Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (103)
Filtruj recenzje
103 wyniki
Oceny podróżnych
83
16
3
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
83
16
3
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 103 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel pięknie położny, nowy i czysty. Jedzenie bardzo smaczne. Teren duży i zadbany. Pokoje super i bardzo czyste. Jednak duży minus to brak room service po 22!! Hotel na odludziu wiec do restauracji i sklepów daleko a w hotelu restauracja zamykana o 22 i później nie można nic zjeść ani się napić!! To niedopuszczalne w hotelu na totalnej wsi. Do tego hotel reklamuje się jako przyjazny rodzinom z dziećmi, natomiast w praktyce wyglada to inaczej. Kącik dla dzieci w recepcji, dzieci nie mogą się swobodnie bawić gdyż pani z recepcji zwraca uwagę by dzieci nie biegały i były ciszej ( godzina koło 20! A dzieci śmieją sie głośniej podczas zabawy...) w tym czasie plac zabaw na dworze zamknięty z powodu malowania. Gdzie w takim razie maja się bawić dzieci?? Chętnie wrócilibyśmy do tego hotelu, ale uciszanie dzieci, brak możliwości wypicia czy zjedzenia czegoś po 22 wyklucza go niestety z naszych przyszłych miejscówek.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 120kamilas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Szary ResidenceOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drodzy Goście, nasza restauracja nie jest i nigdy nie będzie całodobowa - chcemy aby na terenie obiektu po 22 było cicho i spokojnie, zaś od Krakowa dzieli na 7 km a w sąsiedztwie są sklepy w których można zaopatrzyć się na nocne podjadanie :) Jesteśmy hotelem przyjaznym rodzinom z dziećmi, ale też dbamy o wypoczynek dorosłych Gości, stąd w skrajnych przypadkach obsługa może grzecznie poprosić o ograniczenie hałasu w ogólnodostępnych miejscach. W naszym kąciku zabaw dzieci bawią się od powstania hotelu i nie mieliśmy do tej pory zażaleń tego typu, przyjmujemy też obozy jeździeckie dla dzieci - zimowe i letnie. Poza tym dysponujemy salką konferencyjną / kinową gdzie można oglądnąć film, mamy piłkarzyki i ping-ponga bezpłatnie dostępne w kawiarni nad stajnią oraz siłownie zewnętrzną. Możliwa jest jazda na kucyku, zaś plac zabaw z trampoliną raz do roku malujemy przez 1-2 dni aby zachować wysoką jakość urządzeń i drabinek, niestety Państwo trafili akurat na ten dzień. Mam nadzieję, że pomimo napotkanych niedogodności odwiedzą nas jeszcze Państwo aby poprawić ocenę o obiekcie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Dziękujemy za mile spędzony czas. Świetne miejsce wypadkowe na zwiedzanie Krakowa i okolic. Bezkonkurencyjna cena mając na uwadze całodzienne wyżywienie i parking. Słabsze dni restauracji jak dodatkowo jest jakaś masowa impreza :)) warto by kelnerki wiedziały więcej o menu bo odpowiedź "nie wiem" co najmniej zaskakująca. Czepiam się. Te minimalne niedociągnięcia można zapomnieć idąc wieczorem na spacer czując i widząc obecność majestatycznych i pięknych koni. Widok z okna na łąkę z źrebakiem - trochę bajkowe. Polecamy i pozdrawiamy, za tą cenę i warunki wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Szczytowy pokój bez okna dachowego
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, TomaszKamMr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Szary ResidenceOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel super zasługuje na 4* położony na wzniesieniu, super na bazę wypadowa.

Nowoczesny super design, jedzenie godne poleceni polecam!
Obsługa bardzo miła, pokoje czyste z klimatyzacja.
Byliśmy 3 dni i nie było niczego co mogłoby wpłynąć na negatywna opinie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, micha_d536
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Szary ResidenceOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Goraco polecam zarowno hotel jak i osrodek jazdy konnej. Hotel czysty, nowoczesny. Bezplatny parking, bardzo mila obsluga. Dobra lokalizacja w spokojnej okolicy a jednoczesnie blisko do Krakowa. Jedzenie bardzo smaczne.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Gosia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Szary ResidenceOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra lokalizacja. Dobre jedzenie. Czysto. Smacznie. Mila obskuga. Pokoje rodzinne wyposazone w lodowke. Dobre miejsce dla rodzin z dziecmi. Plac zabaw dla dzieci. Rowery. Polecam zarowno hotel jak i osrodek jazdy konnej.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, DagmaraP308
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bartosz R, Kierownik sprzedaży, Szary ResidenceOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji