Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Recenzja”
Angel's Steak & Pub — recenzja

Angel's Steak & Pub
Nr 1 wśród 60 Restauracje (Ustroń)
Certyfikat jakości
Opis: Historia miejsca, w którym znajduje się obecnie Angel’s Steak & Pub sięga 1737 r. Budynek od momentu powstania służył jako karczma i był miejscem spotkań lokalnej ludności. W 1885 r. budynek stał się własnością Czecha – Jerzego Prażaka, a po rozbudowie w 1928 r. - ulokowano w nim Dom Kultury "Prażakówka". Dawna karczma "U Prażaka" przez wieki służyła lokalnej ludności. By nawiązać do tej tradycji, 11 czerwca 2005 r. pasjonaci kultury kulinarnej otworzyli w tym miejscu restaurację Angel's Steak & Pub. Specjalizuje się ona w wyjątkowych daniach, inspirowanych tradycjami kulinarnymi Anglii, Francji, Polski, Włoch i Tajlandii, do których składniki wybierane są z niezwykłą starannością. Angel's to jednak nie tylko wyśmienita kuchnia, ale także bogaty wybór trunków. Goście odwiedzający Pub będą mieli okazję spróbowania autorskiej selekcji brandy i whisky, win z Włoch i Francji oraz irlandzkiego Guinnessa z beczki, czeskiego Pilsnera i craftowego piwa z dolnośląskiego browaru Jedlinka.
Informacje o restauracji
Opis: Historia miejsca, w którym znajduje się obecnie Angel’s Steak & Pub sięga 1737 r. Budynek od momentu powstania służył jako karczma i był miejscem spotkań lokalnej ludności. W 1885 r. budynek stał się własnością Czecha – Jerzego Prażaka, a po rozbudowie w 1928 r. - ulokowano w nim Dom Kultury "Prażakówka". Dawna karczma "U Prażaka" przez wieki służyła lokalnej ludności. By nawiązać do tej tradycji, 11 czerwca 2005 r. pasjonaci kultury kulinarnej otworzyli w tym miejscu restaurację Angel's Steak & Pub. Specjalizuje się ona w wyjątkowych daniach, inspirowanych tradycjami kulinarnymi Anglii, Francji, Polski, Włoch i Tajlandii, do których składniki wybierane są z niezwykłą starannością. Angel's to jednak nie tylko wyśmienita kuchnia, ale także bogaty wybór trunków. Goście odwiedzający Pub będą mieli okazję spróbowania autorskiej selekcji brandy i whisky, win z Włoch i Francji oraz irlandzkiego Guinnessa z beczki, czeskiego Pilsnera i craftowego piwa z dolnośląskiego browaru Jedlinka.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Wszystko na wysokim poziomie, bardzo pyszne jedzenie, nieszablonowa karta, obsluga- najwyzszy standard, niezwykly klimat.
Nawet jesli musimy dojechac tutaj nawet 20 km- jest to nasz staly punkt przy kazdej wizycie w Beskidach.
Pan Bartosz- to nie jest zwykly kelner- to jest troskliwy opiekun ktory dba o nasze samopoczucie (nawet w sytuacji kiedy traci glos i prawie Go nie slychac). To jedyna osoba w moim zyciu ktora byla w stanie mnie przekonac do wypicia piwa bezalkoholowego ktorego nie lubie.
Oczywiscie nie żałuję ze zaufalam Panu Bartoszowi:)
Kazda wizyta w tym miejscu to przebłogie wrazenia estetyczno- kulinarne.
Gratuluję Pracownikom oraz Właścicielom!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Moniagrze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dawid_Legierski, Kierownik ds. PR, Angel's Steak & PubOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wizytę oraz czas poświęcony na napisanie recenzji. Bardzo się cieszymy, że Angel's jest dla Państwa miejscem wartym pokonania 20 km i odwiedzin podczas każdej podróży w Beskidy. Takie słowa napełniają nas dumą, gdyż każda z osób tworzących nasz zespół wkłada w pracę wiele czasu i serca. Bardzo za nie dziękuję w imieniu pracowników i właścicieli Angel's!

Zapraszamy ponownie! Będzie nam miło móc Państwa gościć kolejny raz!

Z poważaniem,
Dawid Legierski
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (390)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

18 z 22 wśród 390 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Posiłek wyśmienity, obsługa na najwyższym poziomie ...dziś obsługiwał nas Pan Bartosz, który jak zwykle pomógł we właściwym wyborze ..szczególnie mojej żonie.
Gorąco polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Damian B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dawid_Legierski, Kierownik ds. PR, Angel's Steak & PubOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wizytę w Angel's oraz rekomendację. Jest nam bardzo miło, że nasze steaki przypadły Panu do gustu. Choć wołowina Black Angus należy do najbardziej cenionych gatunków na świecie, to jest to mięso, które wymaga doświadczenia i pasji. Cieszymy się, że jej smak sprawił Panu przyjemność, a Jarkowi, który je przyrządził oraz Bartoszowi, który Pana obsługiwał, z radością przekażemy pozdrowienia. Zapraszamy również do odwiedzenia nas ponownie!

Z poważaniem,
Dawid Legierski
wraz z zespołem Angel's Steak & Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem ciekaw jak maja się recenzje do rzeczywistości. I okazało się ze są zasłużone.
Mięso w hamburgerach jest znakomite, Burger duży i doskonale skomponowany. Bardzo dobre sosy wewnątrz , dobre warzywa, super bułka !

Dodatkowe Red Curry również bardzo dobre. Piwo Guiness dodało tylko jakości.

Pub w środku ładny, obsługa miła i profesjonalna.

Numer 1 w Ustroniu zasłużenie.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Doppelganger666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dawid_Legierski, Kierownik ds. PR, Angel's Steak & PubOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

Jest nam bardzo miło, że zawierzył Pan/-i opiniom innych gości i odwiedził Pan/-i naszą restaurację. Staramy się, aby smak naszej kuchni oraz wysoki poziom obsługi były tym, co każdy kto odwiedza naszą restaurację, mógł wspominać z przyjemnością. Dlatego dziękujemy za podzielenie się Pana/-i wrażeniami z wizyty oraz zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie! Będzie nam miło móc Pana/-nią gościć kolejny raz!

Z poważaniem,
Dawid Legierski, Brand Manager
wraz z zespołem Angel's Steak & Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Bardzo klimatyczne miejsce. Przemiła obsługa. Wyglada jak autentyczny angielski pub. Z głośników the rolling Stones w telewizji piłka i pyszne jedzenie. Na początek czekadełko z domowego pieczywa, serka i pasztetu. Wszystko homemade :) potem Ruben sandwich, wołowina w środku mistrzowska. Krucha jak tabela Ektraklasy :D potem stek z rostbefu, wrażenie robi ogromna lodówka z sezonowanymi kawałami wołowiny. Stopień wysmażenia ustaliłem z kelnerem na 4 w skali do 10. Stek udał się, rostbef taki jak chciałem :) to był mój pierwszy, ale napewno nie ostatni raz u Was. Brawo Wy !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Peter875654
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dawid_Legierski, Kierownik ds. PR, Angel's Steak & PubOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za odwiedziny w naszej restauracji oraz obszerną recenzję. Bardzo się cieszymy, że nasza kuchnia przypadła Panu do gustu. W Angel's uwielbiamy sprawiać przyjemność naszym gościom, dlatego dbamy, aby obsługa byłą na najwyższym poziomie, a nasze dania były pełne świeżości i kulinarnej pasji. Cieszymy się również, że odwiedzi nas Pan ponownie! Będzie nam miło móc znów podzielić się z Panem smakiem naszych dań.

Z poważaniem,
Dawid Legierski, Brand Manager
wraz z zespołem Angel's Steak & Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Miejsce bardzo fajne, klimatyczne. Jedzenie pyszne. Polecam burgery i żeberka z sosem BBQ. Mięsko pierwsza klasa :) i przede wszystkim obsługa przemiła, pomocna i bardzo profesjonalna. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ada_X94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dawid_Legierski, Kierownik ds. PR, Angel's Steak & PubOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Jest nam niezmiernie miło, że odwiedziła Pani naszą restaurację, a zamówione dania sprawiały radość Pani podniebieniu. Burgery wołowe oraz podwędzane żeberka BBQ to nasza specjalność i uwielbiamy cieszyć nimi naszych gości. Mamy nadzieję, że sprawi nam Pani przyjemność goszczenia Panią ponownie. Zapraszamy!

Z poważaniem,
Dawid Legierski, Brand Manager
wraz z zespołem Angel's Steak & Pub

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Angel's Steak & Pub — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Ustroń, Województwo śląskie
Ustroń, Województwo śląskie
 
Ustroń, Województwo śląskie
Ustroń, Województwo śląskie
 
Bielsko-Biała, Województwo śląskie
Ustroń, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Angel's Steak & Pub? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem