Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Asd”
Czarny Sezam — recenzja

Czarny Sezam
Nr 13 wśród 88 Restauracje (Tarnów)
Zakres cen: 15 USD - 30 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Wyśmienita orientalna restauracja
Sushi naprawdę spełnia standardy
Klimatyczny wystrój, dużo świec
Obsługa bardzo miła i świetnie wyszkolona.
Deser lawa cake 10/10.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mirgeb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (19)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 19 recenzji

Zrecenzowano 15 sierpnia 2019

Przyjemnie zjeść obiad w tak fajnym wnętrzu. Jedzenie bardzo dobre. Minus za widok z tarasu na parking!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Katarzynkakam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za oddanie opinii :)
Obiecujemy w następnym sezonie umilić widoki z ogródka :) cały czas pracujemy nad tym:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wystroj lokalu ciekawy, ciekawe menu, niezle jedzenie. Troche za slone, a za malo pikantne. Ryba na masle porazka, dojze w panierce to jeszcze w sosie.
W menu jest ryba w ciescie i ryba na masle - to wprowadza w blad. Obie ryby sa w ciescie. Tak zreszta potwierdzil kelner.
Niestety kelner zapomina o stoliku, a nawet o domowionych napojach.
Juz na wejscju nie moglismy sie doczekac karty. Mimo dwukrotnego o nia pytania!
Lokal dosc zapelniony przyciaga uwage, ale my niepredko tam powrocimy.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, stygman
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za wydanie opinii.
Bardzo nam Przykro, że musieli Państwo zabiegać o uwagę kelnera. Takie sytuacje w Naszej restauracji są niedopuszczalne. Pracujemy nad Kartą Menu.
Mamy nadzieję, że następna wizyta będzie mile przez Państwa wspominana

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo smaczne, bogate menu, duże porcje i dość niskie ceny. Restauracja modnie urządzona. W weekend pełna restauracja a na zamówienie nie czekaliśmy długo. Na pewno jeszcze nie raz odwiedzę to miejsce .

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, JolantaN61
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy Serdecznie za opinię. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa kelnerska pozostawia ogrom do życzenia, nieokrzesany, lekceważący kelner. Każdy z nas zaczął od czegoś innego; jedni od dania głównego, drudzy od przystawek. Inni mieli zaś przystawkę na deser. Jedzenie w smaku jest tylko poprawne, niedoprawione i mało wspólnego z orientalnymi smakami jakimi zachęcają do siebie gości. Sushi to śmiech na sali, niestety. Stosunek ceny do jakosci: zdecydowanie zbyt drogo jak na taka jakość dań. Pominę juz, że nie dostałem całego zamówienia. Może dam temu miejscu szanse...za jakiś rok. Raczej polecam ominąć.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 716patrykpa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ewelina K, Właściciel, Czarny SezamOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za wydanie opinii.
Mamy nadzieję, że kolejna wizyta będzie przez Państwa Mile wspominana.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Czarny Sezam — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Tarnów, Małopolskie
 
Tarnów, Małopolskie
Tarnów, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Czarny Sezam? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem