Pałac historię swoją ma, i park ma ale ducha - tego dobrego jednak w nim brak. Odrestaurowany i owszem ale wnętrza urządzona z bezguściem, że głowa boli ...dosłownie. Tzw "przepych" w halu , jadalni złoto "leje" się z sufitu i spada na człowieka cała toną kiczu, pokoje małe bez klimatyzacji, łóżka wąskie ( z ogromniastymi poduszkami) ale wygodne, przykrycia tzw. kapy wymagają zmiany albo chociaż odświeżenia. Łazienka była nawet spora, z uszkodzoną szybą prysznica (był problem z jej przesuwaniem, bałam się że wypadnie) i odpadającymi pod nim płytkami w cokole. Łazienka wyposażona była w suszarkę do włosów , ogólnie łazienka wymaga remontu. Teraz najgorsze ...centralną elewację pałacu oszpecono ogromnym , czerwonym napisem "RESTAURACJA", która to mieści się w piwnicy pałacu. Niestety pałac to nie jest miejsce do wypoczynku, (ruchliwa ulica obok) w soboty zwłaszcza, gdyż urządzane są tutaj tzw, dancingi. Wprawdzie uprzedzono nas o tym ale sadziłam , że zatyczki do uszu wystarczą. Niestety nie wystarczyły, ściany się trzęsły od hałaśliwej muzyki, wiem że nikt z gości hotelowych nie zasnął do godz 3, wtedy to był koniec imprezy. Dodatkowo zapachy z kuchni-fatalna wentylacja, nie trudno było odgadnąć co kuchnia serwuje. No to jeszcze słowo o pałacowej kuchni , która nam smakowała (zupa krem z pomidorów i pieczonej papryki - pyszna), jednak jakiegoś szału nie ma. Śniadania również były smaczne. Obsługa miła i pomocna. Podsumowując, nie polecam tego miejsca na dłużej niż 1 noc.Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Bezpłatny parking