Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Tarnów
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (82)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
53
23
6
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
53
23
6
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

doskonały na krótkie pobyty
powinny być 4 gwiazdki
nienaganna obsługa Pań recepcjonistek
bardzo wydajna klimatyzacja obsługiwana pilotem, rewelacyjny szwedzki stół + restauracja z bogatym menu, parking zamykany na noc

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ajarac424602
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że miło wspomina Pan naszą obsługę, pokoje hotelowe i ich wyposażenie oraz potrawy i śniadania serwowane w naszej restauracji. Nie ma nic cenniejszego niż satysfakcja z pobytu naszych Gości. Serdecznie zapraszamy przy kolejnej wizycie w Tarnowie, z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

PR Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Wszystko na wysokim poziomie, dodatkowo super lokalizacja, spokój i cisza. Hotel usytuowany jest z dala od zgiełku. Czystość i obsługa bez żadnych zastrzeżeń. Byłoby super, gdyby parking był wliczony w cenę.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ajezio166997
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że nasz obiekt zapewnił należyty odpoczynek, spokój oraz ciszę podczas pobytu w Tarnowie. To dla nas niezwykle budujące kiedy wiemy, że oczekiwania naszych gości zostały spełnione.
Informacja dotycząca parkingu i opłaty jest umieszczona na portalach rezerwacyjnych w zakładce "informacje, o Hotelu ". Nasi klienci mogą również wybrać parking publiczny, bezpłatny, usytuowany ok. 50 m od nas. Parking hotelowy jest dodatkowo płatny, jednak jest to kwota w wysokości 12 zł/ doba. Parking bezpośrednio przed hotelem jest dozorowany i zamykany na noc. Mamy nadzieję, że przekłada się to na komfort i bezpieczeństwo w zakresie samochodów naszych klientów.
Zachęcamy, by następnym razem dokonać rezerwacji poprzez bezpośredni kontakt z recepcją (telefonicznie, mailowo) lub poprzez naszą stronę internetową, gdzie na naszych Gości czekają atrakcyjne benefity :)

Serdecznie zapraszamy ponownie przy kolejnej wizycie w Tarnowie, z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

PR Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Rezerwowałam pokój dla rodziny, którzy byli bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje komfortowe, duże i przestronne, czyściutkie, do tego miły i pomocny personel. Lokalizacja hotelu blisko parku (duży plac zabaw), basen -myślę, że informacja ważna w szczególności dla rodzin z dziećmi. Moi bliscy chwalili śniadania, że są smaczne i obfite, a dania z karty które zamawiali bardzo im smakowały, nawet robili zdjęcia bo były świetnie podane! Podsumowując POLECAM

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 72Kinga184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 1martunia1, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że Pani rodzina była zadowolona z pobytu w naszym obiekcie. To dla nas niezwykle budujące kiedy wiemy, że oczekiwania naszych Gości zostały spełnione. Tym bardziej, że gastronomia, czystość i właściwe podejście personelu są dla nas priorytetem. Z przyjemnością przygotujemy dla Pani/ Pani rodziny pokój przy następnej wizycie w Tarnowie.
Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam,

PRManager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Hotel na terenie campingu, okolica cisza spokój sprzyja relaksowi, słoneczny taras z restauracja, dobre jedzenie, uśmiechnięty personel, super lokalizacja 15min spaceru od rynku, przy aqua parku i parku. Łazienka mogłaby być lepiej oświetlona.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Getaway44087389323
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że nasz obiekt, jego położenie oraz okolica zapewniły relaks i odpoczynek podczas pobytu. Serdecznie zapraszamy przy kolejnej wizycie w Tarnowie. Z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2019

Hotel jest położony w dobrej okolicy, niedaleko do centrum. Przyjemnie i cicho. Pokoje są czyste i zadbane. Dosyć duży wybór śniadaniowy i smacznie. Parking jest bezpłatny. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, FarAway57760378528
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Kierownik ds. PR, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna/y Pani/e,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że pokój w którym Pan/i mieszkał/a zapewnił należyty odpoczynek podczas pobytu, a serwowane śniadania hotelowe smakowały. Serdecznie zapraszamy ponownie przy kolejnej wizycie w Tarnowie. Z miłą chęcią przygotujemy dla Pani/a pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manger

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji