Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Przepiękny dworzec.

Koniecznie trzeba zobaczyć. Dworzec sam w sobie jest wyjątkowy i odremontowany wspaniale. Daje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019
HannaW555
,
Gliwice, Polska
Najpiękniejszy Polski dworzec

Póki co, nie widziałam piękniejszego dworca. Przepięknie zachowany, czysty, z bardzo elegancka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 czerwca 2019
PamelaFusiage
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (84)
  
Recenzje (84)
Filtruj recenzje
84 wyniki
Oceny podróżnych
55
21
4
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
55
21
4
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 84 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Koniecznie trzeba zobaczyć. Dworzec sam w sobie jest wyjątkowy i odremontowany wspaniale. Daje wyobrażenie , jak kiedyś dbano o szczegóły i wygodę pasażerów.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, HannaW555
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Póki co, nie widziałam piękniejszego dworca. Przepięknie zachowany, czysty, z bardzo elegancka restauracją.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, PamelaFusiage
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zabytkowy dworzec, po kapitalnym remoncie, piękne zdobienia, malowidła, sztukateria, koniecznie trzeba to zobaczyć.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Grzegorz1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Zabytkowy dworzec wybudowany w 1859-1
1 860 w stylu neobarokowym.Piękne plafony w holu głównym. Poczekalnia jak komnaty w pałacu sztukaterie złocenia zabytkowe żyrandole to plasuje go do najpiękniejszego dworca w Polsce.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Danuta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2018

Zdecydowane jeden z piękniejszych dworców w Polsce. Warto tam przyjechać chociaż z przesiadką jechać gdzieś dalej bo dworzec zrobiony jest ze smakiem.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, Antek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji