Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (330)
Filtruj recenzje
331 wyniki
Oceny podróżnych
129
137
50
10
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
129
137
50
10
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 331 recenzji
Zrecenzowano: 19 marca 2019

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu w samym centrum miasta,skąd jest doskonały dostęp do dworców i do ciekawszych obiektów.Hotel na odpowiednim poziomie i we właściwym standardzie gwiazdkowym.Pokoje czyste,dobrze wyposażone obsługa na przyzwoitym poziomie bardzo pomocna w przypadku potrzeby klienta.Ceny za pobyt bardzo konkurencyjne.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 648henrykp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019

Wszystko poukładane, obsługa kompetentna. Śniadania godne polecenia. Stoliki przy śniadaniach szybko sprzątane. Pokoje w 2 standardach - jedyna uwaga to w części standardowej szum pracujących urządzeń.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Guide37161149134
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019

jak zawsze super obsluga, swietne sniadanie,
poprosilam o wieksze lozko, i dostalam wieksze lozko, zadnych problemow
super czysty pokoj, wygodne lozka i swietny dostep do centrum
2 minuty pieszo do dworca pkp
budka z ciastami i paczkami 30 sekund od glownych drzwi hotelu
apteka calodobowa mniej niz minuta pieszo

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Climber47593450144
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019

Główny atut hotelu, to lokalizacja. Naprzeciwko dworca kolejowego, jakieś 200 metrów od Filharmonii Opolskiej i od Rynku. Największy minus, to nieduży parking, który znajduje się za hotelem, do którego dojazd jest dość kłopotliwy, szczególnie gdy przyjeżdżamy do hotelu pierwszy raz. Od frontu jest mały parking, tuż przy chodniku, ale jest zawsze pełen i zaparkowanie tu auta może być sporym wyzwaniem.
Budynek ma już swoje lata, ale sala główna wraz z recepcją zostały wyremontowane. Zresztą widać, że w hotelu wciąż trwają prace remontowe. W pokoju jeszcze tego nie zauważyłem, ale pewnie z czasem wyremontują i pokoje. Słabe oświetlenie w łazience. Śniadanie smaczne, wybór przyzwoity, wybór potraw w restauracji również.
Sympatyczne i miłe Panie w recepcji.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, wjwa2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lutego 2019

Bardzo dobrze, że hotel jest modernizowany. Położony idealnie - na przeciw dworca PKP i blisko Starego Miasta. Wszędzie blisko. Pokoje duże i przestronne, łazienka również. Jest przede wszystkim czysto. Jakość odbioru TV jest kiepska. Internet działa bez zarzutu. Śniadania bardzo obfite i dobre. Obsługa nastawiona na gościa. Polecam.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, mate737
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji