Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie”

Restauracja Przy Kominq
Nr 69 wśród 213 Restauracje (Zakopane)
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bylismy w dwie rodziny. 4 osoby dorosłe plus 7 dzieci.
Kazdy zamówił cos innego i wszystko bylo pyszne. Obsługa bardzo mila i profesjonalna. Polecam w 100%

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Tomasz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldhotelzakopane, Kierownik, Restauracja Przy KominqOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Szanowny Panie Tomaszu. Bardzo dziękuję za wybór naszej restauracji. Bardzo się ciszę ze Pana opinię oraz rekomendację. Zapraszamy serdecznie ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (37)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 37 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Klimat w lokalu przyjemny, wystrój tradycyjny góralski ale nie nachalny. Można odpocząć wręcz zachęcający do posiedzenia. Czekolada którą zamowiły dzieci smaczna i ciekawie podana. Żurek , borowikowa jak i rosół wyśmienite. Zapach borowików roznosił się dookoła. Zamówiony antrykot z ziemniaczkami i sosem pieprzowy rozpływał się w ustach. Był przepyszny, burger również bardzo smaczny i żeberka oddzielny temat rewelacja. Obsługa, dziewczyna miła uśmiechnięta sprawna w swojej pracy, tylko zamawiać i zamawiać. Z rozmysłem zamowilismy trzy porcje, były tak duże że dzieci się z nami (żoną) podzieliły. Na koniec desery i kawa dopełniły naszej radości z przebywania w tej restauracji.
Turyści z Kociewia.

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, iwonakrzysztofd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik, Restauracja Przy KominqOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowna Pani Iwono oraz Panie Krzysztofie. Domyślam się, że jesteście autorami tej opinii.
Przede wszystkim dziękuję za wybór naszej restauracji.
Cieszę się, że zarówno pod względem kulinarnym oraz obsługi spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Dziękuję za najwyższą ocenę oraz recenzję.
Mam nadzieję, że podczas kolejnej Państwa wizyty w naszej restauracji będę mógł poznać Państwa osobiście.
Dziękuję i zapraszam ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2019

Jedzenie Bardzo dobre w szczególności wątróbka królicza oraz pierogi z bryndzą. Obsługa miła i pomocna.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Łukasz o
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik, Restauracja Przy KominqOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu. Bardzo dziękuję za wizytę w naszej restauracji. Cieszę się, że dania wyserwowane przez nasz zespół spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2019

Jedzenie przepyszne! Obsługa przemiła kompetentna i taktowna. W tle muzyka góralska na żywo. Wystrój niesamowity ! Polecam polecam polecam !

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Ania W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik, Restauracja Przy KominqOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowna Pani Anno. Dziękuję za wybór naszej restauracji oraz za najwyższą ocenę. Zapraszam ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Wróciliśmy z gór z pustymi brzuchami, mając nadzieję smacznie się najeść. Od samego początku byliśmy przywitani chłodnymi spojrzeniami pracowników restauracji, najwidoczniej wizja obsługi dwunastoosobowego stołu była przestająca. Organizacja i próba ułożenia dla nas stołu spełzła na niczym, wszelkie ,,próby" pomocy ze strony obsługi spaliły na panewce. Od przesympatycznej Pani Kelnerki otrzymaliśmy karty upuszczone z pewnej wysokości na stół, po czym zostaliśmy z nimi samopas. Dostaliśmy również informację od Pana Kelnera o
realizacji czasie zamówienia pokrywającym się z godziną zamknięcia restauracji. Tłumaczył to małą liczbą pracowników na kuchni, co wydaje mi się sporym zaniedbaniem u szczytu sezonu turystycznego. Zrozumieliśmy aluzję. Ciężko mówić o tej karczmie w kontekście restauracji, ponieważ właściciel restauracji nie pozwoliłby sobie na takie zaniedbanie ze strony obsługi, stolika, który jest pewnym zyskiem dla restauracji. Szkoda czasu, ładniejsza otoczka nie jest w stanie zasłonić nieprofesjonalizm.

Termin wizyty: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Filip C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik, Restauracja Przy KominqOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Szanowny Panie Filipie. Dziękuję za wybór w naszej restauracji. Przeanalizowałem Państwa wizytę, tym bardziej jest mi przykro za nieprofesjonalne podejście obsługi, za które jedynie mogę przeprosić. Wiem, że to nie naprawi błędu, jednak chcę pokazać podejście do Klienta i dbanie o wizerunek firmy. Czas oczekiwania u nas wynosi do 45 minut, jest to oczywiście najdłuższy możliwy czas. Dobrze, że kelner poinformował o fakcie, szkoda dla nas i dla Państwa, że z jednoczesną informacją o zamknięciu restauracji. Jeżeli chodzi o formę podania kart menu, proszę wybaczyć, są ciężkie z oprawach z litego drewna. Kładąc kilka takich kart może spowodować efekt "rzucenia".
Pomimo sytuacji pragnę zaprosić ponownie do naszej restauracji!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Przy Kominq — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Zakopane, Małopolskie
Zakopane, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Przy Kominq? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem