moja prośbę została wyłączona. łazienka pozostawia wiele do życzenia. oświetlenie koło lustra praktycznie żadne - dla kobiety problem. Wanna zamiast prysznica ustawiona pod skosem nie daje komfortu - nie można w niej stanąć wyprostowanym. Niedziałające ogrzewanie podłogowe. Kuchnia nie dla tradycjonalistów,dla niektórych może okazać się zbyt wyszukana. Trudno mi oceniać smaki bo niestety nie trafione w mój gust. Jest bardzo czysto.

Wskazówka dotycząca pokoi: omijać 4 piętro
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ZanetaZetka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa J, Dział sprzedaży, Hotel CrocusOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019

Szanowna Pani Żaneto,
Bardzo dziękujemy za tak wyczerpującą opinię na temat naszego Hotelu.
Cenimy każdą uwagę i dokładamy wszelkich starań, aby podnieść jakość swoich usług do najwyższego poziomu.
Zapraszamy do nas ponownie.
Hotel Crocus****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacja pod każdym względem. Nic dodać nic ująć. Pokoje czysciutkie, jedzenie fantastyczne, basen super,obsługa uprzejma i pomocna.Fantastyczne położenie-wszędzie blisko a jednak lekko na uboczu. Warto

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa J, Dział sprzedaży, Hotel CrocusOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Szanowna Pani Moniko jest nam miło, że wypoczynek w naszym hotelu spełnił Państwa oczekiwania. Personel hotelu zawsze stara się, aby pobyt każdego z Gości przebiegał w miłej atmosferze.
Serdecznie zapraszamy do nas ponownie.
Hotel Crocus****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lutego 2019

Bardzo dobry hotel. Sniadania naprawde super swieze produkty i relatywnie duzy wybor (oczywiscie jak na wielkosc hotelu bo to nie jest gigantyczny moloch na 1000 osob). Wiec jak ktos ma ochote na homara to tego tu nie znajdzie. Ale dla normalnego goscia jest wszystko czego mozna sobie zazyczyc. Spa - zabiegi odrobine za wysokie ceny. Basen i sauny - jak najbardziej w porzadku i co wazne bardzo czysto. Wielkosc basenu - idealna do ilosci pokojow w hotelu, nighy nie ma tloku. Pokoje - duze, bardzo czyste i standard - porzadne 4*. Obsluga hotelu - na najwyzszym poziomie, szczegolnie recepcja - na 100%. Sa zawsze chetni pomoc i udzielic kazdej informacji. Lokalizacja - okolo 10 inut spacerem do Krupowek. Miejsca parkingowe - wystarczajaco i darmmowe. Nie trzeba rezerwowac. Jesli ktos przyjezdza z dziecmi - jest sala zabaw dla dzieci z bogatym wyposazeniem. Pokoje dzwiekoszczelne, aczkolwiek jak w pokoju obok znajdzie sie desperat bardzo glosno mowiacy albo halasliwy - troszke slychac, podobnie jak glosne rozowy na korytarzu. Aczkolwiek - i to na koniec najwazniejsze - to nie jest ani hotel dla imprezowych grup, ani na duze imprezy integracyjne - z prostego powodu - zarowno wielkosc, infrastruktura, jak i kameralnosc obiektu definiuja go moim zdaniem jako idealne miejsce na spokojny i komfortowy wypoczynek dla rodzin z dziecmi, albo tez dla par. Jesli ktos chce sie pobawic albo mieszkac w hotelu gwarantujacemu mu multum rozrywek i atrakcji lepiej niech poszuka sobie innej miejscowi - tutaj bedzie zawiedziony. Generalnie - bardzo polecam dla osob nastawionych na relaks i wypoczynek w bardzo dobrych warunkach i kulturalnej atmosferze.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, PiotrekL36
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewa J, Dział sprzedaży, Hotel CrocusOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Szanowny Panie dziękujemy za tak miłą recenzję.
Zadowolenie Gości ze świadczonych przez nas usług jest dla nas najważniejsze.
Będzie nam miło ponownie Państwa gościć w naszym hotelu.
Hotel Crocus****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji