Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam! ”
Lip-Smacking Cafe — recenzja

Lip-Smacking Cafe
Nr 1 wśród 2 Piekarnie (Tychy)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 0 USD - 2 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo powolnej, aczkolwiek miłej obsługi uwielbiam ten klimat, kawę, ciasta i sałatki ❤️. Nie chodzę często, ale jak już przyjdę, to lubię posiedzieć.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Bizibit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mario_Bandro, Kierownik ds. PR, Lip-Smacking CafeOdpowiedź udzielona 4 listopada 2019

Baaardzo dzięki :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (154)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

13 z 17 wśród 154 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Miejsce ciekawe, przytulne, wystrój dość zróżnicowany, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Czasami ciężko o dobre miejsce, albo w ogóle o jakiekolwiek (przynajmniej ja tak trafiałem). Smaczne desery, uczciwe ceny.

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mizaku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mario_Bandro, Kierownik ds. PR, Lip-Smacking CafeOdpowiedź udzielona 4 listopada 2019

:D dziękujemy za opinię

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjemne miejsce. Fajny wystrój. Desery dobre. Niestety bez wow. Słabe menu bez zdjęć produktowych. Dużo deserów reklamowanych tego samego dnia na fb jest niedostępnych. Bardzo mały wybór. Pierwsza wizyta ok, ale nie ma regularne odwiedziny - zbyt monotonnie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, addtictedtotravel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mario_Bandro, Kierownik ds. PR, Lip-Smacking CafeOdpowiedź udzielona 4 listopada 2019

Dziękujemy za opinię. Nieco dziwi nas data opinii, gdyż w tym terminie od 5 tygodni byliśmy nieprzerwanie w remoncie a po tym terminie jeszcze ok tygodnia.
Jeśli chodzi o menu to w latach 2011-2016? mieliśmy prawdopodobnie jedno z najbardziej zaawansowanych graficznie menu produktowych w branży. Dlaczego teraz tak nie ma? Bo to po prostu aktualnie jest srogi obciach :)
Mały wybór/brak reklamowanych na FB produktów (zapewne chodzi o jakieś ciasto opisane w danym dniu).
Na FB mamy przypięte ponad 11 tysięcy osób, oczywiście nie wszystkie osoby są z Tychów i nie wszystkie są dostępne w czasie publikacji wpisu jak również chętne na dany kawałek określonego/wspomnianego w socjałach ciasta. Ale jeśli przyrównamy do tego ilość porcji przykładowo 10 sztuk, czy nawet 20 (przy dwóch takich samych ciastach) które schodzą z naszej cukierni Natural Bake Crafters do LS to nietrudno zrozumieć dlaczego niektóre ciasta znikają w momencie postawienia ich na barze, tym bardziej jeśli post w ciągu godziny wyświetli ok 3 tyś osób...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 lipca 2019

Numer jeden jeżeli chodzi o kawę !! kawa speciality + alternatywne parzenie. Wystrój super, lokal nadaje się na wszelkie spotkania. Ze znajomymi lub biznesowe. Polecam również ciasta i bajgle.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, bart_omiejt759
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mario_Bandro, Kierownik ds. PR, Lip-Smacking CafeOdpowiedź udzielona 4 listopada 2019

:D podziękowali

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy kilkukrotnie i szczerze mówiąc - bez szału. Jedzenie niby dobre, ale nie jest to nic wyjątkowego. Te same pozycje można dostać w wielu innych miejscach w mieście. Dodatkowo ceny nie są adekwatne do jakości dań i obsługi. Na plus jest wystrój i lokalizacja miejsca.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, hen_daleko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mario_Bandro, Kierownik ds. PR, Lip-Smacking CafeOdpowiedź udzielona 4 listopada 2019

Dziękujemy za opinię. Po sierpniu 2019 dużo się u nas pozmieniało, nie tylko wystrój, zapraszamy na testy ;]

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Lip-Smacking Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Tychy, Województwo śląskie
 
Tychy, Województwo śląskie
Tychy, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Lip-Smacking Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem