Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warto spróbować!”
Vegab — recenzja

Vegab
Nr 6 wśród 1 562 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Informacje o restauracji
Liczba recenzji: 1
“Warto spróbować!”
Zrecenzowano: 18 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Niczego nie kocham jak mięsa, ale vegab jest świetną i zdrową alternatywą. Hamster to niebo w gębie! Polecam i na pewno wpadnę jeszcze nie raz.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Dorota G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Właściciel, Vegab, 19 kwietnia 2017
Dziękujemy! Cieszy nas, że hamster tak przypadł Ci do gustu! Bardzo miło jest słyszeć tak miłe na temat roślinnej kuchni od "mięsożerców" :-) zapraszamy ponownie!
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

428 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    330
    61
    23
    9
    5
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 17
17 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 3
“Najlepszy kebab jaki jadłem!”
Zrecenzowano: 17 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Zacznę od tego że lubię mięso, ale vegab hamster był to najlepszy kebab jaki jadłem. Idealnie pikantny, że świetnym sosem i świeże dodatki.
Jedynym minusem lokalu jest jego wielkość. Jest dość mały.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Łukasz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Właściciel, Vegab, 19 kwietnia 2017
Dziękujemy za opinię- cieszy nas, że nasz roślinny hamster tak przypadł Ci do gustu! Nasza restauracja jest bar typu street-food, stąd jej wielkość, nie mniej jednak mamy nadzieję, że nasze potrawy rekompensują niedogodności i wpadniesz do nas na kolejnego vegaba :)
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 24
23 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
“Kocham to miejsce ”
Zrecenzowano: 16 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Cudownie mieszkać w Krakowie dzięki temu miejscu. Chce się tutaj wracać. Ciepła, rodzinna atmosfera. Wszystko świeże, przygotowywane na miejscu. Smak niepowtarzalny, zachwyca. Zdrowo, pysznie. Czego chcieć więcej? Myślę, że tylko kolejnych wizyt w Vegabie.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Joanna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Właściciel, Vegab, 30 marca 2017
Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo cieszymy się, że tak bardzo podoba Ci się w naszej restauracji i również mamy nadzieję, że będziesz zaglądać do nas często :) 
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 21
14 recenzje(-i) restauracji
“Smaczne danie na szybko”
Zrecenzowano: 16 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Fajny i zdrowy pomysł na przekąskę, ciekawy lokalik, ale wymaga małego odświeżenia. Miejsce warte odwiedzin i powrotów.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, racheltiffy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Właściciel, Vegab, 19 kwietnia 2017
Dzięki za opinię, weźmiemy pod uwagę Twój komentarz. Wracaj do nas często :)
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 48
25 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 9
“Szybko, pysznie i zdrowo”
Zrecenzowano: 15 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Najlepsze vege miejsce w Krakowie!
Polecam również dla mięsożerców, którzy chcieliby spróbować ciekawej alternatywy jednego z najpopularniejszych fastfoodow.
Lokal jest mały ale bardzo przyjemny. Czasem zatłoczony, ale naprawdę warto zaczekać w kolejce.
Obsługa bardzo miła i szybka, spełnia życzenia nawet wybrednych klientów. Oprócz vegabów można spróbować również ciast i pysznych smoothie.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, ksiezniczkaemilia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: , Kierownik, Vegab, 19 kwietnia 2017
Dzięki za rekomendację! Cieszymy się, że wyróżniasz nas na tle innych wegemiejsc w mieście. Wpadaj do nas częściej, zawsze przywitamy Cię z serdecznością :-)
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vegab — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Vegab? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem