Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie!”
Restauracja By The Way — recenzja

Restauracja By The Way
Nr 110 wśród 2 106 Restauracje (Kraków)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 15 USD
Opis: By the way to miejsce stworzone z zamiłowania do wspólnego spędzania czasu z przyjaciółmi i rodziną. Tworząc nasze menu inspirację czerpiemy ze słonecznej Italii, gdzie potrawy uwodzą prostotą i wyjątkowymi smakami. Chcąc zagwarantować najwyższą jakość naszych dań, większość produktów sprowadzamy z Włoch. Miło nam będzie spotkać się z Państwem w By the way.
Informacje o restauracji
Opis: By the way to miejsce stworzone z zamiłowania do wspólnego spędzania czasu z przyjaciółmi i rodziną. Tworząc nasze menu inspirację czerpiemy ze słonecznej Italii, gdzie potrawy uwodzą prostotą i wyjątkowymi smakami. Chcąc zagwarantować najwyższą jakość naszych dań, większość produktów sprowadzamy z Włoch. Miło nam będzie spotkać się z Państwem w By the way.
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Przepyszne, ogromne porcje dań z owocami morza, pomocna i uważna obsługa. Na pewno jeszcze wrócimy. Dziękujemy

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, BeataD917
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilCzarkowski, Kierownik, Restauracja By The WayOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (145)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 145 recenzji

Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Od czwartku można się tu poczuć jak w jednej z nadmorskich restauracji , smakować świeżych ostryg, zjawiskowych muli i wyjątkowych ryb. Numer jeden w Krakowie !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 899krzysztofg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilCzarkowski, Kierownik, Restauracja By The WayOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Dziękujemy :)))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę pysznie
Dla karzdego coś dobrego, dzieci zadowolone . Dobre wino i owoce morza.
Czysto i miła obsługa .

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, gregorg135
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilCzarkowski, Kierownik, Restauracja By The WayOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Dziękujemy i do zobaczenia w BTW :)
Pozdrawiam serdecznie
Kamil Czarkowski
General Manager
By the way - Restauracja
602131496

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja serwująca dania na bardzo wysokim poziomie. Miła atmosfera.
Lokalizacja poza ścisłym centrum.
Polecam!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 893pawe_l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilCzarkowski, Kierownik, Restauracja By The WayOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Dziekujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2019

Restaurację zarezerwowałam na kolację w czerwcu 2019 z okazji swoich urodzin, ale zależało mi żeby był duży wybór ryb/ owoców morza które mój Mąż uwielbia- ja nie jem. Tak oto trafiłam na By The Way i absolutnie polecam. Miła atmosfera, bardzo serdeczna obsługa. Zamówiłam rosół, mąż zupę rybną z curry. Przed tym dostaliśmy smaczne czekadełko. Jako danie główne mieliśmy Lasagne i Morską Ucztę (nie do przejedzenia). Wszystko bardzo pyszne. Potem jak się okazało, mój mąż podczas mojej nieobecności wspomniał o tym że to moje urodziny i dostałam fantastyczne Tiramisu ze świeczką oraz bardzo miły upominek od Szefa Kuchni/ Właściciela (?). Zdecydowanie polecamy i kolejnym razem będąc w Krakowie na pewno przyjdziemy ponownie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Dorota_R_1986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KamilCzarkowski, Właściciel, Restauracja By The WayOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Dziękujemy Pięknie :))))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja By The Way — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
Kraków, Małopolskie
 
Kraków, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja By The Way? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem