Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
51 USD
View deal
Hotels.com
47 USD
View deal
FindHotel
52 USD
39 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 13 USD
Expedia.com47 USD
Priceline51 USD
Trip.com52 USD
Wyświetl 14 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (233)
Filtruj recenzje
233 wyniki
Oceny podróżnych
147
69
10
2
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
147
69
10
2
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 233 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2017

Lokalizacja b. dobra, pokój czysty, łazienka, mydło/szampon, ręczniki, nawet jednorazowe kapcie, TV, Wifi, obsługa miła, w kamienicy, gdzie są apartamenty restauracja, z pięknym patio, 200 metrów do rynku na Kazimierz, 10 minut na Wawel, liczne tramwaje, którymi możne dojechać we wszelkie kierunki.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, rafalw330
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Front Office Manager, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 8 września 2017

Dziękujemy za tak rzetelną, bogatą w szczegóły recenzje pobytu w Oberży Sąsiadów.
Mam nadzieję, iż te informacje będą przydatne dla osób które poszukują w Krakowie noclegu. Liczę również, że sam pobyt był wart wspomnienia go w przyszłości i ponownego odwiedzenia nas.

Dziękuję jeszcze raz i zapraszam ponownie do Oberży Sąsiadów.
Marek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017

Bardzo dobra lokalizacja. Restauracja pyszna a obsługa przemiła. Zadbane miejsce szczegolnie tarasy. Piękne rośliny. Czuć klimat Krakowa. Recepcja zawsze pomocna. Pokoje codziennie sprzątanie. Codziennie wymiana ręczników.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, monikaSzcz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Dyrektor generalny, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Dziękujemy za miłą recenzję! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z pobytu u nas. Mamy nadzieję gościć Panią ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017

Bardzo dobra lokalizacja na krakowskim Kazimierzu, pyszne i świeże śniadania, wygodne łóżka i czyste pokoje. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, co wcale nie jest takie oczywiste w Krakowie. Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na 2 piętrze, nie od ulicy.
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, leyla13243546
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć Leyla13243546 :)
dziękujemy za tak pozytywną opinię! Jest nam niezwykle miło, że to właśnie nasza ekipa wywarła na Tobie tak dobre wrażenie. Z przyjemnością będziemy gościć Cię u nas ponownie :) Gdybyś szukała pokoju w Krakowie, to wiesz co robić: zadzwońże na recepcję xD
Pozdrawiamy,
Agata i Karolina,
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Bardzo dobra lokalizacja, pyszne, świeże śniadania, wygodne łóżka i obsługa klienta na najwyższym poziomie, co nie jest wcale takie oczywiste w Krakowie.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, beataj192
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć Beataj192
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) jest nam wyjątkowo miło, że to właśnie poziom obsługi utkwił Ci w pamięci jako coś, co należy wyróżnić! Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że niebawem zobaczymy Cię u nas w Oberży ponownie :)
Pozdrawiamy z Krakowa,
Agata i Karolina
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2017

Niezwykle mila, profesjonalna i pomocna obsluga w calym hotelu, doskonala resteuracja, oryginalny i czarujacy wystroj - co do najmniejszego szczegolu! Kameralna, wrecz rodzinna atmosfera - az zal opuszczac takie miejsce! Wielki plus za lokalizacje - sam srodek bijacego nieustannie serca jedynego w swoim rodzaju Kaziemierza! Goraco polecam!

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 650elle116
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oberza1, Kierownik recepcji, Aparthotel OberżaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2017

Cześć 650elle116
Dziękujemy za te wszystkie komplementy :) cieszymy się, że jesteś zadowolona nie tylko z samego obiektu czy lokalizacji, ale też z naszej obsługi. Bardzo nam miło, bo właśnie o to nam chodzi, aby każdy Gość czuł się tak dobrze jak w domu. Mamy nadzieję, że niebawem znowu spotkamy się z Tobą w Oberży!
Pozdrawiamy z Krakowa,
Agata i Karolina
front desk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji