Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Tarnów
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (82)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
53
23
6
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
53
23
6
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Rezerwowałam pokój dla rodziny, którzy byli bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje komfortowe, duże i przestronne, czyściutkie, do tego miły i pomocny personel. Lokalizacja hotelu blisko parku (duży plac zabaw), basen -myślę, że informacja ważna w szczególności dla rodzin z dziećmi. Moi bliscy chwalili śniadania, że są smaczne i obfite, a dania z karty które zamawiali bardzo im smakowały, nawet robili zdjęcia bo były świetnie podane! Podsumowując POLECAM

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 72Kinga184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 1martunia1, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że Pani rodzina była zadowolona z pobytu w naszym obiekcie. To dla nas niezwykle budujące kiedy wiemy, że oczekiwania naszych Gości zostały spełnione. Tym bardziej, że gastronomia, czystość i właściwe podejście personelu są dla nas priorytetem. Z przyjemnością przygotujemy dla Pani/ Pani rodziny pokój przy następnej wizycie w Tarnowie.
Serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam,

PRManager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Hotel na terenie campingu, okolica cisza spokój sprzyja relaksowi, słoneczny taras z restauracja, dobre jedzenie, uśmiechnięty personel, super lokalizacja 15min spaceru od rynku, przy aqua parku i parku. Łazienka mogłaby być lepiej oświetlona.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Getaway44087389323
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że nasz obiekt, jego położenie oraz okolica zapewniły relaks i odpoczynek podczas pobytu. Serdecznie zapraszamy przy kolejnej wizycie w Tarnowie. Z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2019

Hotel jest położony w dobrej okolicy, niedaleko do centrum. Przyjemnie i cicho. Pokoje są czyste i zadbane. Dosyć duży wybór śniadaniowy i smacznie. Parking jest bezpłatny. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, FarAway57760378528
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Kierownik ds. PR, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Szanowna/y Pani/e,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że pokój w którym Pan/i mieszkał/a zapewnił należyty odpoczynek podczas pobytu, a serwowane śniadania hotelowe smakowały. Serdecznie zapraszamy ponownie przy kolejnej wizycie w Tarnowie. Z miłą chęcią przygotujemy dla Pani/a pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manger

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Hotel przyzwoity jak na mniejsze miasto. Obsługa bardzo miła, co dodaje 1 punkt w ocenie obiektu. Pokój (apartament) na prawdę duży i idzie się zgubić, albo zapomnieć co się chciało idąc z sypialni do łazienki :). Śniadania są przyzwoite i smaczne. Myślę, że wybiorę ten obiekt ponownie.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, TheSpongeBob
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pozytywną opinię i wybór naszego hotelu. Cieszymy się, że miło wspomina Pan nasz personel, serwowane śniadania, a także pokój w którym Pan mieszkał. Mamy nadzieję, że przestrzeń i wyposażenie które posiada nasz Apartament zapewniły należyty komfort podczas pobytu :)
Serdecznie zapraszamy przy kolejnej wizycie w Tarnowie. Z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2019

Cisza w obiekcie pomimo sporego obłożenia, dobre śniadanie, spory wybór, smacznie i urozmaicenie, czysto w pokojach i obiekcie, miła obsługa, dobry stosunek jakości do ceny, polecam. Parking na terenie obiektu. Jedyny minus to trwający remont schodów.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Wanderer00786023259
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marta C, Public Relations Manager, Hotel KantoriaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii i wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że ciepło wspomina Pan pobyt w naszym obiekcie. Miło nam, kiedy kolejni nasi Goście wyrażają zadowolenie z serwowanych w naszej restauracji śniadań oraz potraw zamawianych z karty, a także kiedy chwalą sobie personel i komfort naszych pokoi hotelowych.
Remont (jednej strony) schodów, o którym Pan wspomina, trwał zaledwie kilka dni. Niestety po zimie, należało poprawić kilka ubytków,a sprzyjająca ku temu pogoda pozwoliła, by rozpocząć prace na zewnątrz obiektu.
Serdecznie zapraszamy przy kolejnej wizycie w Tarnowie, z miłą chęcią przygotujemy dla Pana pokój w wybranej kategorii.

Pozdrawiam

Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji