Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Zaskakująco okazały

To musiało być w przeszłości ważne i bogate miasto , skoro wybudowano taki ratusz. Góruje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 września 2018
Anna P
Bardzo ładna starówka

Ratusz i Starówka miasta są dość urokliwe i zasługują na recenzję, może nie z powodu najwyższych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 czerwca 2018
VisitorKiezix
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (7)
  
Recenzje (7)
Filtruj recenzje
7 wyniki
Oceny podróżnych
2
4
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
2
4
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 7 recenzji
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019

Piękny ratusz górujący nad rynkiem. Przepiękna budowa, cudowny rynek z pięknymi kamienicami dookola. Punkt obowiązkowy

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Karlusia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lutego 2019

Trudno zachwycać się tym miejscem pełnym biegających urzędników ale warto wejść i zobaczyć u samej góry salę z pięknem sklepieniem.To tutaj ostatnio zapadają istotne decyzje tak różne od dotychczasowych,które wierzymy,że zmienią nasze miasto,kiedyś piękne kwiatami.Centrum administracyjne spogląda na rynek,na wjeżdżających i opuszczających to miasto. Wokół Ratusza duży rynek,na nim pomnik JPII,czasem imprezy regionalne,miejsce maturalnych polonezów,patriotycznych zlotów,festiwali dziecięcych zespołów ludowych z całego świata. Dumny ratusz w takim sobie miasteczku.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, 39mareko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2018

To musiało być w przeszłości ważne i bogate miasto , skoro wybudowano taki ratusz. Góruje zdecydowanie nad otoczeniem .

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2018

Ratusz i Starówka miasta są dość urokliwe i zasługują na recenzję, może nie z powodu najwyższych wartości atrakcji wizualnych ale na to że ratusz jest jednym z niewielu w Polsce budynków wzorowanych na stylach płynących z Austrii oraz Bawarii, neobarok i neogotyk oraz eklektyzm tego miejsca powoduje u przyjeżdżającego ciekawe doznanie. Rynek też jest dość ładny choć klasyczny.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji