Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Rybnicki Rynek

Rybnicki Rynek to jeden z ładniejszych "Rynków" w Polsce. Szczególnie latem, można odpocząć napić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 marca 2020
adaml955
,
Rybnik, Polska
z urządzeń przenośnych
Piękny ryneczek z fontanną

Szczególnie w lecie można miło spędzić czas.Dookoła mnóstwo restauracji i kawiarni posiadających... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 października 2019
699tadek
,
Rybnik, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (23)
  
Recenzje (23)
Filtruj recenzje
23 wyniki
Oceny podróżnych
14
8
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
14
8
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 23 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2016 z urządzeń przenośnych

Kraków to to nie jest, niemniej będąc w Rybniku napewno warto odwiedzić. Latem sporo ogródków przed knajpkami a oprócz nich oczywiście banki i McDonald's. Fajne i klimatyczne miejsce szczególnie w słoneczne dni.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Dziękujemy, Bartek G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2016

Miejsce znane zapewne mieszkańcom Rybnika, oraz okolicznych miast, można tam usiąść na ławkach, odpocząć udać się do pobliskich sklepów, galerii, lokali; rynek w ogóle stanowi jedną z wizytówek miast, tu Rybnika, na pewno przydatną, w tym dla turystów; w okresie świątecznym fajnie prezentuje się również dodatkowe oświetlenie, dodając rynkowi uroku.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
Dziękujemy, Daydream806166
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2018

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji