Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (32)
Filtruj recenzje
32 wyniki
Oceny podróżnych
20
8
2
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
20
8
2
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 32 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Super obsługa, pyszne śniadania. Hotel blisko szlaku, a także przystanku autobusowego Bory, jeśli ktoś nie chce jeździć samochodem. W okolicy spokojnie, można bez porządnie wypocząć. Saunarium bardzo dobrze przygotowane - na miejscu są ręczniki i butelki z wodą - zawiera saunę fińską, na podczerwień, jacuzzi, banię i leżaki. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ElizabethS5217
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold G, Kierownik sprzedaży, Gold HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany. Zgadza się, nasza lokalizacja jest idealna dla miłośników gór ale i nie tylko. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018

Akurat nie mieliśmy tej przyjemności nocować w Gold Hotelu,ale tak rozmawialiśmy z przyjaciółmi,że jeśli pokoje sa tak komfortowe jak smaczne śniadania to nastepny raz wracamy z walizkami ;-)Będąc na Podhalu przez kilka dni,zajechaliśmy tak z ciekawości na śniadanie,poźniej znowu i znowu.Jak cudownie można zacząć dzień od tak samcznego jedzenia to aż sama się dziwię...do tej pory wystarczała mi sama kawa...ale w Gold Hotelu śniadania są przepyszne,tak wielki wybór,wszystko świeżutkie,pachnąca kawa,i co najwazniejsze bardzo miła obsługa.Naprawdę polecam

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, epoxhey-uk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel z ładnymi pokojami, łazienkami, gustowną restauracją i bardzo miłą obsługą. Polecam saunarium, dwie sauny, jacuzzi, strefa relaksu. Śniadania obfite, ze świeżym ciepłym chlebem, spory wybór, wszystko bardzo smaczne (po za wodnistą jajecznicą). Polecam hotel.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
2  Dziękujemy, bartekp2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik sprzedaży, Gold HotelOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2018

Dziękujemy za opinię. Miło nam słyszeć że nasza kameralna strefa relaksu przypadła Panu do gustu. Cały czas się rozwijamy i będziemy poszukiwać ciekawych rozwiązań aby nasi goście byli jeszcze bardziej zadowoleni. Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2018

Miałam okazję być gościem Restauracji w Hotelu Gold w okresie Świąt Wielkanocnych. Jestem pełna podziwu dla Kucharzy przygotowujących posiłki, które były poezją smaków. Jadałam większość dań z karty i wszystkie są godne polecenia. Na pewno zawitam tam ponownie.
Wystrój i styl Restauracji bardzo klimatyczny. Obsługa miła i sympatyczna.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik sprzedaży, Gold HotelOdpowiedź udzielona 7 maja 2018

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że menu naszej restauracji przypadło Pani do gustu. Zapraszamy ponownie, na pewno jeszcze nie raz nasze menu Panią zaskoczy. Nasze dania są starannie wyselekcjonowane i przygotowane z największą precyzją, tak aby spełniały oczekiwania wszystkich naszych gości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2018

Byliśmy z narzeczonym w okresie - końcówka lutego, początek marca 2018.
Hotel przepiękny, pokoje duże!! Zamiast 2osobowego( bo już nie było) zabukowaliśmy się w 4 osobowym, co jak na 2 osoby to jak apartament :) :)

Śniadanie pyszne, dla każdego coś się znajdzie, czy na słono czy na słodko. Choć nie ukrywam, że na weekend starali się jeszcze bardziej co cieszyło oko :) Co do dań z karty, powiem tak - smakowo jak i wyglądowo można było wyczuć, że zmieniał się co jakiś czas kucharz . Tu bym jedynie zasugerowała - podszlifować zmiennika szefa kuchni :) a zupa rybna - to wywar z ryb a nie dodanie owoców morza do rosołu drobiowego, LITOŚCI!!

SPA - skromne ale konkretne :) jacuzzi - nieraz za mocno dawało chlorem - słaba wentylacja. Sauny czyste. Wszystko w porządku :)

Obsługa - NIESAMOWICIE UPRZEJMA !!! Panie kelnerki robiły nam codziennie przepyszne capuccino, zawsze obsługiwani byliśmy szczerym uśmiechem:)

Panie sprzątające mogłyby się szybciej uwijać się z pokojami. Skoro zameldowanie do 15 , chcielibyśmy mieć do tej godziny posprzątane Zwykle w hotelach spotykałam się ze sprzątaniem w południe a nie ok godz 17 - kiedy jesteśmy zmęczeni po nartach i chcemy mieć czysto i spokój ... tu jedynie bym poprawiła :)

Także, wszystkim szczerze polecam, bo wszystko jest piękne - niejeden 4* hotel w Zakopanem może się chować swoim wyglądem ( komuna czy jakieś rokoko ) przy tym :)

Wrócimy !!!! :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy 3p - cisza i spokój z widokiem na Nosal :)
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, GabrielaL2247
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gold H, Kierownik sprzedaży, Gold HotelOdpowiedź udzielona 7 maja 2018

Dziękujemy bardzo za opinię. Cieszymy się, że nasz hotel przypadł Państwu do gustu. Będzie nam miło gościć Państwa ponownie. Nieustannie dążymy do doskonałości dlatego wszystkie uwagi są przez nas wnikliwie analizowane. Dziękujemy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji