Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Kraków
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (231)
Filtruj recenzje
231 wyniki
Oceny podróżnych
145
69
10
2
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
145
69
10
2
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 231 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2017

Lokalizacja b. dobra, pokój czysty, łazienka, mydło/szampon, ręczniki, nawet jednorazowe kapcie, TV, Wifi, obsługa miła, w kamienicy, gdzie są apartamenty restauracja, z pięknym patio, 200 metrów do rynku na Kazimierz, 10 minut na Wawel, liczne tramwaje, którymi możne dojechać we wszelkie kierunki.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, rafalw330
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Front Office Manager, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 8 września 2017

Dziękujemy za tak rzetelną, bogatą w szczegóły recenzje pobytu w Oberży Sąsiadów.
Mam nadzieję, iż te informacje będą przydatne dla osób które poszukują w Krakowie noclegu. Liczę również, że sam pobyt był wart wspomnienia go w przyszłości i ponownego odwiedzenia nas.

Dziękuję jeszcze raz i zapraszam ponownie do Oberży Sąsiadów.
Marek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017

Bardzo dobra lokalizacja. Restauracja pyszna a obsługa przemiła. Zadbane miejsce szczegolnie tarasy. Piękne rośliny. Czuć klimat Krakowa. Recepcja zawsze pomocna. Pokoje codziennie sprzątanie. Codziennie wymiana ręczników.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, monikaSzcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Dyrektor generalny, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Dziękujemy za miłą recenzję! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu u nas. Mamy nadzieję gościć Panią ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017

Bardzo dobra lokalizacja na krakowskim Kazimierzu, pyszne i świeże śniadania, wygodne łóżka i czyste pokoje. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, co wcale nie jest takie oczywiste w Krakowie. Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na 2 piętrze, nie od ulicy.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, leyla13243546
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć Leyla13243546 :)
dziękujemy za tak pozytywną opinię! Jest nam niezwykle miło, że to właśnie nasza ekipa wywarła na Tobie tak dobre wrażenie. Z przyjemnością będziemy gościć Cię u nas ponownie :) Gdybyś szukała pokoju w Krakowie, to wiesz co robić: zadzwońże na recepcję xD
Pozdrawiamy,
Agata i Karolina,
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Bardzo dobra lokalizacja, pyszne, świeże śniadania, wygodne łóżka i obsługa klienta na najwyższym poziomie, co nie jest wcale takie oczywiste w Krakowie.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, beataj192
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć Beataj192
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) jest nam wyjątkowo miło, że to właśnie poziom obsługi utkwił Ci w pamięci jako coś, co należy wyróżnić! Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że niebawem zobaczymy Cię u nas w Oberży ponownie :)
Pozdrawiamy z Krakowa,
Agata i Karolina
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2017

Niezwykle mila, profesjonalna i pomocna obsluga w calym hotelu, doskonala resteuracja, oryginalny i czarujacy wystroj - co do najmniejszego szczegolu! Kameralna, wrecz rodzinna atmosfera - az zal opuszczac takie miejsce! Wielki plus za lokalizacje - sam srodek bijacego nieustannie serca jedynego w swoim rodzaju Kaziemierza! Goraco polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 650elle116
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć 650elle116
Dziękujemy za te wszystkie komplementy :) cieszymy się, że jesteś zadowolona nie tylko z samego obiektu czy lokalizacji, ale też z naszej obsługi. Bardzo nam miło, bo właśnie o to nam chodzi, aby każdy Gość czuł się tak dobrze jak w domu. Mamy nadzieję, że niebawem znowu spotkamy się z Tobą w Oberży!
Pozdrawiamy z Krakowa,
Agata i Karolina
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji