Minusy:
1. Jedzenie /obsługa w recepcji - zgłaszałem przed przyjazdem, że żona ma specjalną dietę z powodu karmienia piersią, wysyłałem produkty/składniki co może jeść, dostałem odpowiedź, że szef kuchni przygotuje specjalne posiłki lub powie w dany dzień co może zjeść, niestety nie było ani diety ani posiłków, a każdego dnia trzeba było chodzić i prosić, żeby coś przygotowali i tylko JEDNA ogarnięta osoba na stołówce potrafiła coś załatwić, jak raz jej zabrało żona NIC nie zjadła, bo nie miała cena. Hotel pomimo początkowych zapewnień olał kompletnie temat.
2. Sprzątanie - mieliśmy apartament w 4 gwiazdkach (hotel ma dwie kategorie 3 i 4 ), pokój na samym końcu hotelu, nie dochodzi winda (gdzieś powinno być info, nie?), bo dyganie po schodach (ponad 20) dwójki dzieci, bagaży, wózka itp trochę męczące i chyba to samo myślały Panie od sprzątania, bo w sumie nie wiem, sprzątane było raz na 2-3 dni? Tzn. pierwszego dnia tylko śmieci wyniesione i to wybiórczo :), apartament miałem 150m2, więc można się pogubić. Kolejny dzień tylko serwis, tzn. śmieci i dostawa mydełka. Odkurzane raz na 3 dni to max, stoły ani raz nie przetarte! Herbaty i kawa jak się skończyły to się skończyły, doniesione nie było. Do tego Panie potrafiły przyjść o 17 i zapytać czy złożyć łóżka, serwis o 17? Gdzieś to grali? Swoją drogą cały tydzień widziałem tylko 3 Pani i ciągle te same, więc chyba braki kadrowe.
3. Sauna w tygodniu czynna od 15...kurde, 4 gwiazdki!! Hello!! Budzimy się! Do tego brak wody po wyjść z sauny i prysznice tylko te co się wchodzi do basenu. Dramat. Przypominam 4 gwiazdki.
4. Jedzenie - jak na 4 gwiazdki ubogo (mam porównanie), ciągle to samo na śniadania, na obiady każdego dnia inne dania, ale wybór powtarzam jak na 4 gwiazdki mały, ciasta to już bardziej oszczędniej się nie dało
5. Menu dla dzieci - byłem 7 dni na obiad codziennie ...makaron, tylko rożne kształt i różne 3 sosy do wyboru, nie wiem kto to ustalał, ale dobrze byłoby wyjrzeć poza hotel i zobaczyć co teraz jedzą dzieci, najlepszy do tego jest autentyczny komentarz dwójki dzieci ok. 10-12, którzy stwierdzili, że nie ma nic dobrego i na obiad zjedzą sobie arbuza :)
6. Organizacja - pewnego dnia wracamy do pokoju, a tam panowie montują coś przy łóżku, była z nimi oczywiście jakaś pani z obsługi hotelu, ale czemu jako lokatorzy nie dostaliśmy info, że ktoś przyjdzie coś robić w pokoju?
Plusy:
1. Jedzenie - to co było smaczne, dobre, bez zarzutu.
2. Apartament - 150m2, więc bardzo duży, spokojnie na 8 do nawet 10 osób dorosłych, duży plus
3. Spa - korzystałem z jednego zabiegu, było ok.
Tyle. Generalnie po wakacjach mam wrażenie, że zapłaciłem za 4 gwiazdki, byłem w 3 gwiazdkach, a jedzenie (wybór) i basen (sauna) jak w 2 gwiazdkach. Osobiście nie polecam, a jak już to brać 3 gwiazdki.
Rodzice, którzy byli w hotelu na wielkanoc i teraz też pojechali, mówią, że jakościowo jest gorzej.