Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (493)
Filtruj recenzje
496 wyniki
Oceny podróżnych
306
149
30
5
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
306
149
30
5
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 496 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Nowy, dobry hotel. Ale jakie bezpieczeństwo ! Jak w Alcatraz na 2 piętrze. Żeby dojść do pokoju trzeba kartę magnetyczna przyłożyć w windzie, na piętrze (żeby wejść na korytarz) oraz - co zrozumiałe - do pokoju. Bardzo dobra klimatyzacja. Pokoje czyste, miłe i ciche. Blisko centrum handlowego.

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Janusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagdalenaCzochara, Kierownik, Hilton Garden Inn RzeszówOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawioną recenzję naszego obiektu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych.
Bezpieczeństwo i komfort naszych Gości jest dla nas priorytetem, dlatego cieszymy się iż zwrócił Pan uwagę na ten szczegół. Zachęcamy do korzystania z licznych promocji i zniżek oferowanych przez sieć Hilton oraz z do bezpośredniego kontaktu z hotelowym działem rezerwacji. Zapraszamy ponownie!

Z poważaniem,
Magdalena Czochara
Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tu 2 dni. Przyjemne wnętrze, sympatyczna obsługa, dobre jedzenie.
Duży wybór na śniadanie, każdy coś dla siebie znajdzie. Ciastka w recepcji - super:), bardzo pasowały dzieciom. Zero problemów, polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 37Agnieszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MagdalenaCzochara, Kierownik, Hilton Garden Inn RzeszówOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Szanowna Pani Agnieszko,

Serdecznie dziękujemy za bardzo pozytywną opinię.
Cieszymy się, iż pobyt naszym Hotelu spełnił Pani oczekiwania.
Mam nadzieję, iż w niedalekiej przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie w Hilton Garden Inn Rzeszów.

Z poważaniem,
Magdalena Czochara
Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Jak na menu popisowe niestety nas nie zaskoczyło.
Było zwykłe, smaczne, ale bez eksplozji smaków na jaką liczyliśmy. Deser pomidor z lodami miętowymi, który smakował jak pasta miętowa do zębów niestety nie przypadł nikomu do gustu.
Niestety
Następny raz musi być lepszy.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, monikadf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZygmunt, Front Office Manager, Hilton Garden Inn RzeszówOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii na Tripadvisor.
Jeśli chodzi o Pani odczucia odnośnie Restaurant week, pragnę zaznaczyć, iż satysfakcja naszych Gości jest dla nas najważniejsza. Z tego powodu doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam udoskonalać naszą kuchnię. Prosimy w przyszłości o zgłaszanie Państwa uwag niezwłocznie, co pozwoli nam na szybkie działanie.
Zapraszamy także do wypróbowania naszej nowej karty menu.

Serdecznie pozdrawiam,
Katarzyna Zygmunt

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Bardzo profesjonalny, znający się na swoich obowiązkach zespół. Miła obsługa. Smaczne śniadania, największym atutem dla dziecka była możliwość samodzielnego zrobienia sobie gofra po śniadaniu. Codziennie trochę zmienione menu śniadaniowe. Możliwość zrobienia kawy na wynos.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn
Dziękujemy, helenabU6105DT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaZygmunt, Kierownik recepcji, Hilton Garden Inn RzeszówOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Szanowna helenabU6105DT,

Serdecznie dziękujemy za tak ciepłą opinię!
Jest nam niezwykle miło czytać, iż Państwa pobyt w naszym Hotelu minął w komfortowej atmosferze.

Staramy się, aby każdy z naszych gości czuł się wyjątkowo podczas pobytu w Hilton Garden Inn Rzeszów, dlatego cieszymy się, iż zarówno Państwo, jak i Państwa dzieci miło spędziły z nami czas.

Mamy nadzieję, iż w niedalekiej przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie w Rzeszowie.

Serdecznie pozdrawiam,

Katarzyna Zygmunt
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2019

Wszystko OK. Lekko drogo, ale czysto i smacznie.
Zdecydowanie polecam i sam na pewno jeszcze skorzystam z usług Hiltona. Lokalizacja też była bardzo dla mnie odpowiednia. Obsługa OK - nie nachalna i to właśnie podobało mi się najbardziej.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Garden Inn
Dziękujemy, Trek24947664959
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KDzieduszynska, Kierownik recepcji, Hilton Garden Inn RzeszówOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019

Szanowny Trek24947664959,


Serdecznie dziękujemy za pozostawioną recenzję naszego obiektu.Cieszymy się, że pobyt należał do udanych. Zachęcamy do korzystania z licznych promocji i zniżek oferownych przez sieć Hilton oraz z do bezpośredniego kontaktu z hotelowym działem rezerwacji. Zapraszamy ponownie!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji