Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja”
Youmiko Sushi — recenzja

Youmiko Sushi
Nr 11 wśród 1 562 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Warszawa, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 150
63 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 66
“Rewelacja”
Zrecenzowano: 17 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Jedno z lepszych sushi w Polsce , warto usiąść przy ladzie za którą sushimasterzy przygotowują małe rewelacyjne i smakowite dzieła sztuki. Do tego ceny również są zaskakujące, jak na tą jakość ceny są zdecydowanie przystępne. Połączenia smaków, rewelacyjne produkty, naprawdę warto tu wpaść.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Marcin P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

510 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    414
    46
    23
    11
    16
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw chiński tradycyjny
  • Najpierw j. duński
  • Najpierw francuski
  • Najpierw grecki
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Koreański najpierw
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw portugalski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 25
20 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Pyszności :)”
Zrecenzowano: 12 marca 2017

Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa, która tłumaczy jakiego rodzaju sushi podaje. Zamówiliśmy zestaw 6 rodzajów dla 2 osób, smakowało nam wszystko :D Ryby delikatne w smaku, bardzo smakowała mi też ośmiornica, z kolei mój partner został fanem krewetki w tempurze :) Wszystko też estetycznie podane. I oczywiście plus za moje ukochane wino śliwkowe :)

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, radosnagastonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 22
15 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 18
“Ach och omniom mniom pycha!”
Zrecenzowano: 8 marca 2017

Rocznicowa wizyta:) rozkosz jedzenia dla podniebienia obsługa sprawna Panowie super. Normalnie objęłaby gwiazdkę za maciupenki lokal bo drodzy Państwo drzwi sie nie zamykają. Multikulti! Cudnie! Wczesniej rezerwujcie stolik lub miejsce przy barze!
Cudo ! Zycźe z całego serca trzymania poziomu jak nie wyzej i mam nadzieje ze miejsce nie spuści z tonu jak większość lokali.
Warto naprawde warto!

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Karolinah7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Totalne rozczarowanie”
Zrecenzowano: 25 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Przed chwila zjadłem jedno z najgorszych sushi, które miałem okazje jeść w życiu. 2,5h oczekiwania na 30 kawałków dla 2 osób. W międzyczasie udało się obsłużyć 2 inne zamówienia które przyszły po nas, nikomu nie przeszkadzało, że tyle czekamy. Do tego szef kuchni próbował nam wmówić, że parujące sushi z gorącym i mokrym ryżem, glutowatym nori to przecież standard i tak powinno być. Powiedział, zamiast przyznać się zwyczajnie i przerosić, że nie mamy pojęcia i tak się sushi przecież robi.
Nikomu nie polecam. Bardzo niemiła obsługa i do tego tragiczne sushi.

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Filip B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kraków, Polska
Liczba recenzji: 2
“Super polecam”
Zrecenzowano: 24 lutego 2017

Bardzo polecam to urocze miejsce. Wybrałem się w to miejsce sam podczas lunchu. Bardzo atrakcyjne zestawy jak i ich ceny. Napewno jeszcze tu wrócę!

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, pi0trsz88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Youmiko Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Youmiko Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem