Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (447)
Filtruj recenzje
448 wyniki
Oceny podróżnych
192
145
83
23
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
192
145
83
23
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 448 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy hotel Diament ze względu na basen oraz atrakcje dla dzieci. Niestety mimo pobytu w części 4* czujemy rozczarowanie. Po zameldowaniu okazało się, że nasz pokój jest brudny, nie posprzątany po poprzednich gościach. Musieliśmy czekać godzinę, aż pokój zostanie doprowadzony do porządku. Zaproponowano nam aby skorzystać z kawiarni na koszt hotelu. Tam okazało się, że nie jesteśmy jedyni, którzy muszą czekać na swój pokój. Mimo informacji, że pokój jest gotowy, okazało się, że dostawką na której miało spać dziecko jest bez pościeli, więc znów trzeba było interweniować.
Nasz pokój był bez balkonu, na parterze, z "widokiem" na parking :( jak na standard 4* zostawiał wiele do życzenia, szczególnie łazienka...
Restauracja hotelowa niby duża, ale na tę ilość gości, było naprawdę ciasno.. szczególnie na śniadaniach. Trzeba było szukać wolnego stolika albo dosiadać się do innych gości.. jedzenie smaczne, ale bez szału..

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 675magda85
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RafalkZ6173KL, Dyrektor generalny, SPA & Wellness Hotel Diament UstronOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Szanowna Pani Magdaleno,
Serdecznie dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu jak również bardzo dziękujemy za przekazane nam za pośrednictwem opinii uwag. Po weryfikacji opisanej sytuacji dotyczącej przekazania pokoju pragnę przeprosić za zaistniałą sytuację. W dniu Państwa przyjazdu mieliśmy bardzo dużo przyjazdów i aby nasi goście nie musieli oczekiwać na gotowe pokoje pracownicy recepcji zapraszali Gości na drobny poczęstunek do hotelowej restauracji. . Pokoje oczywiście zostały przygotowane do godziny rozpoczęcia doby hotelowej. Z zaistniałej sytuacji zostały wyciągnięte odpowiednie wnioski i z pewnością dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłości nasze pokoje były gotowe z większym wyprzedzeniem na przyjazdy Gości. Ufam, że pobyt mimo wszystko był udany oraz serdecznie zapraszam do nas ponownie. Z poważaniem Rafał Gucia, Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Obiekt godny polecenia, przemiła obsługa, ładne pokoje, czysto, smaczne jedzenie bardzo duży wybór, ciasto, owoce, koktajle owocowe, pyszna kawa, fajna lokalizacja, spacerkiem do centrum 10 minut, udany pobyt.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, rosiaimisiu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RafalkZ6173KL, Dyrektor generalny, SPA & Wellness Hotel Diament UstronOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Szanowny Gościu,
Serdecznie dziękujemy za pobyt oraz za pozostawiony komentarz po pobycie w naszym Hotelu. Bardzo nam miło że docenili Państwo naszą obsługę, standard oraz czystość pokoi jak również dania serwowane w naszej restauracji. Dziękujemy za pobyt u nas i serdecznie zapraszamy ponownie.
Z górskimi pozdrowieniami Rafał Gucia, Dyrektor Hotelu wraz z załogą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Polecam apartament panorama plus. Przestronny, pięknie urządzony i przede wszystkim nieskazitelnie czysty. Cały weekend chodziliśmy na bosaka. Na powitanie kosz owoców. Dobre śniadanie w hotelowej restauracji.Dostęp do strefy wellness w cenie, ręczniki i kapcie w pokoju. Rewelacja

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Freedom43901427903
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RafalkZ6173KL, Dyrektor generalny, SPA & Wellness Hotel Diament UstronOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Gościu,
Na wstępie bardzo dziękuję za wybranie Hoteli Diament na miejsce swojego wypoczynku w okresie letnim. Cieszy nas fakt, że są Państwo zadowoleni z pobytu oraz usług świadczonych przez nasz hotel.
Bardzo serdecznie zapraszamy ponownie do odwiedzenia Ustronia i naszego hotelu.
Z pozdrowieniami
Rafał Gucia, Dyrektor Hotelu wraz z załogą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Super polecam wszystko smakowało pokoje czyste przyjemne ,spa ,basen siłownia ,widoki na góry ,muzyka na tarasie widokowym, obsługa miła i sympatyczna naprawdę polecam Hotel Spa Diament ,na pewno wrucimy na urlop tam jeszcze

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Getaway14186537361
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RafalkZ6173KL, Dyrektor generalny, SPA & Wellness Hotel Diament UstronOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny Gościu,
Serdecznie dziękujemy za wybór naszego Hotelu jak również za miłe słowa pozostawione w komentarzu. Jest nam bardzo miło że docenili Państwo nasze pokoje, SPA oraz przede wszystkim naszą obsługę. Z górskimi pozdrowieniami Rafał Gucia, Dyrektor Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

W hoteli spędziliśmy tydzień, korzystając z pakietu HB i pokoju rodzinnego w częsci 4*. Gdybym miał jednym zdaniem podsumować pobyt, napisałbym: "dokładnie dostaliśmy to czego się spodziewaliśmy.". To skąd ten opis "słabe te gwiazdki"? Wyjaśniam. Na co dzień korzystam z hoteli sieci Diament i np. często bywam w hotelu Diament 4* w Zabrzu. Wiem więc, że te 4* to nie są takie "gwiazdki" jakich możemy doświadczyć w innych hotelach. Nie oczekiwałem od Diament Ustroń więcej niż w innych obiektach sieci i dlatego zasadniczo jesteśmy (ja i rodzina) zadowoleni.
Zacznijmy od plusów:
+ oferta dla dzieci
+ organizacja śniadań (podobało mi się, że obsługa, w sytuacji braku stolików, panowała nad sytuacją prosząc o poczekanie chwilę i informując potem o wolnym stoliku. W większości obiektów w takich momentach dochodzi do "walki o stoliki")
+ jedzenie jako takie (choć na dłuższą metę monotonne - szczególnie śniadania)
Minusy:
- położenie 4* pokoju rodzinnego na poziomie (-1) - trochę przygnębiające ze względu na widok "na ścianę" - warto to brać pod uwagę, aby potem nie być zawiedzionym
- pomimo niedawno przeprowadzonego remontu, stan łazienki pozostawia trochę do życzenia (odklejający się silikon przy połączeniu ściana/podłoga, drzwi kabiny prysznicowej wiszące tylko na górnych uchwytach, obluzowana klamka w łazience). To niby drobne rzeczy, ale hotel ma 4*! Można pewnie to zgłosić i przynajmniej część usterek zostałaby usunięta, ale nie jadę na urlop po to aby zgłaszać usterki. Pracownicy obsługi powinni sami to "wyłapać".
- poziom sprzątania - to raczej nie sprzątanie a szybkie ogarnięcie.
- brak możliwości porozumienia się z personelem sprzątającym w jęz. polskim.Sądzę, że szkolenie z podstawowych zwrotów w języku polskim znacznie poprawiłoby tę kwestię.
- klimatyzacja - żyje własnym życiem i chłodzi jak wściekła niezależnie od ustawień temperatury. Co więcej jej włączenie skutkowało pojawieniem się nieprzyjemnego zapachu w łazience (a może to nie klimatyzacja a problem z wentylacją? trudno ocenić, stwierdzam jednak, że kilka razy pojawił się taki bardzo nieprzyjemny "szambowaty" zapach w łazience, który znikał tak samo nagle jak się pojawiał)

Generalnie: hotel dla rodzin z małymi dziećmi. Jeśli ktoś dzieci nie lubi albo nie lubi hałasu - powinien szukać czegoś innego, żeby później nie żałować.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Miralon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RafalkZ6173KL, Dyrektor generalny, SPA & Wellness Hotel Diament UstronOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny Gościu,
Na wstępie pragnę podziękować za wybór naszego hotelu. Z dużą uwagą przeczytałem pozostawiony komentarz po Państwa pobycie. Bardzo dziękuję za docenienie przygotowanej oferty animacji dla naszych najmłodszych Gości, oraz naszej obsługi w restauracji, te uwagi są dla nas bardzo cenne i nie ukrywam bardzo miłe. Odnosząc się do wskazanych mankamentów pragnę potwierdzić iż część pokoi w części 4* nie posiada widoku na góry, natomiast staramy się aby ta informacja była ujęta w ofercie naszego obiektu. Wskazane awarie techniczne w łazience powinny zostać zauważone przez serwis sprzątający i usunięte przez nasz Dział Techniczny, oczywiście prosimy również w recepcji Hotelu zgłaszać na bieżąco zauważone usterki - wówczas dają nam Państwo możliwość bezzwłocznej reakcji. Uwagi dotyczące naszego serwisu sprzątającego są bardzo cenne i z pewnością zostaną przez nas dokładnie omówione oraz wprowadzone dodatkowe działania w tym zakresie. Uwaga dotycząca klimatyzacji została zweryfikowana i nie zauważyliśmy dysfunkcji w działaniu sterowania klimatyzacją. Ufam, że pobyt u nas był mimo wszystko udany i będziemy mieli możliwość goszczenia Państwa ponownie.
Z poważaniem Rafał Gucia, Dyrektor Hotelu wraz z załogą

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji