Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Warto

Ciekawa atrakcja, Pani przewodnik bardzo profesjonalna. Widok z tarasu widokowego świetny. Można... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 września 2020
Aska R
z urządzeń przenośnych
Rewelacja

Symbol miasta i województwa opolskiego. Bardzo profesjonalna obsługa zarówno w kasie jak i podczas... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2020
MichaelNight1989
Przeczytaj wszystkie recenzje (73)
  
Recenzje (73)
Filtruj recenzje
73 wyniki
Oceny podróżnych
46
22
3
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
46
22
3
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 73 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo piękny widok na całe miasto. Wysoko i dużo ludzi. Mam wrażenie jakbym była w chmurach. Schody drewniane po których się wchodziło, jakby nigdy się nie konczyly

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Podriznuczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019

Wycieczka na około 1 h. Spektakl światło dźwięk i przewodnik tyć znudzony. warto z wysokości zerknąć na starówkę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Jerzy G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Super atrakcja ze świetnym przewodnikiem na żywo i multimedialna prezentacja. Widok z góry jak dla mnie naprawdę porażające. Góry w oddali i nie tylko. Polecam szczerze

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, MarekMo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wieża sama w sobie ciekawa, ale przewodnik całość prowadzi zbyt szybko, nawet nie było kiedy się porozglądać.
Z góry miasto wydaje się być jeszcze mniejsze

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, artysta4u
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Połączenie histori i multimediów. Ciekawie opowiedziana historia miejsca (Opola) w połączeniu z replikami dawnych artefaktów i nowoczesnych multimediów. Na koniec wspaniały widok na panoramę Opola.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Dziękujemy, Wesolyfoto
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji