Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
48 USD
Wyświetl ofertę
Hotels.com
50 USD
Wyświetl ofertę
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 20.03.21
FindHotel
50 USD
47 USD
Wyświetl ofertę
OSZCZĘDŹ 3 USD
Expedia.com50 USD
eDreams48 USD
CheapTickets50 USD
Wyświetl wszystkie 12 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (53)
Filtruj recenzje
53 wyniki
Oceny podróżnych
28
19
2
1
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
28
19
2
1
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 53 recenzji
Zrecenzowano: 12 czerwca 2020 z urządzeń przenośnych

Klimatyczny, elegancki wystrój wnętrz, piękny zapach na wejściu, w samym centrum Sosnowca. Pokoje wychodzą na mini dziedziniec, gdzie można spokojnie wypić kawę. Restauracja bardzo dobra, pięknie podane, ceny w porządku. Zdecydowanie dla par :)

Termin pobytu: czerwiec 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, alinam20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna Różańska, Dyrektor generalny, Hotel Centrum SosnowiecOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2020

Szanowna Pani ,
w imieniu własnym i całego zespołu Hotelu Centrum Sosnowiec dziękuję za 5* rekomendację. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam, Katarzyna Różańska Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2019 z urządzeń przenośnych

Klimatyczny hotel w centrum miasta. Bardzo przyjazny i czysty. Pokój niewielki za to łazienka duża i bardzo czysta. Cicho i spokojnie. Śniadania obfite i smaczne. Cena adekwatna do jakości. Parkowanie na ulicach w pobliżu ale bez problemu.

Termin pobytu: listopad 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 824jolantak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelcentrum2017, Dyrektor generalny, Hotel Centrum SosnowiecOdpowiedź udzielona 18 listopada 2019

Szanowna Pani Jolanto,
w imieniu własnym i całego zespołu Hotelu Centrum Sosnowiec dziękuję za 5* rekomendację. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam, Katarzyna Różańska Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest ulokowany w centrum Sosnowca co daje dobry dostep do sklepow restauracji i dworca.Hotel jest ładny i czysty z dużymi pokojami polecam 408 sypialnia z osobnym living roomem bardzo cichy .Obsłiga hotelu przemiła i zawsze pomocna hotel serwuje sniadania w formie bufetu gdzie kazdy moze znalezc cos dla siebie od dan goracych zimna płyta i desery na uwage zasluguje restauracja Warszawska w hotelu serwujaca dobra polska kuchnie .Zdecydowanie polecamy ten hotel i na pewno bedziemy tam goscic przy nastepnej okazji pozdrawiamy obsluge i zyczymy z okazji rocznicy sukcesow na dalsze lata
Roza i Darek

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 944darekb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelcentrum2017, Dyrektor generalny, Hotel Centrum SosnowiecOdpowiedź udzielona 23 września 2019

Szanowni Goście,
Dziękuję za rekomendację i słowa uznania. 5* otrzymanych od Państwa to dla nas zaszczyt. Zapraszamy ponownie.
Dziękuję w imieniu własnym ale i także pracowników za życzenia z okazji jubileuszu.
Pozdrawiam, Katarzyna Różańska, Dyrektor Hotelu Centrum Sosnowiec

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo lubię ten hotel! Obsługa jedna z najmilszych jaką spotkałam w życiu. Chciałam cichy pokój i zadbali o to bym dokładnie taki miała. Lozka wygodne. Doskonała lokalizacja hotelu. Śniadanie wspaniale! Zupełnie nie spodziewałam się dostać na śniadanie gofra, miski świeżych owoców i różnych rodzajów twarogu! Do sosnowca wracam za kilka dni, wybiorę ten hotel znowu

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, MonikaS7079
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelcentrum2017, Dyrektor Hotelu, Hotel Centrum SosnowiecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Szanowna Pani Moniko,
Serdecznie dziękuję za czas poświęcony na dodanie rekomendacji. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy i czekamy na ponowną wizytę. Pozdrawiam, Katarzyna Różańska Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 grudnia 2018

Oficjalnie to jest hotel 3-gwiazdkowy, ale w mojej ocenie jest trochę lepszy. Widziałem hotele 4-gwiazdkowe o zbliżonym standardzie. Bardzo czysto, miła obsługa, świetna lokalizacja i bardzo dobra restauracja w hotelu. Na mały minus pewne techniczne usterki - drzwi i telewizor nie działały najlepiej.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, maciejb439
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna R, Dyrektor generalny, Hotel Centrum SosnowiecOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019

Szanowny Panie Macieju,
Dziękujemy za tak wspaniałą rekomendację. Codziennie dokładamy starań aby pobyt naszych Gości był przyjemny a jakość naszych usług wysoka. Zapraszamy zatem ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji