Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja ”

Zayka autentyczne indyjska restauracja
Zamów online
Nr 136 wśród 2 001 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 8 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 26 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie znam wszystkich restauracji z kuchnią indyjską w Krakowie, ale byłem w wielu na świecie i właśnie Zayka należy do tych, do których będę wracał kiedy tylko będę miał okazje.
Smaczne i różnorodne potrawy i nie tylko
Miła i uśmiechnięta obsługa (salamat )
Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą posmakować Indii w Krakowie
Co do lokalizacji i samego lokalu - to uważam, że jest miło i klimatycznie, zresztą dobra kuchnia i tak obroni się wszędzie

Termin wizyty: styczeń 2019
1  Dziękujemy, markaron
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (172)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 172 recenzji

Zrecenzowano 30 grudnia 2018

Do Zayka trafiłem zupełnym przypadkiem. Ulica Limanowskiego w tym rejonie nie zachęca do spacerów, szaro, buro, brzydko. Zdziwiłem się że ktoś otworzył tutaj restaurację. Wystrój lokalu mnie nie przekonuje. Menu spore, ceny raczej też. Niektóre wegetariańskie dania znacznie droższe niż w znanej z dobrej jakości konkurencji. Potrawy mięsne w porównywalnych cenach. Na koniec moje zaskoczenie. Smak podanych potraw rewelacyjny. To jedna z najlepszych w Krakowie restauracji serwujących kuchnię pochodzącą z Indii.

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, SKrakowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zayka1140, Owner, Zayka autentyczne indyjska restauracjaOdpowiedź udzielona 27 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Customer,
Thank you very much for your feedback. It means a lot to us.
Hope to see you again.

Best Regards,
Zayka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Świetnie jedzenie i cudna obsługa. Wszystko podawane bardzo szybciutko. Ogólnie bardzo fajna resteuracja napewno tu wrócę

Termin wizyty: listopad 2018
1  Dziękujemy, Lena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zayka1140, Owner, Zayka autentyczne indyjska restauracjaOdpowiedź udzielona 27 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Customer,
Thank you very much for your feedback. It means a lot to us.
Hope to see you again.

Best Regards,
Zayka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 października 2018

Wszystko ok. Odnosze wrazenie resutaracja sie podciagnela, chyba odrobine podniesli ceny - ale poszla za tym jakość. Można pczuć się jak w Indiach w centrum Krakowa.

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, GregPL1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zayka1140, Owner, Zayka autentyczne indyjska restauracjaOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Customer,

Thank you very much for your valuable feedback. It means a lot to us. Hope to get a chance to serve you again.

Thanks and Regards,
Zayka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 października 2018

Smaczne i wyjątkowe potrawy .Miła i profesjonalna obsługa. Ciekawy wystój miła atmosfera .Dania elegancko podane i doskonale doprawione
Polecam

Termin wizyty: październik 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Road514805
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zayka1140, Owner, Zayka autentyczne indyjska restauracjaOdpowiedź udzielona 21 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Customer,

Thank you very much for your valuable feedback. It means a lot to us. Hope to get a chance to serve you again.

Thanks and Regards,
Zayka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zayka autentyczne indyjska restauracja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Zayka autentyczne indyjska restauracja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem